canımmm nası korktum okumaya başlayınca.. neyseki korktuğumuz diilmiş... çok etkilenmişsindir..kızlar bugun hiç iyi hissetmıyorum kendımı.
az önce tuvalete girdim tuvalet kağıdı kan geldi . kanı görünce tuvalette ağlamaya başladım çok korktum işyerındeyım bide herkez erkek ne yapacağımı şaşırdım. sonra farkettım ki o kan vajınamdan değil hemoroidimden gelmiş. ilk defa da olmuyor üstelik ama bunu farkedene kadar geçen birkaç dakika bana yıl gibi geldi. allahım dedim bulantım çok oluyor diye şikayet ettiğim için mi böyle oldu![]()
yarın da misafirlerim gelecek yakşaık 15 kişi. 1,5 hafta öncesinden haber verdiler hazırlık yapmam şart. gidip evi temizlemem tatlı yapmam lazım. yarın sabah da hamur yoğurup tuzlularımı ve salatalarımı yapacam ama canım hiç bişey yapmak istemıyr. büroda işler bitti patrondan izin istemek için aradım başka arkadaş çıktı patron yokmuş o an. dedim büroda işim bitti çıkabılırmıyım diye soracaktım dedim.daha erken dur daha diyo bana! ona neyse kendını patron sanıyo salak! kraldan önce kralcı! sana ne ya dedim ben sana mı soruyorum! iyi sonra ara ozman dedi bende kapattım suratına tlfu.sonra patron aradı ne dediyse artık biraz daha sur sonra cık diyo. tamam dedim. ama çocuğa sinir oldum aptal şey hiç sevmem zaten.
eve gidip biraz uyusam sonra kalkıp temizliğimi yapsam.. uff kızlar çok fena ağlayasım varçok korktm hala etkısındeyım.
misafirlere gelince, bence de hamile olduğunu biliyolarsa kusura bakmazlar, hazır bişeler ayarla, çok yorma kendini, yanına da basit bişeler eklersin.. evle falan da uğraşma boşver..
kuzuuu suyu sevcek demekkihoşbulduk canım.. bebiş denizi sevdi kendini belli ettirdi..
o bende sürekli oluyo, kalp atışımla paralel göbek de atıyo :))yok canım arada bir oluyor..
nefesimi bile tutup baktım.. seyiriyor resmen.. ablamdada olmuş ikinci hamileliğinde..
hahaahhahahahh Aynen..
Yine başladı bizimki ağlamaya hey Allahım yaa yandık diyolarmış
Valla hormonlar fena etkiliyo yaşlar akmak için can atıyolar sanki
Ekle cnm ekle..
ekledim ultrason görüntüsünü
bende de aynen..
Bende sürekli oluyo yaa..
İkimizin bahsettikleri farklı şeyler galiba..
Ben benimkinin kendi kalp atışlarımdan olduğunu düşünüyorum çnkü..
Son düzenleme: