2012 Ocak Anneleri

ben daha önce çeşitli tedaviler denedim sırf tüp bebek olarak da 2. denemem bu ayrıca pıhtılaşma iğnelerime de devam ediyorum

bende de var pıhtılaşma clexane kullanıyorum 3 ayı atlatmaya az kaldı inşallah bir şey olmayacak Allahım korusun bebişlerimizi benim aklıma bile gelmiyor iğne çok acıtıyor ya ileride çok başına kalkacağım saçımı süpürge ettimden başka şeylerde söylemeye hazırlanıyorum:)))))

dogumdan sonraa emzireceksinn yine boyle olacaklar ama sutten kestikten sonraa bebegini balon :51:gbii soneceklerr:60::60: bide sarkik olcaklar :52: bidee catlaklarin olursaa sarktiktan sonraa kotu bir goruntusu olucakk:52: ben kara kara dusunuyorumm boyle olursa napcamm diyee:26:

çok sağol ya yüreğime su serptin tam buna ihtiyacım vardı :)))) çok karamsarsın herkes de öle olmaz ki olmamalı olamazzzzzzzzzz:52::52::52:

Ssehaaa cımmm nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn görmüyorum seniiiiiii

Canim benim burdayim okuyorum okuyorum bi sona gelemedim cok sevindim sonuclarin iyi cikmis canim benim darisi basima bugun 10.haftamizdayiz gecen haftayine kanamam oldu cok korktum ama şükür iyiyiz canim sagolasin. Kizlar bu arada eşimle 4.yil dönümümüz bana cok guzel bir kolye almiş anlami anne karninda cenin arapça vav harfi ucunda inci var cok mutlu oldum ;)

Canim benim burdayim okuyorum okuyorum bi sona gelemedim cok sevindim sonuclarin iyi cikmis canim benim darisi basima bugun 10.haftamizdayiz gecen haftayine kanamam oldu cok korktum ama şükür iyiyiz canim sagolasin. Kizlar bu arada eşimle 4.yil dönümümüz bana cok guzel bir kolye almiş anlami anne karninda cenin arapça vav harfi ucunda inci var cok mutlu oldum ;)

Daha nice sağlıklı uzun yıllar nasip etsin rabbim canım..
Kolyenide güle güle kullan anlamı çok güzel ve özelmiş.. :nazar:

Son düzenleme:
Canlarim ben kakao yagi aldim iyyyyyy o ne pis kakao kokuooo..ve de sekerli gibi surulurken yapisio gibii vede kiyafeti giyince direk gecioo kiyafete...eee siz nasi suruosunuzzz yahhh...bu arada druma sordum drum dediki bisey kullanmana gerek yok saten catlarsa ne yapsnada catlicaktirrr:1:

Amin canim Allahim hepimize ömür boyu mutlu huzurlu yillar nasip etsin. Sagolasin canim benim bende cok begendim;)

Amin canım inşallah..

Canlarim ben kakao yagi aldim iyyyyyy o ne pis kakao kokuooo..ve de sekerli gibi surulurken yapisio gibii vede kiyafeti giyince direk gecioo kiyafete...eee siz nasi suruosunuzzz yahhh...bu arada druma sordum drum dediki bisey kullanmana gerek yok saten catlarsa ne yapsnada catlicaktirrr:1:

Ay evet cnm ya çok kötü kokuyo ve katı biraz bebe yağı gibi vıcık değil..
Ama kıyafete geçmedi baya yaya yaya sürdüm çnkü ben..
Ama pek sevdiğim söylenemez açıkcası 1 tane bebe yağı ve çatlak kremide alıcam..
Ama sürermiyim hepsini bilmiyorum hele hele hergün hayatta süremem biliyorum kendimi :1:

Cnm alinti yapmiorum uzun msjlarda telden griorum da zor olo ozmnnn...seydacim wlla igrenerkten surdugum icin:1:yaydigim solenemZzz..ustumdeki tshirtu atacam kesinn offf kakakkolu seker gibi kokuom:1:wlla cnm bnde suremem hele hele yaz gunu yag surmekk evdeyken yada disari ciktigimisda cok kotu olar:1:tatil yeri olsa neyse :1:

Cnm alinti yapmiorum uzun msjlarda telden griorum da zor olo ozmnnn...seydacim wlla igrenerkten surdugum icin:1:yaydigim solenemZzz..ustumdeki tshirtu atacam kesinn offf kakakkolu seker gibi kokuom:1:wlla cnm bnde suremem hele hele yaz gunu yag surmekk evdeyken yada disari ciktigimisda cok kotu olar:1:tatil yeri olsa neyse :1:

Canım evet ilk sürerken ve bi süre kötü kokuyodu ama sonra kokusu geçti kokmadı yani hatta eşime kendimi koklattım kakao kokuyomuyum diye yok kokmuyosun dedi :1:

kızlar tam üstüne bastınız şimdi eşim dalga geçiyodu:27: bende kalktım sinirlendim kakao yağı sürüyordum şimdi günde 3 defa sürüyorum nerdeyse karnıma bacaklarıma kollarıma göğsüme bide bebe yağı alacam bakalım çatlamam inşallah:59:

Ahahahha cnmmm insaalah catlamazzzzz hicbiyerimizzz:1:bazilari ne guzel hmn catlio ama ben bacaklarimin ic kismindan korkuorum zaten az vardi orda bide diz kapagimin altindaki baldir yerinde bi bacagimda var..alcili kalmistim baya bi catlamisimm:1:

kızlar tam üstüne bastınız şimdi eşim dalga geçiyodu:27: bende kalktım sinirlendim kakao yağı sürüyordum şimdi günde 3 defa sürüyorum nerdeyse karnıma bacaklarıma kollarıma göğsüme bide bebe yağı alacam bakalım çatlamam inşallah:59:

Günde 3 defamı :53:
Ay bravo vallahi ben hergün süremem diyorum sen günde 3 kere sürüyosun he.. :31:

Ahahahha cnmmm insaalah catlamazzzzz hicbiyerimizzz:1:bazilari ne guzel hmn catlio ama ben bacaklarimin ic kismindan korkuorum zaten az vardi orda bide diz kapagimin altindaki baldir yerinde bi bacagimda var..alcili kalmistim baya bi catlamisimm:1:

Benimde çatlaklarım var kalçamda inşallah daha fazla çatlamam yaa korkuyorum vallahi :18:
Ay kalkıp bu gazla kakao yağı sürcem biraz sonra :60:

walla bende catlamisimm onceden dogumdan sonraa halimi dusunmek bile istemiyorumm :52::52: bu kullandiginiz yaglar ise yarayacak mi barii ben daha hicbisse kulanmiyorumm ama kullanacam ne olurr nee olmazzz:26::26::26:

Benimde çatlaklarım var kalçamda inşallah daha fazla çatlamam yaa korkuyorum vallahi :18:

benim belimde warr maleseff kirmizi rengii bacaklardada warr haliylee :27: yani mini etek sort kisa elbisee ve bikini hepsii hayal olduu hicbirini giyemiyorum malesefff:18::18: :26:

Günde 3 defamı :53:
Ay bravo vallahi ben hergün süremem diyorum sen günde 3 kere sürüyosun he.. :31:

walla bende catlamisimm onceden dogumdan sonraa halimi dusunmek bile istemiyorumm :52::52: bu kullandiginiz yaglar ise yarayacak mi barii ben daha hicbisse kulanmiyorumm ama kullanacam ne olurr nee olmazzz:26::26::26:

sürün kızlar sürün walla tedbiri elden bırakmayalım benimde kalçamda çatlak var 7 sene önce ani kilo alıp vermiştim ve çatlak oldu o yüzden çok korkuyorum o yüzden günde 3 ,5 ne varsa sürecem 10 dk vaktini ayır canım buna rağmen çatlarsak artık elden bişey gelmez:50:

sürün kızlar sürün walla tedbiri elden bırakmayalım benimde kalçamda çatlak var 7 sene önce ani kilo alıp vermiştim ve çatlak oldu o yüzden çok korkuyorum o yüzden günde 3 ,5 ne varsa sürecem 10 dk vaktini ayır canım buna rağmen çatlarsak artık elden bişey gelmez:50:

bende korkuyorumm walla zaten cook warr daha fazlasini hicc istemem:19::19: cekilecek cile degill:47::47: catlaklara sonnnnnnnnnnnnnnnnnnn yeterrr :47::47:

benim belimde warr maleseff kirmizi rengii bacaklardada warr haliylee :27: yani mini etek sort kisa elbisee ve bikini hepsii hayal olduu hicbirini giyemiyorum malesefff:18::18: :26:

Sen ne kadarlık hamilesin?
Çok giymek istiyosan mini şortlar etekle ten rengi çorapla veya spreyler var teni pürüssüz gösteren onları sıkarak giy sende cnm..

Ay cnm valla gidicem sürcem az sonra ama bana böyle bişey mecburmuş gibi hergün falan olunca yapasım gelmiyo işte..
Benimde çatlaklarım var kilo alıp vermekten korkuyorum aslında çatlamaktan teyzemin karın bölgesi çok fena o geliyo gözümün önüne onu düşününce ne bulsam süresim geliyo hahahhahah :60:

Back
X