2012 Ocak Anneleri

aynen canım,arada bilgisayar,arada tv. arada yatışşş,:emir_bebek: idare ediyorum:):) benimde izlediğim programlar var onları bekliyorum işte... ben çalışıyorum ya bide özlemişim evde yayılmayı:32: gidin gidin tatlım değişiklik olur mis gibi deniz havası,yüzersin de... bebiş içinde iyi gelir...bizde yarın gidiyoruz marmarise eşimle tatile:62::62: doktora söyledim sakıncası varmı yaklaşık 5 saatlik yolun dedim 1 saat arayla mola verin mola verdiğin yerde yürümeye çalış,bol bol su iç dedi...yüzmek de iyiymiş bide:34:

Ben de kaş'a gitmek istiyorum ama nerdeyse 12 saat sürüyor, uçakla da gitmek istemiyorum arabasız orda hiçbiyere gidilmiyor, 12-13 saat yola dayanabilir miyim acaba :26:

canım bizde antalya falan düşünüyoruz ama yüzmek iyimi diye hiç sormadım doktora..denize girmeyi düşünmüyordum hatta..bakteri falan olur mu ki?

Canım hamilelikte en iyi spor yüzme, temiz bir yer olduktan sonra bol bol yüzmek çok iyi gelir, yine doktoruna da sor istersen, ben her ay birer hafta izin aldım, hepsinde de giricem denize :66: keşke her gün yüzebileceğim bir yerde yaşasam da her gün yüzsem

canım bizde antalya falan düşünüyoruz ama yüzmek iyimi diye hiç sormadım doktora..denize girmeyi düşünmüyordum hatta..bakteri falan olur mu ki?

ay bugün de çenem düştü her yere yetişiyorum yav:60: dün sordum tatlım yüzmek iyi ama 1 ile 4 arası güneşe çıkma, adadan adaya yüzmeyeceğine göre yüzebilirsin:61: hatta çok iyi bir egzersiz senin için dedi...hatta havuz temizse oraya bile girebilirsin dedi ama ben girmem oraya ha bide sürekli mayonu bikinini değiştir ıslak kalma dedi canım:64:

Canım hamilelikte en iyi spor yüzme, temiz bir yer olduktan sonra bol bol yüzmek çok iyi gelir, yine doktoruna da sor istersen, ben her ay birer hafta izin aldım, hepsinde de giricem denize :66: keşke her gün yüzebileceğim bir yerde yaşasam da her gün yüzsem

canım hijyen olduktan sonra tabiki sorun değildir ama ben yine de korkuyorum eşimde izin vermiyor..onun yerine plates yapıcakmışız..bakalım artık...

kızlar bişi sorcaktım sizlere..bebişlere yeni aldığımız cicileri yıkıycakmıyız..

Tabi yıkıycaz cnm ama ben alışveriş faslını bitirdikden sonra hepsini birden yıkıyıp ütüleyip yerleştircem dolabına inşallah..

canım benim çook teşekkürler,çıkarmaz mıyım hiiçç:1:inşallah sizde çıkarsınız tatilinize,güzel güzel gezersiniz,:64: doğumda alır o zaman iznini iyi fikir lohusa depresyonu:60: benimde doğum zamanı eşimin yurtdışına çıkma ihtimali var inşallah o zamana denk gelmez..:20:

İnşallah cnm da imkansız gibi eşimin bu yaz izin kullanması :50:
Uff ikimizde de bu sıkıntı var yani benimde eşim çok yoğunken her an İstanbulun bi semtinde olabiliyo adam tee İstanbulun bi ucundayken bnm sancılar tutarsa naparım diye düşünmekten kendimi alamıyorum :1:
Zaten o depresyona girmezsek mucize gibi bişey ayh düşünsene evde insanlar bebiş bi yandan eşin işten geliyo yorgun argın sen ilgi bekliyosun bebişe iki agu sonra meydan da yok ayyy fecii :37:

Off yha tatil olayiniben sormayi unuttum...yol biyAnada orda oteleede yemekkokusu ve bulantiii naparim ozmn:8:

ay bugün de çenem düştü her yere yetişiyorum yav:60: dün sordum tatlım yüzmek iyi ama 1 ile 4 arası güneşe çıkma, adadan adaya yüzmeyeceğine göre yüzebilirsin:61: hatta çok iyi bir egzersiz senin için dedi...hatta havuz temizse oraya bile girebilirsin dedi ama ben girmem oraya ha bide sürekli mayonu bikinini değiştir ıslak kalma dedi canım:64:

senin için sevindim ooh ne güzel ya bende deniz kızıyımdır hersene muhakkak gideriz zaten antalya dibimizde bizim ama doktor izin verse de kocacım izin vermiyor...bende senin yerinde olsam havuza girmem güzelim havuzu dezenfekte eden madde hamileler için iyi gelmiyormuş aklında olsun..

Tabi yıkıycaz cnm ama ben alışveriş faslını bitirdikden sonra hepsini birden yıkıyıp ütüleyip yerleştircem dolabına inşallah..

İnşallah cnm da imkansız gibi eşimin bu yaz izin kullanması :50:
Uff ikimizde de bu sıkıntı var yani benimde eşim çok yoğunken her an İstanbulun bi semtinde olabiliyo adam tee İstanbulun bi ucundayken bnm sancılar tutarsa naparım diye düşünmekten kendimi alamıyorum :1:
Zaten o depresyona girmezsek mucize gibi bişey ayh düşünsene evde insanlar bebiş bi yandan eşin işten geliyo yorgun argın sen ilgi bekliyosun bebişe iki agu sonra meydan da yok ayyy fecii :37:

ayy canım bencede depresyona girebiliriz şimdi kocalarımız etrafımızda,ama sonra bebiş olunca hem koca,hem bebek ilgi bekleyecek,bide annem,kayınvalidem bebeğe bakmak,kucağına almak için yarışacak..sen daha çok tuttun ben daha az tuttum:14: tripler triplerr ayyyyy sen ayrı bir yerde emzir emzir bebişi...oy oy.....canım sende artık tam doğum zamanı eşine çok uzaklaşmamasını söyle:60: nerdeyse yetiştirir o seni merak etme senden daha heycanlı olur eminim:62:

Ben de kaş'a gitmek istiyorum ama nerdeyse 12 saat sürüyor, uçakla da gitmek istemiyorum arabasız orda hiçbiyere gidilmiyor, 12-13 saat yola dayanabilir miyim acaba :26:

canım bana 5 saatlik yol için bile önce durdu baktı yüzüme,bol bol mola dedi, her saatte 1 yani...sende daha yakınlarda bir yerleri tercih et tatlım deniz değil mi her yer aynı:1:

senin için sevindim ooh ne güzel ya bende deniz kızıyımdır hersene muhakkak gideriz zaten antalya dibimizde bizim ama doktor izin verse de kocacım izin vermiyor...bende senin yerinde olsam havuza girmem güzelim havuzu dezenfekte eden madde hamileler için iyi gelmiyormuş aklında olsun..

Eşin neden izin vermiyoki cnm yüzmenin ne gibi bi zararı olcakmış en iyi spor bi kere çokta faydalı..
Sürekli bikinini-mayonu değiştir sudan çıktıktan sonra ıslak durma yeter mikrop falanda kapmazsın bide sudan çıktıkdan sonra duş al tuzlu suyu at vicudundan eşinin iyice içi rahat etsin diye..

ayy yığınla kıyafet olur şimdi nasıl yıkıycaz peki onları makinede mi? ayy çok cahilim yaa...:85:

Evet cnm makinada yıkıycam ben elde falan yıkıyamam :1:
Kız nolcak onların kıyafetlerinden minicik minicikler zatenn.. :emir_bebek:
Bebeklere özel deterjan ve yumuşatıcı alcam ekstra o kadar..

Son düzenleme:
ayy canım bencede depresyona girebiliriz şimdi kocalarımız etrafımızda,ama sonra bebiş olunca hem koca,hem bebek ilgi bekleyecek,bide annem,kayınvalidem bebeğe bakmak,kucağına almak için yarışacak..sen daha çok tuttun ben daha az tuttum:14: tripler triplerr ayyyyy sen ayrı bir yerde emzir emzir bebişi...oy oy.....canım sende artık tam doğum zamanı eşine çok uzaklaşmamasını söyle:60: nerdeyse yetiştirir o seni merak etme senden daha heycanlı olur eminim:62:

Eşimin şöförlüğüne çok güvenirim nerde olursa olsun yetişir biliyorum ama zavallım elinde değilki iş çıktığında gitmek zorunda kalıyo gölcük,zeytinburnu,beylikdüzü neresi olursa evrak çıksın diye..
Ben annemin ve kayınvalidemin böyle bi sıkıntı yaşıycağını düşünmüyorum ama eminim eline alandan zor alıcam bebişi hahahah :60:
Özellikle kayınvalidem ve kayınpederim vermek istemeyebilirler :60:
Ya o dönemde yanında birilerinin olması lazımki sana yardım etsin tabiki ama ben normalde bile kalabalık sevmem o zamanlarda doluşurlarsa eve naparım bilmiyorum..
Fenalık geçirip hepsini kovarmışım bide :60:

tünaydın kızlar herkes burda negüzel düşündümde bizde bi liste yapsak kim kaç haftalık hamile diye düşündüm siz ne dersiniz acaba bu arada sabah kahvaltı yerine halley yiyorum canım kahvaltı istemedi ikilemde kaldım iyimi yapıyorum die

Slmmm iyi sohbetler kızlar
kahvaltı konuşulmuş ayy ben simit yerken uyandım sabah hemen giyindim fırına gittim :1: çok sevdigim bi şeyde degildir ama oğlumdada canım simit istemişti. Bide bebişlerin çamaşırları konuşulmuş kız kurban olurum ben onun pokku çamaşırlarına bileee bekletmeden kısa purogramda yıkayın asın anacım yıkayın asın :6: Nasıldı o laff yaa toparlamaya çalışıyım kızı kız iken degil gelin iken gör gelin iken degil boklu bez yıkar iken gör gibi gi şeydi :60: :60:
pratik olacaz başka yolu yok :64:

Eşin neden izin vermiyoki cnm yüzmenin ne gibi bi zararı olcakmış en iyi spor bi kere çokta faydalı..
Sürekli bikinini-mayonu değiştir sudan çıktıktan sonra ıslak durma yeter mikrop falanda kapmazsın bide sudan çıktıkdan sonra duş al tuzlu suyu at vicudundan eşinin iyice içi rahat etsin diye..

aslında ikna etmeye çalışmıştım bir hafta önce doktora sormadan olmaz dedi bende fazla üstüne gitmek istemedim..tekrar gündeme getirip doktora gidicem artık belki doktor onu ikna eder..bende yüzmeyi çok seviyorum..eğer sakıcası yoksa girmek isterim tabi..

Evet cnm makinada yıkıycam ben elde falan yıkıyamam :1:
Kız nolcak onların kıyafetlerinden minicik minicikler zatenn.. :emir_bebek:
Bebeklere özel deterjan ve yumuşatıcı alcam ekstra o kadar..
aslında benim makinede bebek için yıkama programı var..hiç aklıma gelmediydi bak..hiç kullanmayınca heraldee..:9::9::9::9:

canım bana 5 saatlik yol için bile önce durdu baktı yüzüme,bol bol mola dedi, her saatte 1 yani...sende daha yakınlarda bir yerleri tercih et tatlım deniz değil mi her yer aynı:1:

Offff o doğum sonrası dönemi hiç hatırlatma zaten, şimdiden kabus gibi geliyor, kayınvalidem görümcelerim el kadar bebeğe sevicez diye saldıracaklar of of :50::50::50:

Tatil için de o kadar uzak olmaz mı diyosun :26: Eylülde de iznim var, o zaman karayoluyla gidemeyeceğimi bildiğim için şimdiden antalyaya uçak biletlerimizi aldım zaten, ama şu an arabayla gidebilirim, hem gezeriz diye düşünmüştüm, kafam da karışık bu konuda, çeşmeye falan mı gitsek arabayla, yoksa tükenmeden uçak bileti mi alsam, 2 hafta var tatile, hala nereye gideceğimiz belli değil :97:

Eşimin şöförlüğüne çok güvenirim nerde olursa olsun yetişir biliyorum ama zavallım elinde değilki iş çıktığında gitmek zorunda kalıyo gölcük,zeytinburnu,beylikdüzü neresi olursa evrak çıksın diye..
Ben annemin ve kayınvalidemin böyle bi sıkıntı yaşıycağını düşünmüyorum ama eminim eline alandan zor alıcam bebişi hahahah :60:
Ya o dönemde yanında birilerinin olması lazımki sana yardım etsin tabiki ama ben normalde bile kalabalık sevmem o zamanlarda doluşurlarsa eve naparım bilmiyorum..

bence öyle bir an gelir ki kovmaya kadar gidebiliriz :60::60:ne güzel böyle bir şey yaşamayacak olmalarına inanman...ama ben inanamıyorum,yani şöyle annem bırakmak istemeyecek,kayınvalidem de öyle sonra bakışmalar ve tripler olucaktır eminim,eşimin ailesinin de benim aileminde ilk torunu olucak çook kıymetli olucak eminim...kayınvalidem benden hevesli o kadar çok şey alıyor ki anlatamam:16: canım doluşucaklar eve kesinnn...yani yaklaşık 1 ay 40 gün ev dolup taşacak:19:

hakaten bide otür sıkıntılar var ben şimdiden bebişimi kıskanır oldum kızlar çok kötü bi duygu eşim isim konusunu annesine bırakıyor lakin benim beyenmediğim bişeyi koydurtmam annemlerlede aram tam iyi değil istememişlerdi evlenmemi laf aralarında beşiğini ananesi alır demesinede uyuz olmaya başladım oyüzden altınımı satıp beşiği ben alıcam annem aldı dicem

aynen canım katılıyorum sana şimdi sormazlar sormazlar doğum yapınca hergün burda ellerinden düşürmezler ev kalabalık artık dayan dayanabilirsen offff:37::37:

Back
X