- Emoji Skoru
- 369
- Puanlar
- 198
benım tetenoz aşım için 12 ağustos a gün verdi aile hekımım. benım göbeğim çıktı canım ya. dar da giyince pörtlüyo. normalde evde eşortmanla falan okadar değil çünkü. pantolan kötü gösteriyor. oyuzden şu beli lastıklı pantolanlordan almam lazım.canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınagözün aydın
sağlık ocağı evet sıkı takip ediyor ben de gidip kayıt yaptırdım. 20. haftada tetanoz aşısı olcakmışım
ben daha düşük bel kotlarımı filan çok rahat giyebiliyorum ama :26: en az 1 ay daha da giyerim
zaten sonbahar kadar hamilelikle ilgili bişey almayı düşünmüyorum. tayt ve elbiseler yaz için beni götürür
ben 6+3 te duyduğumda 125 ti, bu gidişimde 171 olmuştu![]()
evet ablam ayvayı ne çok yemişti, bebişini yoldan geçerken çevirip seviyorlardı sevimliliğinden, gerçi epeyce cadalozluk yapıyordu ama sırıtışıyla hemen unutturuyordu.. hazır bulantılarım azken yiyeyim bari. bende elmayı çok seviyorum.eşime fenalık geldi,bulunmuyor, bulunsa da pahalı... :95: bende diyorumki ah hayatım ama bebişimiz mahrummu kalsın...
![]()
![]()
![]()
evet canım bişey olsa söylerdi. merak etmesize kalp atımı sayısını söylemiş bana söylemedi doktor yav,kaç atıyordu acaba? ama birşey olsa söylerdi dimi ay yine aklıma geldi daha 20 gün var![]()
benımki de 4 boyutluda göstermek istedi ama görünmedi. sadece kese göründü. bıraz daha büyüsün bakalım dedi.
benim bu kontrolümde doktorum bana a4 sayfasına basılmış 4 farklı ultrason görüntüsü verdi
biri genel görüntü bebiş kese vs. diğeri bebişin yakın görüntüsü, biri kalp grafiği diğeri de 3 boyutlu görüntüsü. çok daha güzel oldu böyle :)))
yok canım doktor normal dediğse normaldir takılma boşver. ben 2 haftamı zehır ettim acaba artacakmı artmayacakmı diye.canım şuanda 10 haftanın içinde ama 7+2di gittiğimde ama normal dedi sadece bana fazla geldi :)
Ben de ayva yedim bikaç tane sırf bu yüzden :)) Ev hurma dolu ama henüz yemedim :) Başka ne yiyelimmm güzel olsun diye fln :))![]()
kavun yazıyordu bide canım. hurma ayva ve kavun. salatalık ve yoğurt da sizin ve bebeğinizin cilt sağlığı acısından iyiymiş.