doktorum kesin amniosentez isteyecek kaandada istemişti çünkü ozman yaptırmak istememiştim şimdi naparım bilmiyorum dediğin çok doğru canım risk oranları hiç birzaman güvenilir değil ama insan ister istemez acaba diyor ense ölçümü çok iyi çıkmıştı aslında bence önemli olanda o bakalımyarın neler diyecek doktorum inşşş canım dediğin gibi sağlıklı bi bebişim daha olur....Sıkma canını demicem çünkü biliyorum demesi kolay, doktorunla bir görüş bakalım ne diyecek,
Sonuçta hepimiz biliyoruz ki bu risk oranları hiçbir zaman güvenilir değil, sen de bunu oğlunda deneyimleyip görmüşsün, abisi gibi sağlıklı, akıllı, dünya güzeli bir bebişin daha gelicek İnşallah.
canım içini rahat tut nolur,seni çok iyi anlıyorum,bana da kızamıkçıksın dediklerinde alınacak dediler,vazgeçmiştim bebişimden,ama umudumu hiç yitirmedim sağlığına inanıyorum,amniyosentez var 20 temmuzda biliyorum onda da bişey olmayacak,dualarımız seninle,bebişin iyi olacak...![]()
sanada geçmiş olsun canım durumunu bilmiyodum inşş seninde amniosentez sonucun iyi çıkar ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...