• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

geç olsun, güç olmasın.

ben de bu temmuzda kpss ye gireceğim kadrolu atanmak için...diğer öğretmenlerle aynı çalışıp 3te 1 ücret almak kötü oluyor...belki atandığımda zorluk çekeriz bebeğimle ama bir sene içinde düzene girer inş. her şey.

benim annem o zaman ticaret lisesi bitirmiş babamla. bankada iş bulmuş. babam çalıştırmamış. şimdi emekliydi kadın... ne kadar pişman görseniz..

en azından ben su anda 19 yasında pışman oldum ıyı oldu sonunda ıs ısten gectıkten sonra pısman olmaktansa dimi ama:64::90::89:

selam kızlar size yarın gidicem doktora dedim ama kuaföre gittikten sonra dayanamadım gittim hastaneye. ya inanmıyorum benim doktorum gitmiş eşi de aynı hastanedeydi zaten ikiside gecen hafta kendi memleketlerine gitmişler offf.ne yapacagım ben yaa.
aynı hastanede bi tane daha bayan doktor var ama onu hiç sevmiyorum cok suratsız bişi.komsuların arkadasların falan gittiği bi doktor var erkek ona gideyim dedim allahım ana baba günü odasının önü görmelisiniz sanki devlet hastanesi.
akşam 6ya kadar hasta bakıyormus adam. off ne yapsam bilemedim simdi bütün bilgilerimi herseyimi o bayan doktor biliodu oda gitti.
ben küçük bi şehirde yasıyorum zaten baskada bayan doktor yok özel hastanede.topu topu 3 tane özel hastane var zaten.
kızlar bişi sorcam benim sat 12 nisan ama doktor 1hafta daha gec söylemişti benimkini sanırım gec döllenmeden kaynaklı.
doktorun hesabına göre 6+5 oluyo bugun sizce kalp atısı için erken mi gideyimmi yarın.
oooff cok merak ediyorum Allahım yardım et
canım ben 6. haftamda alltan muayene ile duydum kalp atışlarını. senınkıde görünür bence. ama erkek doktor konusunu sıkıntı yapma lütfen bence erkekler kadınlardan çok daha kıbar oluyorlar. ben alltan muayene olduğum halde hiç sıkıntı çekmedım çünkü bi etek giyiyorsun ve hemşire senı hazırlıyor sonra o çatala oturunca da etek tamamen bacaklarını kapatıyor. doktor da eteği hiç acıp bakmadan direkt olarak yerleştirdi o cihazı. hiçbiryerımı görmedi bakmadı yani. bence erkek kadın ayrımı yapmadan içine sinen bı doktor bulup öyle git canım tekrar tekrar doktor değiştirmek de sorun oluyor.

Çokta gerekli bişey değil zaten bebek odası..
Artık beşiklerin yanında dolap altlarına çekmece yapıyolar eşyalarını oraya koyuyolar..
Benim orda söylemek istediğim eşimin beni zarflaması :1:
O çocuk odası diye biliyomuş hiç bebek odası duymamış gerçekten varmı yokmu beni zarflıyo yoksa uyduruyomuyum ben diye :1:

Estrfrullah cnm olurmu öyle şey niye başımı ağrıtasın..
Olur bu zamanlarda hassaslık.. Benimde bazen eşimin hareketleri gözüme batıyo sanki her yaptığını zıttıma uyuzuma yapıyo..
Adamında işi,gücü,derdi,tasası yok bütün hareketlerini benim uyuzluğuma yapcak :1:
öyle tabi canım ama insan ılk bebeği de olunca özenmıyor değil. şöyle minik de olsa şirin bı odası olsaydı güzel olurdu. neyse nasıp artık
benim maaş kartı eşimde. zaten çarşı pazar küçücük herkes akraba, tanıdık.. kendi kendime hiç gitmedim ilçeye. o çeker, gerekeni istediklerimi alır. kardeşlerime para yollar, vs. sorun olmadı hiç. ama atanınca nasıl olur bilmem...

babamlarda da tam tersi. adam maaşı çeker, içinden sigara parasını alır, anneme teslim eder.:90: borç harç alacak verecek annem sorumludur.ki annem ev hanımı

bizde herkez kendı maaşından ve kartından sorumludur. ben maaş alınca kirayı kredi taksıtını öderim. o maş alınca yakıtı faturaları ve kredi kartını öder. kalan bize harçlık olur. daha birkere bile cebınde ne kadar para var diye sormadı bana. bende ona sormam zarurı ihtıyaçları karşıladıktan sonra.
zaten geriye de pek bişey kalmıyor teker yuvarlak geçiniyoruz işte. biz düğün gazisiyiz daha atlatamadık onun yükünü. inşallah bebeğimiz bereketiyle gelir.

Son düzenleme:
canım bende kaç gündür seni merak ediyordum. Buharaya mı gittin. Başka bir doktora daha git istersen. İnşllah en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsın canım

sağol canım erzuruma gidemedim burda devlet hastanesine gittim buharaya bu haftasonu için randevu aldım cumartesi gitcem inşallah güzel haberler alırım 5mm olmuş kalbi atmıyorsa nasıl büyüyor onu anlamıyorum sen kalp atışlarını duyduğunda kaç mm di bebeğin?

ben de pek anlamıorum AOF.den ama kurumda Aof okuyan çok arkadaşım var. seni için sorabilirim.
ben eşit ağırlıkçıydım ve örgün okudum, ama dediğim gibi sormak istediğin bişe olursa elimden geldiğince yardımcı olabilirim

Hoşgeldin Sinem...
ben bugün öğle tatilinde bi uyumuşum masaya koyup kafamı, 3e geliyodu uyandım, saolsunlar uyandırmamışlar da beni :))) o yüzden artık daha iyiyim :)

ayy ciddenmı canım benım yaa lutfen sorarmısın her bılgı bnm ıcın onemlı napmam gerekıyo bı sınava gırcem onu bılıyorum baskada bi bilgm yokk :1::16:

sağol canım erzuruma gidemedim burda devlet hastanesine gittim buharaya bu haftasonu için randevu aldım cumartesi gitcem inşallah güzel haberler alırım 5mm olmuş kalbi atmıyorsa nasıl büyüyor onu anlamıyorum sen kalp atışlarını duyduğunda kaç mm di bebeğin?

kızlar anlamadığım şu:

kalp atışı yok mu? yani doktor "kalbi atmıyor" mu dedi?

yoksa size dinletmedi mi?
hangisini soruyorsunuz?
6 haftam dolduğunda doktor "kalp atışı başlamış ama henüz dinleyemezsin" dedi.boyu9mmdi. 9+3te dinletti kısa bir an için. boyu27mmdi.

Son düzenleme:
ha şöyyleee

ben de 23 yaşında 3. kez gireceğim kpss ye. aklım olsaydı da iki sene yatmasaydım...

ayy bi gaza geldım ki sorma bu bas agrısıyle bıle su an kıtap olsaydı bı oturusda 200den fazla sayısal soru cozerdım hem en ıyısı ben kıtap alıyım paragöz kocamı ıkna edebılırsem:90::1::40:sımdıden baslayım calısmayaa

bir de bir miktar büyür zaten kalp atışı olmasa da, kalbin gelişip kan pompalamaya başlaması için sonuçta oluşması lazım, bu da bir kaç mm de olsa büyümek ister..

ayy bi gaza geldım ki sorma bu bas agrısıyle bıle su an kıtap olsaydı bı oturusda 200den fazla sayısal soru cozerdım hem en ıyısı ben kıtap alıyım paragöz kocamı ıkna edebılırsem:90::1::40:sımdıden baslayım calısmayaa

her şeyin, her sorunun her netin bebeğin için olduğunu düşün...

daha iyi bir hayat, maddi imkanlar...

ayy ciddenmı canım benım yaa lutfen sorarmısın her bılgı bnm ıcın onemlı napmam gerekıyo bı sınava gırcem onu bılıyorum baskada bi bilgm yokk :1::16:

tabii canım, ilk öğrendiğim taban puanı almak durumunda olmanın yeterli olduğuymuş. Sen aklına takılırsa bişeler sor, ben soruştururum :)

her şeyin, her sorunun her netin bebeğin için olduğunu düşün...

daha iyi bir hayat, maddi imkanlar...

valla en onemlısıde kocamın elıne bakmıcamya ne olursa olsun kazanıcam o sınavı..zatn bastan berı dusuncem boyleydı sırf esım ıcın demıyorm ama ne bılıyım ... neyse olsun yınede gec degıl ztn :66::66::27:

inşallah güzel haberlerle dönersin. Büyüyen bebeğe kalbi atmıyor demesini bende anlamadım canım. Beni de kendi doktorum sinir etmişti. 6. haftada sürekli 2 hafta sonra gel boş gebelik olabilr demişti. Beni tedirgin etti. Bende başka bir doktora gittim. 7+3 de kalp atışını duydum. Ancak alttan bakılınca görünmüştü. Doktor çok küçük 6 haftalık demişti. 4 mm ydi.

tabii canım, ilk öğrendiğim taban puanı almak durumunda olmanın yeterli olduğuymuş. Sen aklına takılırsa bişeler sor, ben soruştururum :)

tsk ederım cnm butun soruların ıcın sımdıden ..onu bılıyodm cnmda sen seyı sorarmısın sayısalcı olup aöf okuyanlar varsa hangı bolum daha ıyımıs iş imkanı acısından ona gore hedef belırleyım puanları arastırıp:65::23:

selamm kızlaarrr :9:
sutyen mevzusunu konuşmuşsunuz o konuda bende dertliyim, şuan kullandıklarım rahatsız ediyor sanki
veya altındaki demirler yani balenler mi rahatsızlık veriyor bilemedim
toparlayıcı mı alsam yoksa simdiki kullandıklarımının 1 beden büyüğünü mü? kararsızım:8:

senın dusunduklerının aynısını bende dusunuyorum cnm ıyısı olsun bı kere alınsın demi aynı sozlerı ben kac kere sarf ettım kac kere konustm ama yok yok anlamıyo yıne aynı yıne aynı..:19:

canım demekki yapısı öyleymiş maalesef bazı erkekler öyle oluyo. sabret demekten başka bişi gelmiyor elimizden ama zamanla o da anlayacaktır zaten istediklerinin gerekli ve önemli şeyler oldugunu

Kızlar selam, son iletiyi yazdığımdan beri uyuyorum, daha iyiyim şimdi, tek tek alıntılarınca uzun oldu, geçmiş olsun dilekleri için hepinize çok teşekkürler :71: doğum günü kutlamalarım için de tabi :16:

canım demekki yapısı öyleymiş maalesef bazı erkekler öyle oluyo. sabret demekten başka bişi gelmiyor elimizden ama zamanla o da anlayacaktır zaten istediklerinin gerekli ve önemli şeyler oldugunu

hıc sanmıyorum ama ınsallah dıyım cnm:19:

Hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?

Nasıl yani tatilemi gitmişler temellimi gitmişler?
Ben 6+6dayken kalp atışları görüldü dinletmedi doktor bebeğe ısı gidiyo diye..
Bence gitsen görünür kalp atışları ama sen bilirsin sabredebilrsen bekleyedebilirsin..

yok canım ya maalesef temelli gitmişler. işin yoksa doktor ara şimdi erkek doktora da gitmeyi hiç istemiodum şimdi mecbur kaldım

inşallah güzel haberlerle dönersin. Büyüyen bebeğe kalbi atmıyor demesini bende anlamadım canım. Beni de kendi doktorum sinir etmişti. 6. Haftada sürekli 2 hafta sonra gel boş gebelik olabilr demişti. Beni tedirgin etti. Bende başka bir doktora gittim. 7+3 de kalp atışını duydum. Ancak alttan bakılınca görünmüştü. Doktor çok küçük 6 haftalık demişti. 4 mm ydi.

alttan da göremedi bizimki 5mm dedi....valla doktor çok önemli çok güvenilir birini bulmak zor küçük yerlerde.....bakalım buhara da ne diyecekler...kendimi alıştırdım her iki durumada hayırlısı.....

Back
X