2012 Ocak Anneleri

geldim geldim tatlım:64: girmeden öncede yemiştim,oynadı durdu ama burun kemiği için yüzünü görmesi gerekiyor ya bekledik bekledik,oynayıp duruyor ama yüzünü göstermiyor kerata:16: sonra bir tane daha yedim öksürdüm o ara gösterdi miniğim:64: canım doktor cinsiyet göstermez daha dedi,yanılabilirim dedi ama bence gördü hatta ara ara len,ulen dedi durdu bebeğime:32:....eşime söyledim duymadın mı diye sana öyle gelmiştir diyor :21: inşallah tatlım 2li test te iyi çıkar...doktor 2li test iyi çıkarsa 3lü ve 4lüyü yaptırmayabilirim dedi çünkü duyarlığı %90mış,diğerlerinin ise %60mış...

Ay sağlıklı olsunlarda önemli değil..
Eee bidahaki randevun ne zmn ne zmn öğrencekmişsin yani cinsiyetini.

geldim geldim tatlım:64: girmeden öncede yemiştim,oynadı durdu ama burun kemiği için yüzünü görmesi gerekiyor ya bekledik bekledik,oynayıp duruyor ama yüzünü göstermiyor kerata:16: sonra bir tane daha yedim öksürdüm o ara gösterdi miniğim:64: canım doktor cinsiyet göstermez daha dedi,yanılabilirim dedi ama bence gördü hatta ara ara len,ulen dedi durdu bebeğime:32:....eşime söyledim duymadın mı diye sana öyle gelmiştir diyor :21: inşallah tatlım 2li test te iyi çıkar...doktor 2li test iyi çıkarsa 3lü ve 4lüyü yaptırmayabilirim dedi çünkü duyarlığı %90mış,diğerlerinin ise %60mış...

len ulen hee :60: küçük erkek mi yoksa :)
ikili de iyi çıkar inşallah

yok cnm orasi degill soyle tariff edeyimm kuyruk sokumu kemigine elini koy sag bacagina dogruu el olcusuyle tam bi kariss yan tarafta:60::60::60: cook komikk tariff ettimm dimii:60::60:

ay canım tarif ettiğin yer benimde ağrıyor zaman zaman hatta bazen çift taraflı oluyor,sırt üstü yattığımda,acaba böbreklerimi mi üşüttüm dedim...ama sanırım bebişlerle ilgili:37:

Aaaa aaaaaaaaa kuru iftiraa :19: :53: :52:
İşimiz gücümüz yok kocalarımı çekiştircekmişiz :33: :60:
Bizim artık bebişlerimiz var onları çekiştiriyoruz bikerem :60: :60: :60:

dimi yaaaa bebeklerimiz gibi önemli şahsiyetler varken kocişlerin neyini konuşalım. senin bebeğin cinsiyeti bellimi şeydacım?
bugun öğleden beri yanımda pc yattım evde. erkek bebek ismi baktım. ne zor yaaaa, erkek ismi bulmak kızdan zor. modern erkek bebek isim alternatifi az.
eşime bi kaç isim soyledim
melih dedim, melih gökçek geliyo aklıma istemem dedi,
aydın dedim , içinde türkçe harf olmasın yurt dışında sorun yaşar dedi, tövbe yarabbim
ilker dedim, ilker soner dursun yeter diye devam ederiz dedi.
ne desem kulp buluyo işimiz zor.
senin seçim süper DENİZ. bizim kuzenimiz var deniz o yuzden eledik.

Son düzenleme:
:60: süpper.. onu da söledi dr, bacağın kalçayla birleştiği yerlerde de ağrın olabilir dedi

hahaaa, Allah bebişinizle mutlu mesut etsin kuzu

hmmm anladimm bise sorcamm suu catlak kremi onceden olusmuss catlaklarii gideriyor mu bide benim catlaklar ayak ve bel kisminda rengi de kirmizii ozee cook batiyorr napcamm benn yaaa nasil giderecem bunlarii:52::52::52::26:

dimi yaaaa bebeklerimiz gibi önemli şahsiyetler varken kocişlerin neyini konuşalım. senin bebeğin cinsiyeti bellimi şeydacım?
bugun öğleden beri yanımda pc yattım evde. erkek bebek ismi baktım. ne zor yaaaa, erkek ismi bulmak kızdan zor. modern erkek bebek isim alternatifi az.
aydın dedim , içinde türkçe harf olmasın yurt dışında sorun yaşar dedi, tövbe yarabbim
ayh ben de biraz isim bakem dedim bi de üç tane bulmamız lasım düşünsenizeee :27: yoruldum bıraktım :60:
:60::60: ayyy evett...len dedi bebişime:60: eşime dedim çıktıktan sonra len,ulen dedi duydunmu,diye yook öylesine söylemiştir diyor oda.cinsiyetle ilgili değildir diyor:86::86:
bence de bişeler tahmin etmiş olabiler ama kesin diil diye sölememiştir :1:
hmmm anladimm bise sorcamm suu catlak kremi onceden olusmuss catlaklarii gideriyor mu bide benim catlaklar ayak ve bel kisminda rengi de kirmizii ozee cook batiyorr napcamm benn yaaa nasil giderecem bunlarii:52::52::52::26:
kağıdında öyle yazıyo, eski çatlaklarda da etkiliymiş..

ay canım tarif ettiğin yer benimde ağrıyor zaman zaman hatta bazen çift taraflı oluyor,sırt üstü yattığımda,acaba böbreklerimi mi üşüttüm dedim...ama sanırım bebişlerle ilgili:37:

wallla cnm bende 2 3 gundurr agiriyorr oturdugumda kalktigimdaa cook aciyoo :18: ewt bebistenmis yengeminde hamileliginde aynisi olmuss:31::31:

Ay yanii bebişlerimizin muhabbetini yapıyoruz burda :19: :emir_bebek:
Tatlım doktora sordum 1 ay sonra belli olur dedi sonra baktı baktı " kıza benziyo bu " dedi aynen bu şekilde ama kesin olmamakla beraber tahminde bulundu..
O yüzden bekliyorum 1 ay sonrayı :1:
İsim konusunda hiç sıkıntı çekmedim ben çnkü belliydi ilk bebişimin ismini Deniz koycam Allahın izniyle diyodum hep ama erkek ismi olarak Deniz istemeseydim veya 2. bebeğimi Allah nasip kısmet ederse ve erkek olursa Kuzey istiyorum..
Eşimde erkek olursa Deniz Doruk olsun diyo.. Güneyde güzel isim bunları düşünebilrsin..
Amaan eşinde bişey beğenmiyomuş hee hangi burç eşin?
Birazda o fikir sunsun sana bakalım sen beğenme :1:

15-20 temmuz arası gidicem...o zaman kesin konuşuruz dedi:64:

Oooo iyi 1 ay beklemiceksin yakın bi tarihe vermiş güzel :52:

bizde esimm ben hamile kalmadan oncee erkek ismi bulmustu tuna olacak dedi tamam dedim bnde kiz olursa ismini koyacam ama ben yabanci isimm dusunuyorumm :31::31::31:

Tatlım doktora sordum 1 ay sonra belli olur dedi sonra baktı baktı " kıza benziyo bu " dedi aynen bu şekilde ama kesin olmamakla beraber tahminde bulundu..
İsim konusunda hiç sıkıntı çekmedim ben çnkü belliydi ilk bebişimin ismini Deniz koycam Allahın izniyle diyodum hep ama erkek ismi olarak Deniz istemeseydim veya 2. bebeğimi Allah nasip kısmet ederse ve erkek olursa Kuzey istiyorum..
Eşimde erkek olursa Deniz Doruk olsun diyo.. Güneyde güzel isim bunları düşünebilrsin..

ayyy evet canım ya çok zor 1 ay beklemek....iyi olucak bakalım tam günde almadım sekreteri gitmişti doktorun birkaç güne arayıp randevu alıcam o günlerde:66:

eşim boğa burcu :))) abdülrezzak koymak istiyor bebeğimizin ismini.

kıslar ben çıkıyorum, iyi geceler, bebişlerinizle tatlı rüyalaaaaaar :69:
ehliyet sınavına çalışamadım yaf :37:

ayyy evet canım ya çok zor 1 ay beklemek....iyi olucak bakalım tam günde almadım sekreteri gitmişti doktorun birkaç güne arayıp randevu alıcam o günlerde:66:

15ine al en erkene hahahahha :60:
Evet yaa 1 ay beklemek gerçekten zor olsa gerek ben en fazla 2 hafta bekledimmm :44:

Back
X