• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

Arkadaşlar bir tanıdığımız beni öğrenmiş diyalog

sen ilk kez hamile kalıyosun dimi!!!

Ben 32 (saf halimle)dişş hımm evettt

hııı dikkat et o zaman ilk hamile kalanların % 80 i çocuk düşüyo seninde yeniymiş .2. Si tutuyo ama benim öyle oldu dedi.
Diyalog bitti.

Nasıll??????????????????????

Töbe yarabbim töbee lafmı şimdi bu Allah aşkına.. :95:
Zaten duydukca bebeğini kaybedenleri moralim bozuluyo panik oluyorum ki eminim topicteki bütün anne adaylarıda öyledir etrafımızdaki insanların bize moral vermesi lazımken köstek olanlar var anladığım kadarıyla :41:
Allah akıl fikir versin böyle insanlara ne diyim..
Bide mümkünse rabbim benden uzak tutsun böylelerini çnkü bu piskolojiyle onları ne yaparım bilemiyorum..

Son düzenleme:

hııı dikkat et o zaman ilk hamile kalanların % 80 i çocuk düşüyo seninde yeniymiş .2. Si tutuyo ama benim öyle oldu dedi.
Diyalog bitti.

Allah akıl versin :20: boşver canım, bana da çok laf ediyorlar, beslenmiyormuşum, çocuğum gelişmiyormuş bıdıbıdı bilmemne :63:

ercelf çok üzüldüm canım..nasıl şok olduğunu çok iyi anlayabiliyorum..bende bir düşük yaşadım..bazen olabiliyor..şimdi yeniden hamile kaldım ve çok iyi ilerliyorum..umudunu hiç yitirme zaten güzelim..hamile kalabildiğimiz için sevinmeliyiz..ve de normal olmayan bebişler yaşamıyor..allah sana nice sağlıklı bebişler verir..

Diyalog bitti.

düşük yapmış olsaydın bunu söylemesi seni rahatlatırdı ama seni durduk yere tedirgin etmesi kötü olmuş..belki seni kıskanıyordur..insan sevdiğini neden tedirgin etsin dimi..

Ercelf canim Allahim yaninda olsun insallah ikinci bebegini en kisa zamanda kucagina alirsin canimmmm. Kizlar bende cok korkuyorum hergun bir aksilik oluyor dun az kalsin düşüyordum belim agridi birkac saat ödüm patliyor hergun doktora gitmek istiyorum cumartesi gunu Allahim izin verirse kalp atislarini dinliycez inşallah herkese hayirli hamilelik diliyorum

çiçek hoşgeldin canım..uzun zamandır yoktun..nerelerdesin.?

Ercelf canim Allahim yaninda olsun insallah ikinci bebegini en kisa zamanda kucagina alirsin canimmmm. Kizlar bende cok korkuyorum hergun bir aksilik oluyor dun az kalsin düşüyordum belim agridi birkac saat ödüm patliyor hergun doktora gitmek istiyorum cumartesi gunu Allahim izin verirse kalp atislarini dinliycez inşallah herkese hayirli hamilelik diliyorum

Bende okudukca çok tedirgin oluyorum ve korkuyorum..
Hergün doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi..
27 güne yakın nasıl dayanıcam bilemiyorum.. :50: :44:
Amin rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah..

ercelf çok üzüldüm canım allah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bi bebişe sahip olmanızı nasip etsin

ben de okudukça böyle üzüntülü haberleri çok korkuyorum. doktora gitme aralığı uzadıkça endişeler artıyor malesef. hayırlısıyla bi salı günü olsa da rahatlasam. günlerdir nedensiz bir huzursuzluk yaşıyorum :18:

Ercelf arkadaşımız için gerçekten çok üzüldüm allah ikinci bebeğine sağlık sıhat verir inşallah..bu mübarek günde allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..böyle haberleri duyunca insan tedirgin oluyor,korkuyor..ama 10 gün sonra çağırmış doktoru onun acaba bir problem mi gördü diyorum...benimkine daha 22 gün var nasıl dayanıcam yav?

günaydın göbişleri olacak hamişler.:49::49:
ben bu sabah hiç iyi değilim aşırıbulantı hissi var henüz çıkarmadım ama çok fenayım...tansiyonum çok düşüyot.aşırı baş dönmesi var...allahım ne yapacağım...akşama kadar böyle nasıl çekilirki...:50::50:

Merhaba kızlar.
grup kumuşsunuz facede..
ben daha kimseye hamile olduğumu ilann etmediğim için katılamadım..
şimdi sayfada gözükür şu gruba katıldı diye..
ay cnm 6 hafta nasıl durdun ben 3 hasftalıkken gorendım herkes duydu:)
ercelf için cok üzüldüm:(allah en kısa zamanda yeniden bebiş sahibi yapsın ki cok cabuk kalmış hamile budaöyle olurinş.. cok opuyorum kendisini
mrb kızlar nasılsınız
bız bugun 9 haftalık olduk teyzelerı :49: :9:

Yarında doktora gıdıyoruz
ınsallah ıyı olur bakalım

aslında ben ozel hastaneye gıdıyodum ama bı devlet hastanesı acılmıs ıstanbul bakırkoy kadın dogum yenı bıyere tasınmıs halkalı tarafında daha 1 ay olmus acılalı cok guzel ılgı alaka varmıs bır suru doktor var doktor sıkıntısı yok hastane cok temız ve cok ıyıymıs dogum yaptıktan sonra tek tek odalarda kalınıyormus ozel hastane gıbıymıs ozele gıden bı arkadasımda ozelı bıraktı oraya basladı valla yarın gıdıp test edıcem ve sızlerle paylasıcam kızlar :52: ıstanbulda yasayan arkadas varsa aramızda oraya bakmalı bence
orası bana ters ama ne guzel miş öyle biyer ise
kızlar bugün buraya yazdıktan sonra tuvalette yine leke geldi normalde akıntım oluyordu ama renk olarak soluk kahve rengi olunca yine dr aradım ben çok korkmaya başladım yine oldu dedim.tamam ben ofise geçiyorum gel hadi dedi.neyse eşimi çağırdım sonra gittik.ultrasonra baktık doktorum ne güzel meleğin bak hali vakti yerinde ohhh yavrum dedi bize yine el kol salladı :52: keseyi inceledi kenarında vs hiçbir şekilde belirti yok sen cinsel beraberlik mi yaşadın yoksa dedi :37: bende evet dedim ve direk bana kesen genişliyor damarların gerilmiş üstüne ilişki olunca ondan olmuş yoksa alttan bile bakmaya gerek yok bebek gayet sağlıklı kese vs herşey harika dedi.
için rahat olsun diye progestan mı ne ondan yazdı verdi .bu arada 11+1 bebeğim.tarihimiz ilerlemiş yine.bu bebek çok hızlı büyüyo dedim ne kadar güzel işte erken döllenme dedi.ve cinsiyeti ne dedim şöyle bir doktorum daha yeni farkedilmeye başlanır bakayım dedi :27: testis falan göremedim kız gibi mi ne dedi güldü :1: sonra erkekde olabilir haftaya cumartesi gel söylücem erkek olursa o gün ben görürüm dedi :1: hem tarama testide yapılıcakmış 12+1 olucakmış ultrason tarihini dikkate aldığnı söyledi kızlar .
bol su içip ,agır birşeyler yapmıcakmışım dinlenicekmişim ve ilişki de yasak şu 3. ay çıksın kontrol edicez akıntıyı dedi.çok şükür evhamlıydım .ilacıda aldım geldim bir tane içtim hemen sizlerle paylaştım kızlar.çok uzun kalamıcam dinlenmem lazım.gece uğrarım hepiniz dikkat edin emi :71:
tatlım nasıl ya ocak annesi olarak cinsiyetinmi belli oldu yani
kızlar şişli civarında hastane arıyorum konu da açtım ama cevap yazan olmadı henüzz duyarsanızzz fln buraya yazın olur mu?
özelmi?
türkiye hastanesi
çevre hastanesi
aksoy hastanesi

Merhaba kizlar benim bebişimde5+4. Ocak sonu dogacak hayirlisiyla.3gundur uyumak dinlenmek istiyorum surekli cabuk yoruluyorum ara arada midem kötü oluyor ama bugun cok fena durumdayim mide bulantisi beni mahvediyor:26:
salıdan beri midem bulantımvar :5:

günaydın kızlar........

bende sizden bişey rica etsem.....

fatih-b.paşa-gop......bu civarlarda bana bi doktor tavsiye edermsinizzz....lütfennnnn.......:59:

kızlar günaydın :49::49::49:bende kötü olmaya başladım yaaa dün akşamdan beri tansiyonum düşük galiba bacaklarımda derman yok içim titriyo sankii ee bide mide bulantılarımda başladıı. ama daha hiç neyse kızlarrr anladınızz sizz kötüyüm ya bu günn demekki bendede başlıcak yaaa:31:..:49:

kızlar günaydın :49::49::49:bende kötü olmaya başladım yaaa dün akşamdan beri tansiyonum düşük galiba bacaklarımda derman yok içim titriyo sankii ee bide mide bulantılarımda başladıı. ama daha hiç neyse kızlarrr anladınızz sizz kötüyüm ya bu günn demekki bendede başlıcak yaaa:31:..:49:

cnm geçmiş olsun...Rabbim yardım etsin....
bende hep olmasın diye dua ediyorum ve işllh olmazda...çok şükür şimdilik bişi olmadı...

Back
X