2012 Ocak Anneleri

biz artık eve sokmayarak dayanıyoruz..başka türlü bende duramazdım şimdi gözüm görmüyo ne ketçap ne mayonez gönlümde katlanıyor...

Bizde de yok olsa da tutarım kendimi ama onun yanında şahane giden şeyler aklıma geldikce cnm istiyo..
Aslında yanına şahane giden o şeyleri yerken bile cnm istemiyo düşün şimdi yememem lazım ya durup durup aklıma geliyo :60:

Son düzenleme:
Çıkar merak etme :1: süper yöntem, bana da annem söyledi, denedim onayladım :52:

Benim de feci bel ağrılarım var, kalçanın genişlemesinden kaynaklanıyormuş..
canım benim de bel ve sırt bölgem ağrıyo kayyum arkadaşımız söylemişti badem yağıyla masaj yaptırıyorum eşime .iyi geldi bana sende dene bence .belimdeki genişlemeyi baya farkediyorum ben artık siz de genişlediniz mi:52: çok hoş sordum değil mi?
eder bence...ben gittiğimde 10+3 tü ettiğine göre seninde eder..accık dürtükleyin ama :))

inş. canım hareket etsin zaten öyle özledim ki burnumun direkleri sızlıyo özlemekten resmen doya doya bakacam inş. kuzuma:69:

Bizde de yok olsa da tutarım kendimi ama onun yanında şahane giden şeyler aklıma geldikce cnm istiyo..
Aslında yanına şahane giden o şeyleri yerken bile cnm istemiyo düşün şimdi yememem lazım ya durup durup aklıma geliyo :60:

Ya ben o kadar kasmıyorum, yani bişeyi yemek istediysem tadımlık yiyorum abartmadan tabi :34:

canım benim de bel ve sırt bölgem ağrıyo kayyum arkadaşımız söylemişti badem yağıyla masaj yaptırıyorum eşime .iyi geldi bana sende dene bence .belimdeki genişlemeyi baya farkediyorum ben artık siz de genişlediniz mi:52: çok hoş sordum değil mi?

inş. canım hareket etsin zaten öyle özledim ki burnumun direkleri sızlıyo özlemekten resmen doya doya bakacam inş. kuzuma:69:

Hem de nasıl genişledim, belim de vucuduma göre inceydi baya, şimdi nerdeyse kalçayla aynı, odun gibi oldum :97:

ben 20 kilo alanları duyunca hiçbişey istemiyorum :)) sende öyle yap
her ay 1 kilo alırsak doğumdan sonra şimdiki kilomuza düşermişiz :))

az kaldı ozmn dayan cnm hareket etmiyosa doktor amcaya söyle o ettirir :))
ben son gördüğümde inandım bebişim olduğuna..ondan önce hep nokta gibiydi ya anlamamıştım hiçbişey :)

Uff kızlar çıldırcam doğurana kadar nası dayanıcam ben mayonez yemeden..
Canım çok istiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :95:
Bebişimi bi doğurym varya doya doya mayonez yiycemmmmmmmmmmmm :56:

ben bu konuyu araştırdım canım, pastorize yumurta içerenler yenebilirmiş. bazı markaların mayanozi yumurta değil pastorize yumurta içeriyor, ülkerin mesela. ayrıca çok canın isterse yumurtasız mayanoz de var. üniversite de yumurta yemeyen bir arkadaşım vardı hep yumurtasız mayonez alıyordu, ordan hatırlıyorum..

Son düzenleme:
Ya ben o kadar kasmıyorum, yani bişeyi yemek istediysem tadımlık yiyorum abartmadan tabi :34:

Bende kasmıyorum cnm mesela şu şarküteri ürünlerini pişse bile içim rahat etmiyo yemiyorum çok cnm çektiğinde azcık bakıyorum tadına ama mayonez öyle değilki ben bi mayonez delisiyimdir baya baya yerim yani azcıkla kalamam kalsamda bişey anlamam :60:
Bide hamile olduğumu bilmeden de baya baya yedim onun vicdan azabını çekiyorum..
İçinde yumurta olmayan mayonez bulup yesek olmazmı acaba yaa :44:

ben bu konuyu araştırdım canım, pastorize yumurta içerenler yenebilirmiş. bazı markaların mayanozi yumurta değil pastorize yumurta içeriyor, ülkerin mesela. ayrıca çok canın isterse yumurtasız mayanoz de var. üniversite de yumurta yemeyen bir arkadaşım vardı hep yumurtasız mayonez alıyordu, ordan hatırlıyorum..

Bende bakıyorum ona netten ay bilmiyorum aklımdan çıkarmaya çalışıyorum mayonezii :36:

AHH canım ya ne korktum bir bilsen aynı derdi bende yaşıyorum..şu vitamin hapları beni de kabız yaptı..ıkınmaya korkuyor insan bebişe bir şey olacak diye..hiç böyle kabızlık görmedim zaten aman kimse de olmasın..bol bol kayısı ye..kavun da iyi geldiydi bana..ishal yapan ne varsa ye güzelim..keşke kendime de çare bulsam valla ne zor dimi.:18::18::18:
canım benim taaa malatyadan gün kurusu kaysı getirttim, ama sıcakta kurtlanmasın diye koydum buzdolabına, unuttum gitti.artık bi kasede 5-10 kaysı duruyor yatağımın başucunda. her sabah yiycem 2şer tane. üzmek için değil herkese ders olsun diye yazdım başıma geleni. çok dikkat edelim arkadaşlar.

meserretcim zeytinyağı da denerim bundan sonra, gerçek zeytinyağ pamukla sürerim.

Bende kasmıyorum cnm mesela şu şarküteri ürünlerini pişse bile içim rahat etmiyo yemiyorum çok cnm çektiğinde azcık bakıyorum tadına ama mayonez öyle değilki ben bi mayonez delisiyimdir baya baya yerim yani azcıkla kalamam kalsamda bişey anlamam :60:
Bide hamile olduğumu bilmeden de baya baya yedim onun vicdan azabını çekiyorum..
İçinde yumurta olmayan mayonez bulup yesek olmazmı acaba yaa :44:

ay oyle bi mayonez varsa bende istiyorum, patates kızartmasıyla nefisssss.

biz geldik :nazar:
sata göre 13+6 yız.ultrason bilgilerimize göre 15. haftalığız.
vee büyümüş büyümüşüz iyi beslemişim muzu seviyorum direk bebişime gitmiş maşallah .bende 1kg almışım tabi :nazar: ve bir oğluşum vardı şimdi karnımdaki bıdık bir prenses :9: kesin mi dedim kesin dedi banada gösterdi ama ben anlayamadım .bu arada akıntıma sebep olan plasentacık yukarı çıkmış sezeryan durumu ortadan kalkmış 1 aya kadar bebiş büyüdükçe dahada yukarı çıkıp akıntım hiç olmucakmış.progestan ve magnezyuma devam dedi.cinsel yaşama yasak devam dedi :1: çatlak kremine başla dedi.bol su dedi.balık şart değil omegayı birçok gıda saymıştı onlardan alıyordum .kalsiyuma dikkat et süt olmazsa diğerleri dedi.öyle işte gittik geldik şükür resmini aldık geldik.
oğluşum kız diyince oley dedi.kesin demi diye kaç kere sordum hatırlamıyorum doktorcuğum 2 hafta sonra inanırsın o zaman erkek dersem ben oğlanı kabul etmiyorum dedi şakasına :1:
aylintcim bu arada senin mevzuyu sordum canım senin ki tüp bebek miydi ?

vee büyümüş büyümüşüz iyi beslemişim muzu seviyorum direk bebişime gitmiş maşallah .bende 1kg almışım tabi :nazar: ve bir oğluşum vardı şimdi karnımdaki bıdık bir prenses :9: kesin mi dedim kesin dedi banada gösterdi ama ben anlayamadım .bu arada akıntıma sebep olan plasentacık yukarı çıkmış sezeryan durumu ortadan kalkmış 1 aya kadar bebiş büyüdükçe dahada yukarı çıkıp akıntım hiç olmucakmış.progestan ve magnezyuma devam dedi.cinsel yaşama yasak devam dedi :1: çatlak kremine başla dedi.bol su dedi.balık şart değil omegayı birçok gıda saymıştı onlardan alıyordum .kalsiyuma dikkat et süt olmazsa diğerleri dedi.öyle işte gittik geldik şükür resmini aldık geldik.
oğluşum kız diyince oley dedi.kesin demi diye kaç kere sordum hatırlamıyorum doktorcuğum 2 hafta sonra inanırsın o zaman erkek dersem ben oğlanı kabul etmiyorum dedi şakasına :1:

canım gözün aydın, tebrik ederim. sen ankaradaydın değilmi canım? doktorun ismi ne hangi hastanede çalışıyor? çatlak kremi ne verdi sana ?

Hem de nasıl genişledim, belim de vucuduma göre inceydi baya, şimdi nerdeyse kalçayla aynı, odun gibi oldum :97:
yakında tombiş tombiş hatunlar olcez :52:
ben 20 kilo alanları duyunca hiçbişey istemiyorum :)) sende öyle yap
her ay 1 kilo alırsak doğumdan sonra şimdiki kilomuza düşermişiz :))

az kaldı ozmn dayan cnm hareket etmiyosa doktor amcaya söyle o ettirir :))
ben son gördüğümde inandım bebişim olduğuna..ondan önce hep nokta gibiydi ya anlamamıştım hiçbişey :)
biz geçen hafta dayanamadık görmeye gittik bebiğimi kafa ve gövde eşitti :) bakalım haftaya nasıl olcak :46:

gözün aydın hayırlı olsun canım ...çatlak kremi ne önerdi sana yazarmısın canım

canım gözün aydın, tebrik ederim. sen ankaradaydın değilmi canım? doktorun ismi ne hangi hastanede çalışıyor? çatlak kremi ne verdi sana ?
evet canım ankaradayım.benim doktorum zekai tahirde çalışıyor ama ben özel muayehanesine gidiyorum canım .
çatlak kremi olarak liarac'ın phitolastil gel bundan kullanacağım bu özel krem fiyatı 50 ya da 45 küsür falan olmalı.bu arada kullanmam için fito yazdı devletin karşıladığı bir krem canım.

yakında tombiş tombiş hatunlar olcez :52:

biz geçen hafta dayanamadık görmeye gittik bebiğimi kafa ve gövde eşitti :) bakalım haftaya nasıl olcak :46:

gözün aydın hayırlı olsun canım ...çatlak kremi ne önerdi sana yazarmısın canım

canım benim bebeğim arı maya gibi , gövde kafadan büyük nerdeysee. tombiş maymunum benim :nazar:

bana pregnacare verdi ama daha almadım. bebeyağı sürüyorum şu an ama benim karnım göbeğim yok daha. bu aralar başlıycam bende. sana ne verdi?

Oyy çok sevindim cnm maşallah maşallah ohhhh cinsiyetini öğrenmşsin gözünaydın kısçen oluyo demekkk :12:
Ee resmini yüklesene bebişinin..
Bende ne kaa meraklıyım bebişlerin ultrason görüntülerine dimiiiiiiiiii :52:
Bu arada aylintin tüp bebek değildi bildiğim kadarıyla cnm aşılamayla olmuştu..
Tabi yanlış hatırlamıyosamm..

Son düzenleme:
selammm

simrancımm, öncelikle sana yazmak istedim, çooooook geçmişler olsun, şükür bebişin iyiymiş.. çok zor olmuştur ama neyseki sonu güzel olmuş, dikkat et tatlım..

ayyıldızım tatlım tüp değil aşılama ile hamile kaldım... bu arada kaçırdım mı bilmiyorum, doktorun kimdi ve nerde çalışıyo??

tuanacım kuyruk sokumu kemiği mi ağrıyo? öyleyse gebelikte olurmuş, bende de var ve dr.a sormuştum olurmuş..

Back
X