• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

cok gecmıs olsun canım bebeşinin ıyı olmasına cok sevındım bıraz rahat bırak kendını işler olur bıter gecen seneden hıc iş kaldımı bos ver bu guzel gunlerın tadını cıkar

SAĞOL CNMMMMMMMMMMMM ŞİMDİ HERHALDE % ORANI DAHA AZ DA olsa anneliği öğrendimmm. BOŞUNA DEMEMİŞLER ANNE OLUNCA ANLARSIN ANNENİN KIYMETİNİİİİ CNMMM KÖFTEMMM BENİ NASIL KORKUTTU AĞLATTI ANNİŞİNİ FOTOĞRAFINA EŞİMLE 32 DİŞLE BAKTIK 10 DAK SONRA UNUTTUK HERŞEYİİİ.

Ben de çarşamba günü uçakla ailemin yanına gidiyorum, abimi evlendirip gelicem :16:
15 inde de tatile çıkıyorum, açıkcası hamileliğimi rahat geçirebilmek için eski alışkanlıklarımı çok da bozmuyorum, sadece daha dikkatliyim.
Yeme-içme konusunda da Sulat ın dediği gibi, açık içeceklerden ve karışık yemeklerden kaçındığımız, ızgara ve meyvelere ağırlık verdiğimiz sürece sorun olacağını sanmıyorum, bebişlerimiz de bizim eğlenmemizi istiyordur bence :34:

ayy ne güzel, abine mutluluklar diliyorum
kesinlikle alışkanlıklardan vazgeçmeden ama dikkat ederek geçirmek lazım hamileliği. ben sporumdan, gezmemden hiç bişeyden geri kalmadım ama daha dikkatliyim tabii

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben akşamdan beri bulantı yaşıyorum yediklerimin hepsini çıkardım şuanda çok bulanıyor yaaa:59:

ayy durduk yere bulantıları mı çağırdın, nazar mı değdi canım. umarım geçici bişeydir :70:

aylincigim cok sagol canım benım.mesaj kutum evet bır ara doluymus sımdı sıldım cogunu.düşünmen yeter canım yaa:)
hakkımızda hayırlısı tabıkı demek kı zamanı gelmemıs benım bebegımın.kalp atıslarını bıle duymadık kı zaten anlayamadım
bıle hamıle oldugumu.bu sıtede ne uzucu hıkayeler var okudukca cok sukur dıyorum.daha ılerlemıs donemlerde kaybetmıs
olsaydım cok cok daha uzucu olurdu.o yuzden hayırlısı boyleymıs dıyorum.Insallah canım bırdahakı denemede Allah bıze
aynı sevıncı yasatır.Sana ve buradaki tüm taze annişlere sağlıklı gebelikler ve sağlıklı doğumla diliyorum.Kendinize ve bebişleri
nize çok çok iyi bakın öptüm:nazar:

canım inş. allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir hamilelik ve bebiş nasip etsin :nazar:umudunu hiç kaybetme dualarımız seninle. kendi adıma da iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

merhaba çok şanslısın üçüde çok sağlıklı doğsun inşallah ben ikiz olmasını çok istedim ama kısmet olmadı
bende şeker yok canım şükür ama pıhtılaşma sorunum varmış ondan iğne kullanıyorum eksik yazmışım orada birde şeker falan çıkarsa diye çok kokuyorum ondan dikkat etmeye çalışıyorum

benim görümcemde de pıhtılaşma sorunu vardı 9 ay iğne kullandı

arkadaşlar merhaba, ben de hamileyim sizler gibi.ben size bir şey sormak istiyorum, henüz çok erken ama.bebklerimize bebek odası mı yoksa iki yaşına kadar yanımızda uyuyacakları için sadece bebek karyolası mı almalıyız.yeni doğan bebeğin iki yaşına kadar eşyaları çok yer kaplar mı?kafamız çok karıştı.daha önceden bebekleri olanlar ya da yakınlarının bebeği olanlardan fikir alanınız oldu mu hiç?yardımcı olsursanız sevinirim.

bizim ilk bebeğimiz olduğu için deneyimsiz ve aynı zamanda çok hevesliyiz.
hem oda yapmak istiyoruz hem de ilk zamanlar için beşik tarzı bişey düşünüyorum yanımda yatması için. ama bence 2 yıl yanında yatırma çok uzun bi süre ben o kadar süre düşünmüyorum

arKADAŞLARIM DERT ORTAKLARIIMMMM..

BUGÜN ÇOK AĞLADIĞIM GÜN OLDUUU. OYDAN SONRA BU SEFER NOKTA DEĞİLLPEÇETEYE KAN GELDİ. GELDİ BANA AĞLAMA KRİZİİİİ. HEMEN DR UMU ARADIK. GİTTİKKK.ULTRASONDA BAKTIM KALBİM RESMEN ZAMANI DURDURDU ÖNCE KAFA KISMI NI GÖRDÜM SONRAAAAAAAAAAAAAAAAA ÇOK ŞÜKÜR YARABBİMMMMMMM KAL ATIŞIII. DRUMM HİÇ KORKMAAAA YERLEŞME KANAMASI BU KÜÇÜK KANAMALAR ÇOK DOĞALLL HELE SENİN GİBİ İŞ KOLİKKK DEDİİİ BU İMAAAA BANAYETTİİ.EŞİM DE DESTEK İSTEDİ DR UMDANNN VE RAPOR VERDİ DR UMMMM.ÇOK ŞÜKÜR YARABBBİMMM. AMA İNANIN EVDEN DR A KADAR HİÇ DURMADI AĞIDIMMM.HEMŞİRE İLK TANSİYONUMU ÖLÇTÜ KÜÇÜK BÜYÜK ALLAK BULLAKK. 15 DAKİKA SONRA BEN BEBİŞİMİ GÖRÜNCE TANSİYON YERİNDE ANNEYİMMM ŞİMDİ ANLADIMMM. CNMMM EŞİM DE 1 DAMLA AKITTIII.GÖRDÜM

canım rapor alman çok iyi olmuş bence bu süreci mümkün olduğunca dinlenerek geçir :34:
çok geçmiş olsun, neyseki bebişin iyi olmasına sevindim

Son düzenleme:
SAĞOL CNMMMMMMMMMMMM ŞİMDİ HERHALDE % ORANI DAHA AZ DA olsa anneliği öğrendimmm. BOŞUNA DEMEMİŞLER ANNE OLUNCA ANLARSIN ANNENİN KIYMETİNİİİİ CNMMM KÖFTEMMM BENİ NASIL KORKUTTU AĞLATTI ANNİŞİNİ FOTOĞRAFINA EŞİMLE 32 DİŞLE BAKTIK 10 DAK SONRA UNUTTUK HERŞEYİİİ.

ultrason kagıdına bakmayı ıyı bılırım sırf oğlumu gormek için 10gunde bır gıderdım dr artık alışmıstı sorun cıkarmazdı akraba gıbı olmustuk artık şimdi ıkıncı geelıyor ozamankı korkularım hepsı gerıde kaldı tadını cıkar cok kısa bır zaman bu 9ay uzun gıbı gorunsede coook kısa oğluma hamıleyken ne zaman ddogacak ne zamnan yurüyecek derdım şimdi 16 aylık neler neler yapıyor uyuturken gözumun önunden 16 ayı gecırdım cok hızlı gecmıs dogumdan sonra bır bakmısın p.tesı gunu bır bakmısın pazar sadece hafta bası ve hafta sonunun farkında olacan dıger gnler yok gıbı:1:

evet sulfatcım nazar değdi sanırım ayrıca bebişimle çok korktuk az önce sitemizin önündeki caddede kaza oldu yaa çok fena inşallah kimseye bişey olmamıştır ve ben evde yalnızım sesi duyunca ödüm koptu:18:

evet sulfatcım nazar değdi sanırım ayrıca bebişimle çok korktuk az önce sitemizin önündeki caddede kaza oldu yaa çok fena inşallah kimseye bişey olmamıştır ve ben evde yalnızım sesi duyunca ödüm koptu:18:

ayy allah korusun kimseye bişey olmamıştır umarım

2yıl yanınızda yatması en ıyısı cunku oğlumdan bılıyorum hala yanımıda yatıyor 16 aylık diş cıkarırken cok sık uyanıp aglıyo kök ve azı dişleri cok uzun zamanda ve cok acılı cıkıyor bırde ruyasında kokuyor bellı bır dönemde bebeklerın hepsınde terk edılme korkusu olusuyor durmadan uyanıyor ö anda en ıyısı yatagınıza alın rahatlasın ve kendını guvende hıssetsın

cok gecmıs olsun canım siz ıyısınızya ınsallah kazadakılerde de kotu bır durum olmaz

cok gecmıs olsun canım siz ıyısınızya ınsallah kazadakılerde de kotu bır durum olmaz

sağol canım ben sesi duyunca ürktüm biraz zaten taşikardi var bende heycanlanınca kalbim daha fazla çarpıyo inşallah olmamıştır merak ettım eşim işte olduğu için öğrenemedım evde olsa iner bakardı ayy allah acıtmasın aklıma bin türlü şey geldi aynı yoldan eşimde hergün geçiyor bende onunla geçiyorum allah korusun birazdan gelecek insan bi tuhaf oluyo

Merhaba arkadaşları..2 senelk evliyim ve bebek düşünüyoruz..Ama ben düşük tansiyonlu biri olduğumdan sık sık baş dönmesi,baş dönmesi problemleri yaşıyorum..Hamilelikte de böyle problem yaşamaktan çok korkuyorum..Hamilelik öncesi tansiyon sorunu olupta sorunsuz hamilelik geçiren var mı acaba??

Günaydın cici annişlerr :)
ve ben yeni hala olarakdan :D
Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm :1: :1:
Ayy dunden berı herkes etrafımda pervane :D
cok mutluyum desem :D
bakalım bugun neler yapıcaz :D
mıdem durulsa pasta alıcammm :D

iyi ki doğdun canım:71::71::71::71::71::71::71::71::49::49:

canım öncelikle günaydın iyi doğdun Allah sana eşin ve kızınla :34: :34: sağlıklı nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar geçirmeni nasip etsin :119: :119:

Son düzenleme:
:nazar:

mutlu yıllar:nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlaaarr ne zamandır giremedim ne topiğe ne face sayfasına nasılsını iyi misiniz umarım herkes için her şey yolundadır geçmişi bi fırsat bulursam okucam hepinizi çok öpüyorum iyi bakın kendinize ve bebişlerinize :29: :29: :29:

ayy ne güzel, abine mutluluklar diliyorum
kesinlikle alışkanlıklardan vazgeçmeden ama dikkat ederek geçirmek lazım hamileliği. ben sporumdan, gezmemden hiç bişeyden geri kalmadım ama daha dikkatliyim tabii

ayy durduk yere bulantıları mı çağırdın, nazar mı değdi canım. umarım geçici bişeydir :70:

canım inş. allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir hamilelik ve bebiş nasip etsin :nazar:umudunu hiç kaybetme dualarımız seninle. kendi adıma da iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

benim görümcemde de pıhtılaşma sorunu vardı 9 ay iğne kullandı

bizim ilk bebeğimiz olduğu için deneyimsiz ve aynı zamanda çok hevesliyiz.
hem oda yapmak istiyoruz hem de ilk zamanlar için beşik tarzı bişey düşünüyorum yanımda yatması için. ama bence 2 yıl yanında yatırma çok uzun bi süre ben o kadar süre düşünmüyorum

canım rapor alman çok iyi olmuş bence bu süreci mümkün olduğunca dinlenerek geçir :34:
çok geçmiş olsun, neyseki bebişin iyi olmasına sevindim

sağol cnm arkadaşımmm

Back
X