2012 Ocak Anneleri

şuanda aktif virüs, kızamık olan biriylemi temas ettin cnm?
hemen panik yapma diğer kan sonucunda gelsin bi..

Kızlar, arada bir kan testlerimizi tekrarlatalım..

dün hamilelik topiğinde bi bayanı okudum çook çok üzüldüm:5:

amin ...ben 23 yaşımdayımm oğlumu 19 yaşımda aldım kucama buda 23 yaşımda olcak inşlhhh seninde mi ikinci olcak
ay MAŞALLAH ne kadar gencsın avantajmı bu canım?
aslında özenmıyor degılım
ben 28 yasındayım bebek dogana 29 olucam kısmet ise
kızlar morale ihtiyacım var,değerler hakkında bilgisi olanınız var mı, rubella IGM referans aralığı 0.8 negatif olması gerekirken benimki; 1.21 pozitif çıktı,yani kızamıkçık virüsü tespit edildi,doktor sınır dedi ama tehlike yine de,tektar kan verdim ama cuma sonuç alacağım,durum nedir sizce bilgisi,fikri olan var mı,bebişime bişey olmasın bu kez
nolur yardımmmmmmmmmmm
ay tatlımhiç bilmiyorum ama doktor derdı yaa
kızlar aranızda proges.... kullanan varmı????
progestan ben kullanıyorum
bende sımdı size sorucaktım?? doktor kullan demıstı bana sımdı ılacım bıttı randevum 10 gun sonra alayımmı yenı ilaç

günaydın kızlar bende yeniyim aranızda....
ve 5 haftalık hamişim...aranıza benide alınnnn:49:

hoşbulduk teşekkür ederim....

nekdr yakın bizim bebişler ya senin 5+4 benim 5+5...:nazar::nazar:
doğuma beraber gireceğiz demek:)
benide alın bende yakınım sizee

canım ben öğretmenim,muhtemelen öğrencilerle temastan olmuştur, dua edin nolur, bir kez kaybettim bebeğimi bir daha yaşamak istemiyorum o acıyı :(

bende sımdı size sorucaktım?? doktor kullan demıstı bana sımdı ılacım bıttı randevum 10 gun sonra alayımmı yenı ilaç

cnm bence al progestan çünkü bende bıtınce devam etmemıstım lekelenmem oldu sonrakı gunde bı ıkı damla kan geldı zaten ertesı gunde doktora gıdecektım gıttım lekelenmeyı duyunca yıne yazdı sımdı devam edıyorum ama sen bılırsın cnm etkilemek ıstemem..

bence ara doktoruna danış cnm...ben daha yeni başladımmm

canım ben öğretmenim,muhtemelen öğrencilerle temastan olmuştur, dua edin nolur, bir kez kaybettim bebeğimi bir daha yaşamak istemiyorum o acıyı :(

Rabbim korusun meleğini..panik yapma bencede...işllh sonuç güzel çıkıcak....pozitif düşün...

herkese selam kızlar :16:
bulantısız sıkıntısız güzel bir gün olsun hepimiz için

benim bebeğimin bir odası olamayacak malesef evimiz 2+1 boş odamız yok. oyuzden bir mobilya beşik alacam bol çekmeceli bişey. yatak odasına koyacam onu da. bide annem bakarken kullansın diye şu minik sepet beşiklerden istıyorum. mutfakta işi mi var giderkebn yanına götürsün gözünün önünden hiç ayırmasın diye. dolap da alamayacam koyacak yerimiz yok. benim yatak odasının aynalı şifonyerını boşaltıp ona tahsis etmeyi düşünüyorum. benim eşyalarda atrık sıkışacak bi yerlere.
elbise de fazla almayacam. çünkü bizim iki ayrı şehirde iki bebek mevlüdümüz olacak muhtemelen. oyuzden inanılmaz fazla hediye gelecektir. zaten onlar giyilmeden bebek büyüyor. bol bol tulum zıbın tarzı şeyler almayı planlıyorum. tam bir patık hastasıyım renk renk patıkları olsun :) onun dışında özendiğim çok istediğim bişey olursa alırım ama daha çok erken. 3 ay geçmeden hiçbişey almam.

Olsun cnm yapıcak bırsey yok
2+1 odaları olan bazıları oturma odalarını bozuyor gordugum kadarıyla
ama ıllakı ole olcak dıye bırsey yok
ılerde buyuk bır eve cıkınca olur ınsallah

KIZLAR çok erken değilmi ya bişiler almak için.....
ben almıcam hiçbişey...benim ilk bebişim ocak ayında düştü o sebeple içimde hep bi korku var :(

merhaba canım hoşgeldin bende dün paylaşmıştım bunla ilgili bişeyler 2 gün önce eşimin ailesiyle beraberdik ve bunun konusu oldu hemen alınmasın eşyaları falan doğsun alınır diyolar eşimde aynı fikirde zaten eşimin fikirlerini değiştirmek mümkün değil:47::47: şimdi ben ne yapsam bilmiyorum kafam karıştı desemki 7. ayda falan odasını yapalım alalım dicekler 2 ay daha bekle hepsini yaparız ama millet anlamıyokı doğum yaomış kadın nasıl ilgilenecek illa görmesi gerek dimi bana bi akıl verin ne yapayım dün kaynanam ve kocası öyle konuşmasaydı biderece eşimin fikrini değiştirir:27::27:dim ben

bende 88liyim kızlar
ama aslında 20 yasında evlıydım
ama bu 3 yıl hıc dusunmedım
dusundum 3.ay sonunda Allah ın ıznıyle kavusdum hamıslıgıme :1:

cnm bence al progestan çünkü bende bıtınce devam etmemıstım lekelenmem oldu sonrakı gunde bı ıkı damla kan geldı zaten ertesı gunde doktora gıdecektım gıttım lekelenmeyı duyunca yıne yazdı sımdı devam edıyorum ama sen bılırsın cnm etkilemek ıstemem..
ya alayım ozaman bana devam et dedı cunku

merhaba canım hoşgeldin bende dün paylaşmıştım bunla ilgili bişeyler 2 gün önce eşimin ailesiyle beraberdik ve bunun konusu oldu hemen alınmasın eşyaları falan doğsun alınır diyolar eşimde aynı fikirde zaten eşimin fikirlerini değiştirmek mümkün değil:47::47: şimdi ben ne yapsam bilmiyorum kafam karıştı desemki 7. ayda falan odasını yapalım alalım dicekler 2 ay daha bekle hepsini yaparız ama millet anlamıyokı doğum yaomış kadın nasıl ilgilenecek illa görmesi gerek dimi bana bi akıl verin ne yapayım dün kaynanam ve kocası öyle konuşmasaydı biderece eşimin fikrini değiştirir:27::27:dim ben

cnm boyle durumlarda karısılmaz pek
yanı kayınvalıden esıne baya bır etkı edıyor sanırım
ancak esınle duzgun dılle konusucan
ben 7 ayında bır cok seyı almak ıstıyorum dıye
cunku arabası odası bır anda alınırsa mılyarlar tutar
yavas yavas alalımkı sorun yasamayalım felan de
Ahh bu kaynanalar
sızıne torununuzun alıncagı kıyafetın ne zaman alınacagından ! :47: :47: :47: :47: :47:

ben de 81 liyim :9: kendim için en doğru zaman olduğuna inanıyorum

işllh öyledir cnm....

bence doğduktan sonra çok geç olur...dediğin gibi nasıl ilgileniceksin cnm..7.ay en normali..ama işin zor gibi..sanırım sana fikrini soran yok...yawaş yawaş eşine söyliye söyliye alıştırırsın artık..nasıl olsa daha var cnm...

Back
X