selam güzeller nasılsınız?
benim bu sabah da koyu sarı kahve arası akıntım oldu

moralim bozuldu o yüzden... inşallah bi sorun olmaz, dün iğnemi yaptırmıştım
okudugum bu bilgiyi sizlerle paylasmak istedim arkadaslar
eline sağlık canım hepsini okudum
kolay gelsin canım ben de o cümleyi kurabilsem keşke

uyuşuk uyuşuk oturuorum burda. sende dikkat et :80:
aman boşver canım ya, bak yoruldum biraz dün, bu sabah lekelenmem oldu.. dinlen bolca
hoşgeldin canım. valla onlar bahse girdiler bile eşimle bebek bezıne

ama onlar b.k bezi diyo ona

eşim bebişimle konuşuyo bak oğlum akıllı ol oğlan ol bana b.k bezi kampanyalarını takip ettirme diyo

kardeşim de benım gibi dayıya senın gibi babaya allah erkek evlat vermez biz onu bozarız allah kıme ne vereceğini bilir kız olcak o kız diyo

ben ne olacağını bilmıyorum ama ya beizim ya kardeşimin ocağına incir ağacı dikecek onu biliyorum
maşallah :)
tünaydın kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir
ben paso dinleniyorum.yemek dahi yapmıyordum gerçi ya yine yapmayacağım tek oğlum için kalkıp ayakta geziniyorum pazar günü çok yorulmuştum bir de yatmadan banyo yapıp yatmıştım dün akşam ilk defa kanlı akıntım geldi çok korktum plasente rahim agzına yakın olduğu için çok yormucaksın demişti doktorum yattım dinlendim geçti şükür ikili tarama testim sonuçlanmış sonuçları maille doktora yolladım bu arada ben bir iki hafta kadar dinlenicem pc ye oturmak bile istemiyorum çok korkuyorum inşallah şu plasentacık yukarı doğru çıkar yoksa bu 6 ay nasıl geçiçek bilmiyorum :44:
bu arada doktorum kıza benziyor demişti
sonuçlar şöyle :
PAPP-A : 4.0 MOM:1.34
T-HCG: 62.5 MOM:0.71
NT: 1.0 mm MOM:0.64
2 HAFTA SONRA kontrolüm olcak inşallah şu akıntım bitsin daha birşey istemiyorum ya
dikkat edin sizle illaki başımıza gelmeden yorulmamazlık etmeyeyim demeyin .bol dinlenin kızlar.heran ne olacağı belli değil turp gibiydim şimdi istirahat verdi doktorum
bu sonuçlar da kız demekte, hadi hayırlısıı :)
tıpkı bahsettiğin gibi bi yerdeyim ama tatlım yatmam gerektiğinden sadece balkondan denize girenleri ve oğluşumun denize girişini izliyorum
ayy ben denizi izlemeye bile razıyım...
işte iğne oyası lohusa tacım gerçi masadaki örtü yüzünden biraz karışık çıkmış
çokk güsell, eline sağlık.. benim de annem yapar, ona bi göstereyim :)
sürekli bende uyuklama halindeyim öğle yemeklerinde yemek yerine uykuyu tercih edip koltukta uyukladığım oluyooo
ben hiç aç kalamıyorum ya, hemen içim bayılıyo hasta gibi oluyorum...
bende iyiyim canim valla ne olsun
yarin türkiye ye geliyorum hazirlik yapiyorum...
güle güle gel canımm
geldim kızlar çok şükür bebeğim iyiymii 2 hafta sonra 2li test için çağırdı dr maşallah kalbi çok düzenli atıyor dedi
maşallah :)
slm kızlar ben de geldim, pek takılamıyordum nete ara ara bakıyorum paylaşılanlara:)) herkes iyidir umarım.. facebooktaki grubun adı ne acaba ben de katılacam gruba orası daha rahat sohbet için...
hoşgeldiin
hoşgeldin, sağlıkla tamamına ersin inşallah
merhaba kızlar nasılsınız? hepinize iyi geceler diliyorum
sizlere bişey sormak istiyorum 9. haftadayız ve benim bu hafta bel kemiklerimde ağrı oluyor normal mi? sizlerde de olmuşmuydu
bende de oldu canım, hala da bazen var ama daha iyiyim maşallah
normal cnmmm beni dumamışsın demek bende ağrı ne demek ben 2 gün ağladım ağrıdan korkma. Magnezyum b1 b12 b 6 eksikliğindenmişşş. Dr bana takviye yazdı
inşallah bu destekle geçer kuzu
ayyy güzelim valla bir öğrensem çatlıyoruz meraktan ama hayırlısı olsun artık..kaynanam deli gibi bişiler örmeye başlamış..bir pembeli bir mavili örüyor kadıncağız..bir öğrensek cinsiyeti de oda kurtulsa bende
annem de hazır bekliyo, kaç kere cinsiyet ne zaman belli olcak diye sordu :) malum bi de 3 bebeye örecek
Cumartesi gunu bebegimim kalp atışının durdugunu öğrendik
minik oğlum babacığı ve ben .
Nasılda heyecanla onu aramıza almayı bekliyorduk.
Neler hayal etmiştik .tanışmadan sevmiştik onu .
Isimler arıyorduk hayaliyle keyiflenip mutlu oluyorduk.
Pazartesi aldılar .
önce daha kötü senaryoları düşünüp şükrettik.
Yada kendimiz kandırdık.
Bu gece berbatım çok kötüyüm.
Içim boşaldı
boğazıma düğümleniyor .
Allahım neden diyorum.
Rüya gibi geldi ve gitti
allah yavrumu korusun iyiki o var .
canım ne denirki... Allahım sabırlar versin, evladına uzun ömürler versin.. ve tez vakitte sağlıklı bi bebiş versin... amin...
kızlar bende 12/06 da gıttım kalp atısı nı gorduk
bugunde kontrole çagırdı
bakalım her şey yolundamı mide bulantılarım azda olsa devam ediyor
güzel haberlerle gel canım
ne güzel canım allah bağışlasın ....
bende dün sağlık ocağına gitmiştim kayıt için 5. ay bitince tetanoz aşısı var dedi bide bebek hareketlenmeye başlayınca kalp atışını dinleyecez dedi :))
bugünde gittim kan verdim yarında kan sonucunu alıp idrar testi yapılacak :))))
ve bugün öğleden sonrada kendi dr umla randevum var :))))
hayırlısıyla bebişimi büyümüş hareketli bi şekilde görecem inş....
oy oy oy, hadi bakalım inşallah
İnşallah cnm. güzel haberlerle gelir tüm doktora gidenler.
Cumartesi de benim randevum var, şimdiden heyecanlanıyorum
Olumsuz haberler de çok etkiliyor beni, sabahtan beri deyim yerindeyse içim sızlıyor, kötü oldum
Amin canim benimde cumartesi kontrolum her cumartesi gidiyorum ama gunler gecmiyor cok zor beklemek bende sabah okuyunca cok uzuldum agladim Allahim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin insallah arkadasimizada sabirlar diliyorum
kıslar siz de güzel haberler getirin inşallah
benim de pzt kontrolüm...