Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne kadarlık hamilesin?
Çok giymek istiyosan mini şortlar etekle ten rengi çorapla veya spreyler var teni pürüssüz gösteren onları sıkarak giy sende cnm..[
:
Ay cnm valla gidicem sürcem az sonra ama bana böyle bişey mecburmuş gibi hergün falan olunca yapasım gelmiyo işte..
Benimde çatlaklarım var kilo alıp vermekten korkuyorum aslında çatlamaktan teyzemin karın bölgesi çok fena o geliyo gözümün önüne onu düşününce ne bulsam süresim geliyo hahahhahah![]()
11+1 haftalik gebeyimm ama sat a gore 13+1 gec gebelik benim ki![]()
kizlarrr caniniz en cook ne cekiyorr ??tuzlu, eksi, aci, tatlii hangisini caniniz daha cook cekiyorr?
Hiç ekşi falan çekmiyo cnm..
Zaten önceden de sevmezdim ekşi hiç bişey
Tatlı şeyler istiyo bnm cnm
Senin?
Ay Allahım yarabbim o avatarındaki bebiş nasıl bişey öyle çok tatlı yaaaaaaaaaaaa
Ya bişey söylicem size kızlar benim aldığım kakao yağı katı onu 1-2 dakika fln sıcak suyun içinde bekletiyorumki erisin öyle sürüym ben 1 sefer bunu yapcm sanmıştım ama şimdi sürmek için gittiğimde gördümki yine katı öff bunlamı uğraşcam ben her sefernde bide tamda çözülmüyo gittim 2 tane aldım keşke önce 1 tane alsaydım sonra 2.yi alsaydım..
Sizin kakao yağlarıda öylemi?
selam arkadaşlar
umarım herkeste her şey yolundadır. pek giremiyorum buralarda eve dönene kadar sıkı takip edemicem malesef
dün akşam üstü doktorum aradı güzel haberleri verdi. çok şükür ikili tarama testi normal çıktı. bir problem yok gözün aydın dedi
darısı sizlerin başına inş. [/Q gozun aydin adina cook sewindimm umarimm benim bebisimde de bir sorun yokturr rabbim hayirlisiyla dogurmani nasip eder insallahh![]()
selam arkadaşlar
umarım herkeste her şey yolundadır. pek giremiyorum buralarda eve dönene kadar sıkı takip edemicem malesef
dün akşam üstü doktorum aradı güzel haberleri verdi. çok şükür ikili tarama testi normal çıktı. bir problem yok gözün aydın dedi
darısı sizlerin başına inş. [/Q gozun aydin adina cook sewindimm umarimm benim bebisimde de bir sorun yokturr rabbim hayirlisiyla dogurmani nasip eder insallahh![]()
alinti yanlis olmuss galibaa![]()
kizin olcaksa yada olmasini istiyorsan bol bol bak we yutkun ona benzesinn![]()
selam arkadaşlar
darısı sizlerin başına inş.
ggozun aydin adina cook sewindimm umarimm benim bebisimde de bir sorun yokturr rabbim hayirlisiyla dogurmani nasip eder insallahh![]()
Hoşgeldin cnm gözünaydın çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına sorsaydın hcg değeri kaç çıkmış diye hahahah![]()
Bakma olayını biliyodumda yutkunmayı ilk kez duyuyorum yutkununca noluyomuşki yav
Hoşgeldin cnm gözünaydın çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına sorsaydın hcg değeri kaç çıkmış diye hahahah![]()
hahhahaha şeyda valla aklımdan geçti, ayy keşke görsem acaba kaç çıktı diyodum. ama adama sorsam deli derdi![]()
yutkununca bebegin benziyormuss yada onun gbi tatli oluyormus ne kadar dogrudur bilmem ama bizde bu olay gercek oldu benim sadece bi tane gamzem war sag yanagimda yengemde cook begenirdi gamzemi yengem hamileyken cook yutkunmuss benim gamze me dogurdugu zaman oglunda da ayni gamze cikti sag yanakta bitanehepimiz cook sasirdikk
![]()
Ay ben dayanamaz sorardımm
Aaa ciddimisin yutkunym bari bende hahaha ama önce cinsiyetini öğreniyim yahuu![]()
herkeze iyi akşamlar bizde bugün 14+4 olduk kontrolüm vardı bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı bi sorun gözükmediğini söyledi doktorum daha sonra tansiyonumu ölçtüler 13 8 çıktı nabız atımımda çok fazlaymış geçen haflarla 12 7, 11 5 çıkıyodu tansiyonum ve doktorum endişelendi kardioloji ve nefrolojiye yönlendirdi çok üzüldük benim annemde hipertansiyon var beni 6.5 aylık 1.250 gr doğurmuş yarın doktora gidicem bakalım ne olacak lütfen dua edin herşey düzgün devam etsin şükür bulantı kusma gibi bi sorunum yok gayet iiydim ama 1 haftadır başım agrıyordu bi halsizlik vardı oda tansiyondanmış![]()
herkeze iyi akşamlar bizde bugün 14+4 olduk kontrolüm vardı bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı bi sorun gözükmediğini söyledi doktorum daha sonra tansiyonumu ölçtüler 13 8 çıktı nabız atımımda çok fazlaymış geçen haflarla 12 7, 11 5 çıkıyodu tansiyonum ve doktorum endişelendi kardioloji ve nefrolojiye yönlendirdi çok üzüldük benim annemde hipertansiyon var beni 6.5 aylık 1.250 gr doğurmuş yarın doktora gidicem bakalım ne olacak lütfen dua edin herşey düzgün devam etsin şükür bulantı kusma gibi bi sorunum yok gayet iiydim ama 1 haftadır başım agrıyordu bi halsizlik vardı oda tansiyondanmış![]()
ewt walla olduu bencede once cinsiyetini ogren kiz gibi oglun olurr sonraaa![]()