2012 Ocak Anneleri

Dimi 90da fazla olur :1:
Benim makinada narin 40 diyo ay en iyisi 60 sanırım he ne dersin?

Deseydinki eşim ismini sizin koymanızı istedi ama ben sizin böyle bişeyi kabul etmicenizi düşündüm dimi saçma düşünüyo bencede diye hahahaha :1:
Sen güzel isim koyun diyince ne dedi?
Ay olmadı 2 isim koyarsınız çok inada bindirirse annesi ve eşin sende koyduğun isimle hitap edersin..

60 da çok gel 40 da anlaşalım :1: yazık olur verdiğin paralara kız çabuk eskirler minnacık şeyin kirlisinden ne olacak :emir_bebek: böle yerde sürünse neyse

tek erkek annesine birazcık düşkün sonra zonguldak ereğlide kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz benim ailem istanbulda içler acısı bi durum:43:

canım benim deme öyle içler acısı falan deme yaaaa.onlarla beraber yaşamanın avantajları da vardır elbet,o taraftan bak olaya.

bizde de hiç akraba yok, eşim teyzelerini falan tanımıyor bile, ben kayınvalidemi, kayınpederimi ve 1 görümcemi 3 yıldır hiç görmedim :27: Ama burdaki 2 görümce fazlasıyla yeter, neyse ben eşimi korkuturum, o da benim gazabımdan korktuğu için bi şekilde uzak tutar ailesini, zaten doğum tarihini yanlış söylemeyi planlıyorum, bebek doğsun bikaç hafta sonra haber veririz :60::60::60:

ayyy çok hoşsunnnn cnmm yaaaaaa. çok komikkkkk.keşke benim eşimin aileside il dışında olsaydııııııııııııııııı çok şanslısınnn.

Bizde de hiç akraba yok, eşim teyzelerini falan tanımıyor bile, ben kayınvalidemi, kayınpederimi ve 1 görümcemi 3 yıldır hiç görmedim :27: ama burdaki 2 görümce fazlasıyla yeter, neyse ben eşimi korkuturum, o da benim gazabımdan korktuğu için bi şekilde uzak tutar ailesini, zaten doğum tarihini yanlış söylemeyi planlıyorum, bebek doğsun bikaç hafta sonra haber veririz :60::60::60:

:60:
Kız Allah iyiliğini versine evet iyi fikir siz geç söyleyin ona o sıkıntılı dönemlerde bide onların cefasıyla uğraşmazsn..
Ayakllandığında dişini gösterebiliceğin zamanlarda gelsinler gelceklersede kışkışlayabil en azından :1:

Dimi 90da fazla olur :1:
Benim makinada narin 40 diyo ay en iyisi 60 sanırım he ne dersin?

Deseydinki eşim ismini sizin koymanızı istedi ama ben sizin böyle bişeyi kabul etmicenizi düşündüm dimi saçma düşünüyo bencede diye hahahaha :1:
Sen güzel isim koyun diyince ne dedi?
Ay olmadı 2 isim koyarsınız çok inada bindirirse annesi ve eşin sende koyduğun isimle hitap edersin..

ooo hayır öyle dersem inadına gider hiç uğraşamam iki isim davasıda güzelmiş evde ben ayşe derim millet fatma der :60:

Bizde de hiç akraba yok, eşim teyzelerini falan tanımıyor bile, ben kayınvalidemi, kayınpederimi ve 1 görümcemi 3 yıldır hiç görmedim :27: ama burdaki 2 görümce fazlasıyla yeter, neyse ben eşimi korkuturum, o da benim gazabımdan korktuğu için bi şekilde uzak tutar ailesini, zaten doğum tarihini yanlış söylemeyi planlıyorum, bebek doğsun bikaç hafta sonra haber veririz :60::60::60:

Çok acımasızsın eşinin de bebegi o ve ailesiyle o güzel gününü paylaşmak ister . Eşin sana böyle bi teklif sunsa annemlere geç haber verelim dese naparsın hmm bide bu açıdan bak cnm. Şöyle bi şey söyleye bilirsin doktor fazla temas etmeyin bebekle diye bilirsin bebegin yanında fazla kalmayın falan dedi diye bilirsin böylesi daha kibar olur . :31:

60 da çok gel 40 da anlaşalım :1: yazık olur verdiğin paralara kız çabuk eskirler minnacık şeyin kirlisinden ne olacak :emir_bebek: böle yerde sürünse neyse

:60:
Eh tamam 40da anlaşalım.
Bilmiyorumki bu konularda bilgisiz olduğum için fikir istiyorum tecrübeli annelerden canım yardımcı olduğun için saol.. :34:

canım benim deme öyle içler acısı falan deme yaaaa.onlarla beraber yaşamanın avantajları da vardır elbet,o taraftan bak olaya.

zaten o taraflı bakmasam hiçte çekilmez bakalım hayırlısını versin yarabbim zaten kocişimde balıkesire iş için gitti 4aylık bi iş aldılar arada geliyo gidiyo bende burda üvey evlat oluyorum bazen bazende iyi öyle işte

ooo hayır öyle dersem inadına gider hiç uğraşamam iki isim davasıda güzelmiş evde ben ayşe derim millet fatma der :60:

Sen içine sinen bi isim bulduğunda buna hayır diyceklerini zannetmiyorum ben cnm ya..
Yeterki önce cinsiyeti beli olsun sen isim bul :34:

tek erkek annesine birazcık düşkün sonra zonguldak ereğlide kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz benim ailem istanbulda içler acısı bi durum:43:

Canım, benim annem abimin adını Çağlar koymak istiyormuş ama ilk erkek torun diye dedemin ismini vermişler, hem de bebek doğana kadar anneme bundan hiç sözetmeyip doğduktan sonra dedemin adıyla hitap etmişler, annem de zor bir doğum süreci geçirdiği için pek tepki vermemiş, zaten daha 19 yaşındaymış, durumun ciddiyetini de kavrayamamış heralde peki demiş geçmiş...
Şu an abim 31 yaşında ve annem hala pişman, neden kendi istediğim ismi vermedim diye hala içinde bir burukluk var, canım o senin çocuğun, bir ömrü birlikte geçireceksiniz, hayatı boyunca çocuğun o isimle anılacak, bu konuda taviz verme bence, işine karışmak gibi olmasın ama senin de annem gibi ömür boyu sürecek bir pişmanlığın olsun istemem :50:

ayyy çok hoşsunnnn cnmm yaaaaaa. çok komikkkkk.keşke benim eşimin aileside il dışında olsaydııııııııııııııııı çok şanslısınnn.

canım aynı ilde olmak daha iyi. haftada bir gidersin iki saat oturur gelirsin. ayda bir alırsın evine yer yemeğini içer çayını çeker giderler. ama şehir dışında oldumu bir geliyor 15 gün kalıyor. sen işe gidiyorsun evini elin kadınına bırakıp gidiyorsun, akşama kadar kimbilir nerelerimi kurcalıyo diye aklın evde kalıyo. banyo yapıyo saçının kıçının kılını toplamıyo, otur topla işin yoksa. benimkiler geldi 10 gün kaldılar da kadın oturduğu klozete bir cif dökmedi ozon dökmedi. biz kendi odamızdaki klozeti kullanıyoruz. ben çamaşır suyu solumamak için temizlemiyorum eşim yapıyor tuvalet temizliğini, ama annesigil varken onlarınkini temizlemedi eşim, annesi yapıyodur diye düşündü heralde. kadın da ne genişse temizlemedi, onların gittiği gün eşime temizlettirdim.lafa bakarsan temiz geçinir. kesinlikle aynı şehirde yaşamak daha iyi.

Çok acımasızsın eşinin de bebegi o ve ailesiyle o güzel gününü paylaşmak ister . Eşin sana böyle bi teklif sunsa annemlere geç haber verelim dese naparsın hmm bide bu açıdan bak cnm. Şöyle bi şey söyleye bilirsin doktor fazla temas etmeyin bebekle diye bilirsin bebegin yanında fazla kalmayın falan dedi diye bilirsin böylesi daha kibar olur . :31:

canım inanmayacaksın ama bu fikir eşimden çıktı :) Gizli gizli tuzlarlar, ağzına tükürürler, ters çevirirler diye ödü kopuyo, eşim küçükken akıcı konuşsun diye jiletle dilaltını kesmişler, çocuk korkudan kekeme olmuş bu kez de dili açılsın diye köstebek yedirmişler, evet yanlış okumadın canım köstebek yedirmişler Görümcem boğmaca olmuş, iyileşsin diye bir çobanın yolunu kesip, çocuğun boğazını keser gibi yaptırmışlar, görümcem bunun üstüne yıllarca her gece korkudan yatağını ıslatmış, kayınvalidem şimdiden bebek doğduyunda topuğu delinip kirli kanı akıtılmazsa sarılık olur diyor, daha neler neler, aklıma ilk gelenler bunlar, evlerinde el yıkayacak sabun olmaması konusuna hiç değinmiyorum... şimdi sen bu ailenin yeni doğmuş bebeğinle yakın temasta bulunmasını ister misin?

Son düzenleme:
canım inanmayacaksın ama bu fikir eşimden çıktı :) Gizli gizli tuzlarlar, ağzına tükürürler, ters çevirirler diye ödü kopuyo, eşim küçükken akıcı konuşsun diye jiletle dilaltını kesmişler, çocuk korkudan kekeme olmuş bu kez de dili açılsın diye köstebek yedirmişler, evet yanlış okumadın canım köstebek yedirmişler Görümcem boğmaca olmuş, iyileşsin diye bir çobanın yolunu kesip, çocuğun boğazını keser gibi yaptırmışlar, görümcem bunun üstüne yıllarca her gece korkudan yatağını ıslatmış, kayınvalidem şimdiden bebek doğduyunda topuğu delinip kirli kanı akıtılmazsa sarılık olur diyor, şimdi sen bu ailenin yeni doğmuş bebeğinle yakın temasta bulunmasını ister misin?

İnanamıyorum okuduklarıma :53:
Şoktayım şuan..
1-2 hafta değil sen baya baya bi kaç ay söyleme cnm benm töbe yarabbim olamaz böyle bişey.. :53: :50:

canım inanmayacaksın ama bu fikir eşimden çıktı :) Gizli gizli tuzlarlar, ağzına tükürürler, ters çevirirler diye ödü kopuyo, eşim küçükken akıcı konuşsun diye jiletle dilaltını kesmişler, çocuk korkudan kekeme olmuş bu kez de dili açılsın diye köstebek yedirmişler, evet yanlış okumadın canım köstebek yedirmişler Görümcem boğmaca olmuş, iyileşsin diye bir çobanın yolunu kesip, çocuğun boğazını keser gibi yaptırmışlar, görümcem bunun üstüne yıllarca her gece korkudan yatağını ıslatmış, kayınvalidem şimdiden bebek doğduyunda topuğu delinip kirli kanı akıtılmazsa sarılık olur diyor, daha neler neler, aklıma ilk gelenler bunlar, evlerinde el yıkayacak sabun olmaması konusuna hiç değinmiyorum... şimdi sen bu ailenin yeni doğmuş bebeğinle yakın temasta bulunmasını ister misin?

ayy canım korku filmi gibi...sen bence bunlarla bebeği 5 yaşına kadar tanıştırma:60:

Canım, benim annem abimin adını Çağlar koymak istiyormuş ama ilk erkek torun diye dedemin ismini vermişler, hem de bebek doğana kadar anneme bundan hiç sözetmeyip doğduktan sonra dedemin adıyla hitap etmişler, annem de zor bir doğum süreci geçirdiği için pek tepki vermemiş, zaten daha 19 yaşındaymış, durumun ciddiyetini de kavrayamamış heralde peki demiş geçmiş...
Şu an abim 31 yaşında ve annem hala pişman, neden kendi istediğim ismi vermedim diye hala içinde bir burukluk var, canım o senin çocuğun, bir ömrü birlikte geçireceksiniz, hayatı boyunca çocuğun o isimle anılacak, bu konuda taviz verme bence, işine karışmak gibi olmasın ama senin de annem gibi ömür boyu sürecek bir pişmanlığın olsun istemem :50:

çok sağolun öncelikle haklısınız bu konu üzerinde duracağım bende aynen böyle olurum die endişe ediyorum zaten bende 19 yaşındayım.bu arada bişey sormak istiyorum ben çok zeytin yiyorum bi sakıncası olurmuki

Çok ilginç nerden buldun bu aileyi yazdıkların çok dehşet verici
:53:

çok sağolun öncelikle haklısınız bu konu üzerinde duracağım bende aynen böyle olurum die endişe ediyorum zaten bende 19 yaşındayım.bu arada bişey sormak istiyorum ben çok zeytin yiyorum bi sakıncası olurmuki

Bende zeytin çok seviyorum ve tüketiyorumda baya baya eşim alıyo 3 günde bitiriyorum aldığını az al diyorum bilerek tiksinirsem falan kötü olurum diye..
Ben bi sakıncası olduğunu bilmiyorum cnm yoktur ne sakıncası olcak zeytinin..
Ne kadarlık evlisin?

senin işinde zormuş canım ya bu konu hakkında eşin ailesiyle ciddi bi konuşma yapmalı bence

Bende zeytin çok seviyorum ve tüketiyorumda baya baya eşim alıyo 3 günde bitiriyorum aldığını az al diyorum bilerek tiksinirsem falan kötü olurum diye..
Ben bi sakıncası olduğunu bilmiyorum cnm yoktur ne sakıncası olcak zeytinin..
Ne kadarlık evlisin?

7 aylık evliyim aralıkta evlendik sen nekadarlık evlisin kaç yaşındasın birz abartmış oluyorum ama nerede oturuyorsun seni sevdim ondan soruyorum bunları sakın yanlış anlama beni

Back
X