canım benim tüp bebek embriyo yerleştirildiğinde başladım 3 ay tamamlanana kadar devam edecem bir süre iğnesini de kullandımhiç sormacanım sabah göbek çok belli değilken akşam kocaman oluyorum.bir de öyle güzel baş döndürüyorki içmesem uyumak gelmicek içimden.birde insanın kafası boş oluyorrr resmen ucuyoruz gibibirşey hehee ben 1 tanecik alıyordum gülüm .3 taneye denk geliyor seninki daha çok şişirir peki ne zaman biticek senin haplar.ben bir kutu bitirmiş olucam pazar günü.
yok canım tanımıyorum ama 3 üz annesi olunca direk ona sormak geldi .nickini gene veririm sana özelden .he bugün dr gidicem sorucam bu olayı.
hayırlı haberlerle gel inş. canımtünaydın göbişciklerayy benim kalçamın kemikleri bir de karnımın yanları ağrıyor normalde yarın akşam gidicektim ,bugün gitmeye karar verdim
bugün dananın kuyruğu kopacak.göstermediği o organını inşallah göstericek bakalım.eger ultrasona göreyse erkek olsa çoktan gösterirdi kızsa da ultrason bilgilerine göre 14+3 olmam gerekiyor artık g österir demi ama ?
progestanı kesicekmiyiz bakalım.magnezyumum bitti onu yazdırıcam .durumlar bunlar.akşam saat 7 gibi buraya girer paylaşırım.
dua edin benimledir bebişim.bu hafta o kadar yanlarım agrıdıki bir de çok fazla oram şuram agrıdı diyorum .akıntılara alıştım zaten .3 gündür yok bir bakıyorum cee yapıyor bir iki geliyor sonra pıt kesiliyor:18:
canım yüreğim ağzımda okudum çok geçmiş olsun ....ya ben artık kötü haber duymak istemiyorum bebek konusundakızlar hastanedeydim yeni geldim. 3-4 gündür kabızdım. sabah uyandım sanki tuvalete çıkacak gibiydim. oturdum klozete, elimde telefon kandil mesajlarımı temizliyorum. baya zorlandım ıkındım vs azcık yaptım. sonra temizlenirken peçetede kan gördüm, heralde anüsü çatlattım derken klozete bir baktım kan gölüüüüüüüüüüüüüüüüü. kontrol ettim kan arkadan gelmemiş , vagenden gelmiş. eşimi bile uyandırmadan evden fırladım arabaya atladığım gibi hastaneye. o yol bitmek bilmedi ağla ağla. doktor hemen ultrasondan baktı bebek dünyadan bi haber oynuyo hopluyo, kalbi atıyo. alttan muayene etti, iğrenç bişi. parmakları kanlı çıktı. haznende kan var, çok ıkınmışsın rahimde kanama olmuş ama bebek iyi dedi. 3 boyutlu ultrasona yolladı. bebek iyi. hatta 14+5 çıktı sıpa.75 gram, 86 mm. pipisi yok ama oğlan. nasıl oluyosa anlamadım. pipi yok daha belli değil ama erkek bebeğe benziyor , 1 ay sonra netleşir dedi iki doktor da. serum yedim. seruma vitamin vs yüklediler. progeston iğnesi oldum. 15 gün progeston içicem. 4 gün rapor. sırt üstü yatıyorum.ptesi kontrole gidicem. kabızlık için de duphalac içicem.
siz siz olun sakın ıkınmayın, sakın kabız olmayın arkadaşlar.
ALlahım bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır versin, Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu. o yol boyu ne çektim bir ben bilirim bir ALlah.

canım folik değil kabızlık yapan vücudumuzdaki hormonal artışlar kabızlık yapıyo özellikle progesteron artışı direk etkiliyor....kabızlığı olanlara lifli gıdalar öneriyor doktorlar haberiniz olsun..birde kayısı erik özellikle kompostularını...çok geçmiş olsunsimran geçmiş olsun cnmm...sanırım bu folik kabızlık yapıyor..bende de var(