canımmmmmmm nasıl sevindim yaaaa sana ve bebişine de goccamann maşallah :)))aylinimmmmmmmm canımmmmmmmm
hee hamişim hehehe maşlhhhh sanada kocamnnnnnnnnn
yavrım benim de 1 nisan :)aylinim son regli tarihin ne çok yakınız benim 5 nisan :)))))))))))![]()
sen diğer topiie mi takılıyon, buraya geeeel
canım, üzüldüm, başka bi doktorun daha fikrini al derim ben... bazı bebekler sonradan birden gelişiyolar... inşallah bebişin sağlıkla senle kalırSelam arkadaslar nolur yardım edin ben diğer topikten takip ediyordum 2 gündür sizin yazdıklarınızı okuyorum benim sat 10 Nisan ama geç yumurtlama ve catlatma ignesiyle hamile kaldım doktor o yüzden 1 hafta geriden hesapliyor ben ilk 5+2 de keseyi gördüm bebek yoktu doktor 4 gün sonraya çağırdı 1 dakikada alttan baktı kesenin icinde bebeğimi gördü bana gösterdi ama hiç ölçüm falan yapmadı bende bebeği görmenin sevinciyle sormayı akıl etmedim bir hafta sonra yani dün yine çağırdı 6+6 haftalık oluyorum yine 1 dakika baktı kesenin icine yine ölçüm falan yok ben ne olduğunu anlamadan dedi bebek hiç büyümemiş kullandığın bütün ilaçları bırakacaksın 4 gün icinde bebek düşer dedi bu arada benim daha oncede düşüklerim olmuştu heparin iğnesi kortizon progestran ve haftada 2 defa folikasit alıyorum dünden beri mahvoldum iyice motive etmiştim kendimi iyice inandirmistim sizce ne yapayım ben ilaçlarımı dün yine aldım acaba başka doktora gitsem birkaç gün sonra kalp atışı gorurmuyum((