• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

canlarım kusura bakmayınn sizi okumadan soru sormam lazımmm.

acill cevapppp

dünkü problemimi biliyosunuzzz. yine doktorumu aradımmm ameliyattaydııı. ben derstteyken sağolsun eşimi aramış durumu sormuş sizin dediğiniz gibi progestan vermiş ama nasıl içeceğimi bilmiyorum sağolsun eşim işe jet gibi getirdi. ben 1 tane içtimm. şim di nasıl içiyoruz kaç satte bir canlarımm aciilll ltfnnnn.:16:çünkü yine aradım yine ameliyata girmişşş.

acill cevapppp

dünkü problemimi biliyosunuzzz. yine doktorumu aradımmm ameliyattaydııı. ben derstteyken sağolsun eşimi aramış durumu sormuş sizin dediğiniz gibi progestan vermiş ama nasıl içeceğimi bilmiyorum sağolsun eşim işe jet gibi getirdi. ben 1 tane içtimm. şim di nasıl içiyoruz kaç satte bir canlarımm aciilll ltfnnnn.:16:çünkü yine aradım yine ameliyata girmişşş.

geçmiş olsun cnm öncelikle...bana sabah akşam verdi ama vajinadan benimn..iyice bence öğren herkese farklı veriliyo...

ankapoly canım nerden alışveriş yapmayı düşünüyosun bebişe biz geçen gün civili dolaştık çok güzel kıyafetler var minik mink çoraplar ayy bayıldım:52:beşik olarak park yatak düşünüyoruz ordada fiyatları uygun bebek arabasını da ordan alcaz sanırım gerci daha bi tek orayı gezdik ama ne biliyim hem uygun hem kaliteli şeyler olduğunu düşünüyorum:97::23:

canım valla alışveriş için ne halim ne dermanım var şimdilik şu ilk 3-4 ayı atlatsaydık bi hayırlısıyla:)
civili bilyorum galiba benimde ilk tercihlerim arasında olacak.. tish-o diye bi site var biliomusun.. eşim ordan dizaynlar yapıp getiriyo son zamanlarda:) çok tatlı 2 tshirt üm oldu:49: bide lcw var tabi hem ucuz hem şirin şeyler var senin içinde bebiş içinde. kuledekinde var real de yok.. öle işte daha çok gezcez allah izin verirse:66: yardımlaşırız her daim:7:

Acill cevapppp

dünkü problemimi biliyosunuzzz. Yine doktorumu aradımmm ameliyattaydııı. Ben derstteyken sağolsun eşimi aramış durumu sormuş sizin dediğiniz gibi progestan vermiş ama nasıl içeceğimi bilmiyorum sağolsun eşim işe jet gibi getirdi. Ben 1 tane içtimm. şim di nasıl içiyoruz kaç satte bir canlarımm aciilll ltfnnnn.:16:çünkü yine aradım yine ameliyata girmişşş.

ben gunde 3taen tok karna alıyordum bulantılarım başlayınca bıraktım..

bebeğimm bana hapını vermişşş.

cnm benimkide hap hatta reçetesinde ağızdan alın yazmış ama öyle değil işte vajidanda oluyormuş..benimki beyaz..ama daha önce yutarak kullanmıştım oda koyu renkti...

cnm benimkide hap hatta reçetesinde ağızdan alın yazmış ama öyle değil işte vajidanda oluyormuş..benimki beyaz..ama daha önce yutarak kullanmıştım oda koyu renkti...

tamam cnmm şimdi 12 de içtim birdaha ne zaman içeyimmm. doktoruma uşana kadar arkadaşlarrr yardım edremisiniz

ben de uzun elbiseler istıyorum şöyle yazlık . askılı da olsa olur üzerine bolero falan giyerim. altına da babet yada dolgu topuklu sandelet.. ama boyunun uzun olmasını istıyorum. kısa olanları göbek kaldırır yandan bakınca arkası uzun önü kısa görünür komik durur. bide benım bacak takıntım var pek düzgün sayılmazlar:17: oyuzden uzun elbise ve pantolan benim için daha ideal

Canım ben normalde de yazın genellikle elbise giyerim, şu askılı uzun elbiselerden bikaç tane var, anormal bir göğüs büyümesi olmazsa uzun süre idare ederler beni :78: belden bağlamalı eteklerim var onları da giyerim. Bir pantolon alsam yeter diye düşünüyorum :34:

bulantısı olan arkadaşlar bence sadece çubuk ve leblebi yiyebiliyorum demeyin, biraz deneyin başka şeyleri belki bunu yerim dersiniz. birde insan evde yiyemiyor belki bir arkadaşınız, abla, kardeş, annenizin yanı daha rahat gelir. benim ilk ikisinde oturma odasından bile buzdolabı açılınca kokusundan içim kalkıyordu. kocişim azmı uğraştı o koku gitsin diye elinde bez hep siliyordu ama nafile. ikinci bebişime hamileyken ilk kızım bile felaket kokuyordu. dayanamıyordum ama tuzlu şeyleri deneye deneye sonra yedikten sonra çıkara çıkara üç dört ay sürdü. sonra kuş gibi hafifledim.

birde benim bu bulantıları bazen bir nimet gibi değerlendiriyordum.bulantısı olmayanlar alınmasın da hani takip için iyi geliyordu bana. ikinci bebişim ikiz gebelikti ve ikiz eşi 6 haftalıkken ölmüştü. doktorda kanamayla atar vücut diğeri için endişelenme demişti. bende bulantım oldukça bebişimin varlığını hissedip mutlu oluyordum. her şey yoluna girer Allah'a sığının ve sağlıklı bebişlerimiz olsun diye Allah'a dua edin kızlar.

Canım o kraker ve leblebiyle beslenenlerden biri de benim, başka şeyler yemeyi de denedim, inan ki çok denedim, ama ne yesem çıkadım, o daha kötü çünkü çıkarmaya alışınca mide hiçbir şeyi tutmuyor, yiyebildiğim tek şey olan peynir ekmeği bile çıkarıyorum öyle olunca. Zaten doktor da alışkanlık haline getirme ne yiyebiliyorsan onu ye diyor, o yüzden sabah peynir-ekmeğe, gün boyu leblebi-krakere talim :26:

kıyafet konusunda dertliyim... göbeğim hariç vücut ölçülerim aynı. ama 68 kilo oldum:(
bugün ölçüldüm.. karnım büyüyor gittikçe.. zaten zamanında birden aşırı kilo aldığımdan esnekti karnım...
şimdi eteklerin hiç biri olmuyor.. gömleklerin de...boydan penye elbisem vardı. onu giyiyorum. iki de beli lastik etek ama dışarıda giyilmez yani...

erken diyorum hamile kıyafeti için ama alacağım galiba..

acill cevapppp

canım ben de kullanıyorum. düşük riski için verdiyse, 8 saatte bir. ben 08:00-16:00-00:00 da içiyorum. tok alınıyor.

cnmm cım 12 de içtim dokotruma ulaşamıyorumm. ne zaaman alayım birdaha

gunde 3 kereyese 8saat arayla yap ben öle yapıyordm ılla tam saatıen denk gelmesede bişey olmaz bence
buara lebleyi deniycem sarı beyaz farkedermi?

günaydın annecikler:3:
size bişi sorayım yaa benim yanaklarımda, çenemle göğsüm arasında birsürü sivilce çıktı ve neredeyse 10 gün oldu hiç geçmiolar öyle pütür pütür duruolar ve acayip yanı iltahaplanıp beyazlaşmıolar da öyle kırmızı duruolar. sizde oldu mu böyle bişey??

aynen canim bende de omuzlarimda cikti sadece dr. bol su ic dedi gebelikte sivilce cikiyormus bazi bayanlarda.

acill cevapppp

canım progestanı vermiş ama kaçlık 100lukmu 200lukmü kimisi 1 tane al der kimisi 2 tane al der benim doktorum kanamam olduğu için 200lukten 3 tane içtiriyorrr sen endişelenme aksamda olsa doktoruna bir sorr bu arada izin al bir kaç gün dinlenn derimm kanaman olmuş madem sakın hiç bi iş yapma sırt üstü yat ben öle yaptımmm

kıyafet konusunda dertliyim... göbeğim hariç vücut ölçülerim aynı. ama 68 kilo oldum:(
bugün ölçüldüm.. karnım büyüyor gittikçe.. zaten zamanında birden aşırı kilo aldığımdan esnekti karnım...
şimdi eteklerin hiç biri olmuyor.. gömleklerin de...boydan penye elbisem vardı. onu giyiyorum. iki de beli lastik etek ama dışarıda giyilmez yani...

erken diyorum hamile kıyafeti için ama alacağım galiba..

bende kiyyafet bakmaya gittim cumartesi günü ama bir sey bulamadim tam 7-9 ayliklar icin vardi beli lastikli pantol aldim buldum 1 tane beyaz onuda giyemedim hava yagmurlu isinsa hava tayt giyecem artik napim pantolda sIkmaya basliyor. benimde hafif göbegim cikti yaa kilo aldim 58.5 kiloyum.

yürüyüse baslim dedim yagmur yagiyor 1 haftadir dr, dedi yürüyüslere basla simdiden 35-40 dakika arasiyürü dedi.

Back
X