slm kızlarr nasılsınız bakim bugünn :80:
ben çok keyifli başladım güne sabah doktora gittik minişimizi gördük babasıyla kocaman olmuş 4,6 cm bıcırık ama çok tembeldi çikolata yedim ama fayda etmedi süt içmiştim sabah uyudu galiba
dr teyzesi 10-15 dk uğraştı ense kalınlığını ölçecem die öksürüyorum yok bi sağa bi sola dönüyorum a a kıpırdamıo sonra öksürürken felan ölçtü de rahatladık tabi bu durum babasına yaradı bol bol izledi o.eliini yanağına doğru uzatmıştı babası çok şaşırdı eli yüzü bu kadar belirgin die bana benzio diobi kaç sn olsa da kalp atışını dinledik çamaşır makinası gibiydi sesler
![]()
çok güzel yaa
ikili test içinde kan verdim geldim.bi sonraki muayene bir ay sonra nasıl dayanıcam yaa:95: o zamn cinsiyetini de söylicek şimdi çok küçük bişi diyemem dedi. tabi soracam şeyleri de unuttum sevinçten ve heyecandan tahlil sonuçları için gittiğimde sorucam artık. ay ne kadar uzun yazdım![]()
Selam canımm..
Bende bitkin başladım güne yatak ve tuvalet arasında mekik dokumaktan gına geldi..
Halsizim ben çok yaa..
Çook güzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzuna
Oyy senin kuzu süt içtin diye uyumuşmudur hahahahha ay çok güldüm yaa
Olsun daha fazla görmüşsünüz bebişinizi işte..
Bende sabırsızlanıyorum yaa şu ense kalınlığı ve 2li test olsada rahatlasam..
Hiçmi tahminde bulunmadı cinsiyet hakkında.
Oyy 1 ay sonramı öğrenceksin cinsiyetini çok var yaa
kıs dur çok takılma, habire çikolata yiyip sırtüstü yatarmışsın, tombik olursun heee
hahahahhhah Ben artık burayada girmiyomuşum yatıp hareketlerini hissetcem diye
Yok yaa ben istiyorumki birden hissediyim böyle odaklanma falan olmadan..
O hissettirsin kendini bana