benimde karıştı..ultrason kağıdına baktım emin olıyım diye ama doğru 12,6mm
demek kişiye göre değişiyo..yoksa daha 5 haftalıktım ben ozmn...
neyse bu ayın 20sınde gıdıcem kendı doktoruma zaten
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde karıştı..ultrason kağıdına baktım emin olıyım diye ama doğru 12,6mm
demek kişiye göre değişiyo..yoksa daha 5 haftalıktım ben ozmn...
yok ben iyiyim cnm seni kastettim ben iyimisin diye geçmiş olsun.Kolay gelsinnn.
EVET BUGÜN DOKTORA GİDECEĞİMMMMMMMMMMMMM
canım korkmana gerek yok benimkide 5 haftalıkken okadardıı.... rahat ol canımm relaks relakssss![]()
neyse bu ayın 20sınde gıdıcem kendı doktoruma zaten
cnmmm...şimdi kendime kızdım senin kafan karıştı benim yüzümden....
benim bugün bulantım kafama da vurdu mazur gör :26: Aynen böyleyim işte
Doktordan gelince yazarsın dimi canım, ona göre ben de hazırlayayım soracaklarımı falan, sonra dönünce, onu atladım bunu atladım diye üzülüyorum. Senin doktorun çok iyi açıklıyor.
hayır cnm benım ne alaka
hepımızın bebıslerı farklıdır
emınım bundan zaten
kendı doktorum ılgılıdır ona gıdıcem bakalım ona daha ıkı haftam var :)
günaydın canım geçmiş olsun...Günaydın kızlaar... herkes iyi mi ?
Bi kaç gündür giremedim, öyle kötüyüm ki bilg. bakacak halim bile yoktu..
geçmişin de maşallahı var, bi göz gezdireyim ama inşallah önemli bişe atlamam.
Sonunda yeni doktoruma karar verdim ama adam haftaya izne çıkacakmış, o yüzden bu haftayı hastaları doldurmuş, 2 hafta sonraya kadar randevu alamadım, mecburen yine eski doktoruma gidicem yarın :26: umarım her şey yolundadır. hep olumlu düşünmeye çalışıyorum zaten, kötü ihtimalleri aklıma bile getirmiyorum, böylesi en iyisi![]()
hiç sakın gerilme cnmmm. Gülen seven hırlayan hepsi yalan o senin bebişinnn . Emin ol sadece sen çok seversinn. Cnnmmm bebeğine çok tatlı looppp diye öpenide çirkin şey diyenide boşverrr. Sen kendine iyi bakkkk.
sağol cnm..bende haftaya ctesi gidicem..kalp atışlarını duymak için..işşlh sorun çıkmaz...eskiden ne güzelmiş ya kimsenin bişeyden haberi yok tarlada bağ bahçede büyüyomuş göbüşler..sonrada evde doğum
çok şey bilmekte bazen dezavantaj oluyor...
valla izin alacağım şimdi az kasın koridorda düşecektim...bacaklarım titriyor.aman öğrenirlerse öğrensinler hafta başında 5 gün rapor alacağım bakalım.dinleneyim biraz ya...birde eşim sevindiğini söylüyor bebek için ama kızmda sürekli gelir kanımı öper bebişim ne yapıyor derdi.ama bunda çok alakasız.kayınvalidem de kızdı ne gerek vardı dedi şimdi daha kızın küçük dedi.ama sonuçta pilanlı yapılan birşey değil.allah kısmet etmiş yapacak birşeymi var.yani utanmasa aldır diyecekti ama işte allahtan korkuyor.zaten aldırmam o beniim canım madem gelmiş bana düşen onu korumak kollamak ve dünyaya getirmek.allahım bizleri cahillerden cehaletten koru ...herkesin evladını kendisine bağışla...evlatlarımızla biz terbiye etme...kimin ne dediği ne yaptığıyla ilgilenmiyorum ama genede üzülüyorum çok duygusalım....![]()
amin canım. sen onlara bakma şimdi olmasa 2-3 sene sonra isteyecektiniz nasıl olsa ama Allah vermedi mi vermiyor işte benim bi arkadas 2.cocuk için kaç yıldır ugrasıyor bilemezsin hersey nasip kısmet herşey çok gzüel olacak inşallah öyle düşün.![]()
inşallah canım dikkat ediyorum bakalım
Çok şükür bebişinde bişey yokmuş cnm sevindim inşallah sağlıklı bi şekilde atlatırız bu dönemleri..
Kendine çok dikkat et..
canım çok geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın sağlıklı bir gebelik olur inşallah .Herkese iyi akşamlar
Pazartesi günü doktor kontrolüm vardı heyecanla gittim bebeğimi görmek için büyük bir hayal kırıklığına uğradım doktorum bebeğimin kalp atışlarını duyamadı.Detaylı ultrason sonucu da kesinleşti.Bebeğimin kalp atışları durmuştu.Çok üzüldüm hastaneyi yıktım inanamadım tekrar tekrar tekrar baktırdım.Doktorum da benim kadar üzüldü ama değişen birşey olmadı.Salı günü sabah kürtaj oldum bebeğimi benden aldılar.Aranızdan ayrılıyorum.Çok üzgünüm ama atlattım sayılır nasip değilmiş 2 ay dinleneceğim sonra yine deneyeceğiz yine olucak inşallah.Çünkü çok kolay hamile kalmıştım doktorum da üzülmememi söyledi kendimi fazla hırpalamadım insan ilk duyunca üzülüyor ama sonrasında demekki sağlıksız dı bünyem kabul etmedi nasibi böyleymiş dedim.Allahım yine verir inşallah.Doktorum kesinlikle ne senden nede eşinden kaynaklanmıyor her 10 gebe kadından 1 inde böyle oluyor haftada 2-3 kişiyi görüyoruz bu şekilde tamamen bebekten kaynaklı dedi.Sizlere hayırlı bir hamilelik diliyorum.Daha fazla duramicam yazdıklarınızı okudukça metanetli olmaya çalışsam da kaybettiğim bebeğimi hatırlıyorum.Hepinize sevgiler...
ay cnm 6 hafta nasıl durdun ben 3 hasftalıkken gorendım herkes duydu:)
ercelf için cok üzüldümallah en kısa zamanda yeniden bebiş sahibi yapsın ki cok cabuk kalmış hamile budaöyle olurinş.. cok opuyorum kendisini
orası bana ters ama ne guzel miş öyle biyer ise
tatlım nasıl ya ocak annesi olarak cinsiyetinmi belli oldu yani
özelmi?
türkiye hastanesi
çevre hastanesi
aksoy hastanesi
salıdan beri midem bulantımvar![]()
canım cinsiyet tahminini haftaya yapıcak 12. haftanın içine girdiğimizde .
şuan erken döllenmeden kız gibi duruyor dedi
tabi sağlıklı gelsin erkek kız hiç mühim değil .
erkek olsa bu hafta görünürdü birşey göremedim belki değişiklik olur dedi![]()
canım hoşgeldin, hayırlı olsun hamileliğinMerhaba kizlar benim bebişimde5+4. Ocak sonu dogacak hayirlisiyla.3gundur uyumak dinlenmek istiyorum surekli cabuk yoruluyorum ara arada midem kötü oluyor ama bugun cok fena durumdayim mide bulantisi beni mahvediyor:26:
canım benim çok şükür bişeciği yokmuş kuzunun.. çok dikkat etkızlar bugün buraya yazdıktan sonra tuvalette yine leke geldi normalde akıntım oluyordu ama renk olarak soluk kahve rengi olunca yine dr aradım ben çok korkmaya başladım yine oldu dedim.tamam ben ofise geçiyorum gel hadi dedi.neyse eşimi çağırdım sonra gittik.ultrasonra baktık doktorum ne güzel meleğin bak hali vakti yerinde ohhh yavrum dedi bize yine el kol salladıkeseyi inceledi kenarında vs hiçbir şekilde belirti yok sen cinsel beraberlik mi yaşadın yoksa dedi
bende evet dedim ve direk bana kesen genişliyor damarların gerilmiş üstüne ilişki olunca ondan olmuş yoksa alttan bile bakmaya gerek yok bebek gayet sağlıklı kese vs herşey harika dedi.
için rahat olsun diye progestan mı ne ondan yazdı verdi .bu arada 11+1 bebeğim.tarihimiz ilerlemiş yine.bu bebek çok hızlı büyüyo dedim ne kadar güzel işte erken döllenme dedi.ve cinsiyeti ne dedim şöyle bir doktorum daha yeni farkedilmeye başlanır bakayım deditestis falan göremedim kız gibi mi ne dedi güldü
sonra erkekde olabilir haftaya cumartesi gel söylücem erkek olursa o gün ben görürüm dedi
hem tarama testide yapılıcakmış 12+1 olucakmış ultrason tarihini dikkate aldığnı söyledi kızlar .
bol su içip ,agır birşeyler yapmıcakmışım dinlenicekmişim ve ilişki de yasak şu 3. ay çıksın kontrol edicez akıntıyı dedi.çok şükür evhamlıydım .ilacıda aldım geldim bir tane içtim hemen sizlerle paylaştım kızlar.çok uzun kalamıcam dinlenmem lazım.gece uğrarım hepiniz dikkat edin emi![]()
çok sağol canım, senin de bebişini bağışlasın Allahım..merhaba arkadaşlar 2012 nin ilk bebişleri hayırlı olsun Allah hepinize sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahh![]()
canımm çok üzüldüm.. kolay hamile kalmışsın, inşallah çabucak yeniden hamile kalırsın, sağlıklı bi bebişle bu kez... hayırlısı böyleymiş belkide...Herkese iyi akşamlar
Pazartesi günü doktor kontrolüm vardı heyecanla gittim bebeğimi görmek için büyük bir hayal kırıklığına uğradım doktorum bebeğimin kalp atışlarını duyamadı.Detaylı ultrason sonucu da kesinleşti.Bebeğimin kalp atışları durmuştu.Çok üzüldüm hastaneyi yıktım inanamadım tekrar tekrar tekrar baktırdım.Doktorum da benim kadar üzüldü ama değişen birşey olmadı.Salı günü sabah kürtaj oldum bebeğimi benden aldılar.Aranızdan ayrılıyorum.Çok üzgünüm ama atlattım sayılır nasip değilmiş 2 ay dinleneceğim sonra yine deneyeceğiz yine olucak inşallah.Çünkü çok kolay hamile kalmıştım doktorum da üzülmememi söyledi kendimi fazla hırpalamadım insan ilk duyunca üzülüyor ama sonrasında demekki sağlıksız dı bünyem kabul etmedi nasibi böyleymiş dedim.Allahım yine verir inşallah.Doktorum kesinlikle ne senden nede eşinden kaynaklanmıyor her 10 gebe kadından 1 inde böyle oluyor haftada 2-3 kişiyi görüyoruz bu şekilde tamamen bebekten kaynaklı dedi.Sizlere hayırlı bir hamilelik diliyorum.Daha fazla duramicam yazdıklarınızı okudukça metanetli olmaya çalışsam da kaybettiğim bebeğimi hatırlıyorum.Hepinize sevgiler...
canım hayırlı olsun, hoşgeldin..selam cici anneler bende ocak annesi olcam 5 haftalık hamişim :))
sağol canım senin de..kızlar bebişleriniz hayırlı olsun. bende 7 haftalık hamişim![]()
canım benim böle tiplere raslıyınca içinden şöle de, ÇOK DA TINNNNN! ve bu hissini hissettir de hasedinden çatlasın!Arkadaşlar bir tanıdığımız beni öğrenmiş diyalog
sen ilk kez hamile kalıyosun dimi!!!
Ben 32 (saf halimle)dişş hımm evettt
hııı dikkat et o zaman ilk hamile kalanların % 80 i çocuk düşüyo seninde yeniymiş .2. Si tutuyo ama benim öyle oldu dedi.
Diyalog bitti.
Nasıll??????????????????????
aman dikkat et canım ya, kendini bi oku, felak ve nas oku.. sana da hayırlı hamilelik nasip etsin Allah..Ercelf canim Allahim yaninda olsun insallah ikinci bebegini en kisa zamanda kucagina alirsin canimmmm. Kizlar bende cok korkuyorum hergun bir aksilik oluyor dun az kalsin düşüyordum belim agridi birkac saat ödüm patliyor hergun doktora gitmek istiyorum cumartesi gunu Allahim izin verirse kalp atislarini dinliycez inşallah herkese hayirli hamilelik diliyorum
canım haftasına kişisine göre değişir, takılma. dr sölerdi bi aksilik olsa..kızlarrrrrrrrrr
bişi sorcam...kafama takıldı çokkkk
kese haftalığa göre değişiyomu???? benim 5 haftalıkken 12,6 mm çıktı??? yada kişiye göremi değişiyo????
ah bu insancıklar...yaaaaaaaaaa sinirlerim çok bozuldu ya...ayakta duracak halim yok çok kötüyüm.arkadaş bekar tabi ne anlayacak .gelmiş diyiyorki şimdide hamilesin ya artık bahanen de var sürekli kaçar durursun.normal de bile kaçmam ya salaklar ya insalıkları kalmamış.olan ortada yaacak birşey varmış gibi...sinir oldum müdür gelsin izin alıp gideceğim valla dayanamıyorum çünkü...ben onları düşünüp almıyorum bunlara bak ya...:84::84::84::84:
aynen canım yaa, ben de dün baktım ilaçlara yok o vitamin yok bu, yok demir hapı aman ben fazla mı içiyorum eksik mi dozu diye geriliyoruz.. eskiden annelerimiz vitamin mi içiyolarmış.. gerçi o zamanki meyve sebze de şimdi yok ne yazıkki...sağol cnm..bende haftaya ctesi gidicem..kalp atışlarını duymak için..işşlh sorun çıkmaz...eskiden ne güzelmiş ya kimsenin bişeyden haberi yok tarlada bağ bahçede büyüyomuş göbüşler..sonrada evde doğum
çok şey bilmekte bazen dezavantaj oluyor...
ah yavrum ya senin etrafını sarmış bu insanlıktan nasibini almamışlar... kayınvalidene de kıl oldum heeeevalla izin alacağım şimdi az kasın koridorda düşecektim...bacaklarım titriyor.aman öğrenirlerse öğrensinler hafta başında 5 gün rapor alacağım bakalım.dinleneyim biraz ya...birde eşim sevindiğini söylüyor bebek için ama kızmda sürekli gelir kanımı öper bebişim ne yapıyor derdi.ama bunda çok alakasız.kayınvalidem de kızdı ne gerek vardı dedi şimdi daha kızın küçük dedi.ama sonuçta pilanlı yapılan birşey değil.allah kısmet etmiş yapacak birşeymi var.yani utanmasa aldır diyecekti ama işte allahtan korkuyor.zaten aldırmam o beniim canım madem gelmiş bana düşen onu korumak kollamak ve dünyaya getirmek.allahım bizleri cahillerden cehaletten koru ...herkesin evladını kendisine bağışla...evlatlarımızla biz terbiye etme...kimin ne dediği ne yaptığıyla ilgilenmiyorum ama genede üzülüyorum çok duygusalım....![]()
aynıymışız evveeetttt . Benim de geriden geliyomuş doktor öyle söyedi.ama cnm artık folik asiti bu haftadan sonra bırakmalısın . Netteede okudum bennn. Doktoruna sor başka ilaçlara geçmelisin
hadi yaaa ama daha 2hafta olmadı başlayalı bukadar cabuk mu bırakılıyor ben 3.aydan sonra başka ilaca geciliyor diye biliodum ne yapsam acaba doktora gitmeme me daha var bende bi bakayım netten neler yazıyo. cok teşekkür ederim saol canım![]()