• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

ultrason kagıdına bakmayı ıyı bılırım sırf oğlumu gormek için 10gunde bır gıderdım dr artık alışmıstı sorun cıkarmazdı akraba gıbı olmustuk artık şimdi ıkıncı geelıyor ozamankı korkularım hepsı gerıde kaldı tadını cıkar cok kısa bır zaman bu 9ay uzun gıbı gorunsede coook kısa oğluma hamıleyken ne zaman ddogacak ne zamnan yurüyecek derdım şimdi 16 aylık neler neler yapıyor uyuturken gözumun önunden 16 ayı gecırdım cok hızlı gecmıs dogumdan sonra bır bakmısın p.tesı gunu bır bakmısın pazar sadece hafta bası ve hafta sonunun farkında olacan dıger gnler yok gıbı:1:

desteğin için teşekkürler cnm cımmmm.

:59::59::59::59::59::60::60::60: arkadaşlar ben bu kalça ağrısıyla ne yapacam yaa geçmezse doğuma kadar otuduğum yerden kalkamıyorum topallıyorum resmen bvenım gibi yaşayan yada etrafında yaşayan varmı bu normal doğumu etkilermi :60::60::59::59:

ben kalçalarım fena ağrıyor 15-20 dk oturup kalktığımda topallamaya başlıyorum aynen

günaydın cici annişlerr :)
ve ben yeni hala olarakdan :d
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm :1: :1:
Ayy dunden berı herkes etrafımda pervane :d
cok mutluyum desem :d
bakalım bugun neler yapıcaz :d
mıdem durulsa pasta alıcammm :d

nice yaşlara cnmmm bebişinleeeeeeeeeeeee:81::81::81::66::66:

Günaydınnnn güzel annişlerrrrrrr:66::66::66:

Merhaba arkadaşları..2 senelk evliyim ve bebek düşünüyoruz..Ama ben düşük tansiyonlu biri olduğumdan sık sık baş dönmesi,baş dönmesi problemleri yaşıyorum..Hamilelikte de böyle problem yaşamaktan çok korkuyorum..Hamilelik öncesi tansiyon sorunu olupta sorunsuz hamilelik geçiren var mı acaba??
Kadın-doğum doktoruna gittikten sonra hamile kalsan daha iyi olu canım.Benimde tansiyonum hep düşüktür ama gebelikte normal oluyor.
Günaydın cici annişlerr :)
ve ben yeni hala olarakdan :D
Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm :1: :1:
Ayy dunden berı herkes etrafımda pervane :D
cok mutluyum desem :D
bakalım bugun neler yapıcaz :D
mıdem durulsa pasta alıcammm :D
Nice yıllara canım sevdiklerinle beraber.
Her günün doğumgünün kadar güzel olsun...:54:

$115498061814xm1.webp

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara

günaydınlar herkese.... Aranıza yeni katılıyorum. Önceden forumunuzu takip ediyordum şimdi katılma kararı aldım... Listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim
SAT:16 Nisan 2011
Tahmini doğum tarihi:21 Ocak 2012
Son dr randevusu: 08 Haziran 2011
Sonuç: 7+4 haftalık
bebişimiz 0,97 cm
kalbimiz pıt pıt atıyor maşallah.... :66:
Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Bir sonraki dr muayenesi: 29-30 Haziran 2011

BENİM BENİM BENİMMMMMMMMMMMMM NEYİM OLACAKKKKKKKKKKK:66::52::52::52::52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

sana erkek demek geliyor içimden umarım sağlıklı olur tatlımmm canım bu arada sen face sayfasında varmısın

Ben de tahmin isterim :66::66::66:

meserret bebişim bence sende kendin gibi çoook güzel bir kız doğuracaksın sağlık ve sıhhatle

niçin cnm cımmmm hayırdırrrr.sebepp

walla bilmiyorum ki tatlım araştırdım biraz magnezyum eksikliği diyor benim vejeteyanlığım yüzünden birçok vitaminim düşük çıkıyor :(((

kızlar bu arada bu tahminlerim tutarsa suna bacı olarak topic açıcam "anlat kendini öğren cinsiyetini" :60: :60: :60: :60:

günaydınlar herkese.... Aranıza yeni katılıyorum. Önceden forumunuzu takip ediyordum şimdi katılma kararı aldım... Listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim
bebişimiz 0,97 cm

hoşgeldin şekerim Allah bebeğini sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Amin. konu sahibi bu ara pek giremiyor ona özel mesaj atabilirsen daha iyi olur...

Herkese günaydınnn:71::71::71:
Günaydınnn.Hoşgeldin.

bebişimiz 0,97 cm
günaydın canım,hoşgeldin..Maşallah bebişine.:nazar:

Günaydinn

canim

dogum günün kutlu olsun nice senelere................

bebişimiz 0,97 cm

merhaba hosgeldin canim aramiza

benimde SAT : 17 Nisan

dogum 25 ocak

8+1 benimde

bebişimiz 0,97 cm

Hoşgeldin cnm hayırlı olsun :71:

meserret bebişim bence sende kendin gibi çoook güzel bir kız doğuracaksın sağlık ve sıhhatle

kızlar bu arada bu tahminlerim tutarsa suna bacı olarak topic açıcam "anlat kendini öğren cinsiyetini" :60: :60: :60: :60:

Çoook teşekkürler canım, çok incesin :16:
Bu arada bana kız diyen ilk sensin, bakalım tutarsa iyi reklamına yapıcam :34:
Millet bana erkek diye diye o kadar etkildiler ki, erkek bebek eşyalarına falan bakmaya başladım, tabi hayırlısı olsun erkek bebekleri de çok severim, şöyle yakışıklı bir oğlum olsun isterim ama içimden kız bebek geçmiyor değil :12::12::12:

Back
X