2012 Ocak Anneleri

Ay sen mi ben mii bende bayılıyorum onları öyle hayal etmeye..
Düşünsene ufacık popolarına mayoları giydirip sahile indirdiğimizi oyy oyy daha yürüyo bile olmıycaklar yazın..
Zaten teyzem şimdiden mayosunu ayırdım diyo minicik minicik yerim ben onların o popolarını yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :52:
Doğsunlar bir an önce çok sabırsızlanıyorummmmmmmmmm :52: :32: :emir_bebek:
Dedim teyzeme sadece alt giydirmem ben bebişime kız olursa straplez bikini giydircem ben ona ddm hahahahahaha :60:

zaten kızlara o kadar güzel bikiniler var ki fırfırlı falan
mayokini bile var :52:

zaten kızlara o kadar güzel bikiniler var ki fırfırlı falan
mayokini bile var :52:

Kız 7-8 aylık bebişe mayokini varmı..
Oyy alır süsler püslerim ben onu benim süslenmem onun süslenmesi biz sahile inemeyiz hahahahah :60:
Bir an önce o günler gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :emir_bebek::52:

Benim oğlum 1,5 yaşında, yeni yeni bazı kelimeleri söylüyo
yarım yamalak
çok şeker bu halleri
Dün eşim onun saçlarını kestirdi, arkaları uzun önleri kısa, çok tatlı oldu
Bakalım kardeşi olunca napıcak çok merak ediyorum

İnşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize

yarım yamalak
çok şeker bu halleri

Oyy maşallah ne tatlıdır şimdi o yaaaaaaa :52:
Ne güzel arayı açmadan yapmışsınız 2.yi bende istiyorum arayı çok açmamayı ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorum :18:
Senin oğlunun ismi ne?
Aminn cnm aminn inşallah hepimiz sağ salim sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız..

Kız 7-8 aylık bebişe mayokini varmı..
Oyy alır süsler püslerim ben onu benim süslenmem onun süslenmesi biz sahile inemeyiz hahahahah :60:
Bir an önce o günler gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :emir_bebek::52:

Olmaz mı şekerim, minicik el kadar mayolar mayokiniler var, Ağustos gibi gitsek denize, 8 aylık olacak, neler neler giyer :69:

yarım yamalak
çok şeker bu halleri

Ay maaşallah :nazar::nazar::nazar: tam sevilmelik zamanı, benim de abimle aramda 2 yaş var, ailemin yaptığı en güzel şey olmuş bu, gün geldi o bana abilik yaptı, gün geldi ben ona ablalık yaptım, kardeş kardeş büyüdük :69:

Oyy maşallah ne tatlıdır şimdi o yaaaaaaa :52:
Ne güzel arayı açmadan yapmışsınız 2.yi bende istiyorum arayı çok açmamayı ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorum :18:
Senin oğlunun ismi ne?
Aminn cnm aminn inşallah hepimiz sağ salim sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız..

Eren ismi

Kızım olursa da Ceren istiyoruz bakalım
ama değişebilir isim

desene erkek geliyor.sonuçların çok güzel çıkmış canım gözün aydın.:65::32::64:

Selam cnm hoşgeldin ben iyiym Allaha şükür sen nasılsın_?

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn gözünaydınnnnn çok sevindim cnm sonuçların normal çıkmasına :52:
Bu değere göre senin bebiş erkek gözüküyo yavrum bakalım doğru çıkcakmı seninkide..
Afiyet olsn cnm doyur karnını sen bebişi aç bırakma görüşürz.

canım maşallah sonuçların çok güzel:nazar::nazar::nazar:.. evet bu fb-hcg olayı doğru ise senin de oğluşun oluyo canım:emir_bebek:

Gözün aydın canım :nazar::nazar::nazar: darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına :16:

Ay neyse bebişim bana çekerse koruru zaten kendini :41: Bizim mesafa kapanmaz zaten artık :60:
neyse düşünmeyelim bunları boşver, bebiş biraz ele gelsin seneye yaza bol bol gezer tozarız, bıcıbıcı yaptırırız bebişlerimize bunları düşünelim, ben bayılıyorum böyle hayaller kurmaya :66:

canlarım çok sağolun sonuçların güzel çıkması beni çok mutlu etti iştahım açıldı şimdi hem yiyorum hem yazıyorum size:9::9:

hcg değeri ni sordum doktora kesinlikle öyle bişey yok dedi cinsiyetle alakalı bakalım allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ama eğer bu hurafe doğruysa oğluşum olacak sanırım bende öyle hissediyorum eğer oğluşumsa içimde büyüyen melek MEHMET DEMOKAN ım geliyor demektir:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52:

Ben çıkıyorum kızlar, niyahet bir çalışma haftasının daha sonuna geldim :62::62::62:
Eve gidince uğrarım yine :3:
iyi sohbetler size :68:

canlarım çok sağolun sonuçların güzel çıkması beni çok mutlu etti iştahım açıldı şimdi hem yiyorum hem yazıyorum size:9::9:

hcg değeri ni sordum doktora kesinlikle öyle bişey yok dedi cinsiyetle alakalı bakalım allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ama eğer bu hurafe doğruysa oğluşum olacak sanırım bende öyle hissediyorum eğer oğluşumsa içimde büyüyen melek MEHMET DEMOKAN ım geliyor demektir:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52:

Tatlım 22012010 nickli arkadaşımız face grubuna katılmak istiyomuş sen bilgilendirirsin ona yardımcı olursun.
Evet o değerin tıbben bi gerçekliği yok bi hurafe diyelim ama tuttuğuda oluyo sonuçta.
Kız olursa isim düşündünüzmü?

ben nedense en çok şu tavşan kulaklı, ayı kulaklı falan tulumlar oluyor ya onlara hevesleniyorum :52:
Cinsiyet öğrensek de alsak ya :66:

Ahhh evet onlarda çok güzeller de hiç denk gelmedim bebiş kıyafetlerine bakarken çokta incelemedim daha..
Cinsiyetini öğrenip kıyafet işine tam anlamıyla daldığımızda bende bulursam alcam onlardan çok güzel duruyo bebişler onların içinde..

Tatlım 22012010 nickli arkadaşımız face grubuna katılmak istiyomuş sen bilgilendirirsin ona yardımcı olursun.
Evet o değerin tıbben bi gerçekliği yok bi hurafe diyelim ama tuttuğuda oluyo sonuçta.
Kız olursa isim düşündünüzmü?

Ahhh evet onlarda çok güzeller de hiç denk gelmedim bebiş kıyafetlerine bakarken çokta incelemedim daha..
Cinsiyetini öğrenip kıyafet işine tam anlamıyla daldığımızda bende bulursam alcam onlardan çok güzel duruyo bebişler onların içinde..

ben görüştüm o arkadaşla canım birazdan buraya ekliycem face linkini zaten msj atamıyorum 10 dk içinde o yüzden. buarada bu isim benim fikrimdi benim babamın adı mehmet ali,eşimin babasının adı mehmet eşimin 2.ismi demokan bende erkek olursa mehmet demokan olsun dedim (gerçi benim babamın dışındakiler haketmesede artık söyledik bi kere :37: ) kız ismide benim ismimim eş anlamısı olacak mutlaka yani NAZ ama 2 isim düşünüyorum yine mesela EFLİN NAZ gibii:64::64:

ben görüştüm o arkadaşla canım birazdan buraya ekliycem face linkini zaten msj atamıyorum 10 dk içinde o yüzden. buarada bu isim benim fikrimdi benim babamın adı mehmet ali,eşimin babasının adı mehmet eşimin 2.ismi demokan bende erkek olursa mehmet demokan olsun dedim (gerçi benim babamın dışındakiler haketmesede artık söyledik bi kere :37: ) kız ismide benim ismimim eş anlamısı olacak mutlaka yani NAZ ama 2 isim düşünüyorum yine mesela EFLİN NAZ gibii:64::64:

Demokanın ve Eflinin anlamları ne cnm?
Naz çok güzel bi isim..
Ben 2 isim taraftarı değilim ileride sorun oluyo falan diye.. Özellikle kız çocuklarında..

Demokanın ve Eflinin anlamları ne cnm?
Naz çok güzel bi isim..
Ben 2 isim taraftarı değilim ileride sorun oluyo falan diye.. Özellikle kız çocuklarında..

Eflinin anlamı cennete açılan kapı demek ,Demokanı bende bilmiyorum ben hep 2 isim düşündüm:61: hangisini isterse onu kullansın ilerde die

buarada 2 arkadaş ve kendimle ilgili cinsiyet tahmınim var meserret in ve benim oğluş leloss un kızı olacak gibime geliooo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X