2012 Ocak Anneleri

Neyle beslencek bende meyve yiyorum yoksa böyle nasıl kilo alcaz :))) gerçi bir kilocuk almışım çok şükür kilo kaybetmişimdir zanettim ama Allah yardım ediyor işte

Valla ekmek arası falan besleniyorum bi şekilde napim..
Bende hamileliğimin başından beri 2 kilo verdim doğru düzgün yiyemediğim için..
Midemin bulantısı kokular falan ayy anamm..

Evim leş gibi oldu temizlemeye halim yok bulantılar yoklamaya devam ediyor mutfak aldı başını gidiyor eşcazıma mamacıklar yapamıyorum artık o bana yapayor nekdar becere bilirse ben niye böyle tembelleştim ya hep yatsam uyusam kalsam yemek yesem biri hazırlasa getirse :D yoksa mutfağa giremiyoorum ev bana kokuyor ama eşim sana öyle geliyor diyor böyle durumda olanlar varmı canlar ya morelim bozuluyor sanki tek ben böyleyim:76:

sadece sen degilsinn bndee boyleyimm sadece yiyip icip uyumak istiyorumm bos wermisimm herseyii simdilik yaniii :37::37::37:

Valla ekmek arası falan besleniyorum bi şekilde napim..
Bende hamileliğimin başından beri 2 kilo verdim doğru düzgün yiyemediğim için..
Midemin bulantısı kokular falan ayy anamm..

kizlar benimm cook sukurr artikk midem cook bulanmiyor sadece sabahlari birazz kusmalarimda tam bitti dedim bu sabahh kustumm :63::63: ama eskiye gore istahimm cook acildi

Annen yakınsa gelir sana yardıma inşallah

Annem yakın değil cnm ben pendikdeyim o göztepede..
Trenle fln gelmek işkence olur kadınada başka türlü İstanbul trafiğinde çekilmiyo..
Arabasınıda babam sürekli alıp gidiyo şimdi arabayı değiştirp kendine ayrı araba aldıda belki gelir rahat rahat kışın..
Zaten yazlığa gitti bütün yaz orda bende gidicem bi süre kalıcam..

Dün sitede dolaşıyodum bi tane kızın bu 2li 3lü 4lü testleri tamamen temiz çıkmasına rağmen 7 aylık doğan bebeğinde 40gün sonra down sendramu varmış..
Aslında bu testlerde hiç belli olmuyo işte testlerde sorun çıkanların bebeklerinde sorun çıkmayabiliyo sorun çıkmayanlarda down sendrmu olabiliyo..
Evet ben gittim sağlık ocağına kayıt yaptırdım cnm bnm ikametgah hala annemlerin evinde olduğu için oradaki sağlık ocağında gözüküyo aile hekimim..
Doktorunun bi sitemi bişey varmış oraya senin hamile olduğunu bildirmesi gerekiyomuş ve sonra onlar seni arıyomuş ama bnm gittiğim hiç bir doktor böyle bişey yapmadığı için beni aramamışlar bende kendim gittim 20. haftadan sonra tetenoz aşısı olucaksın dedi bide bebeğin ilk aşıları için flnda kayıt açtırmak lazım..
Bende burdaki kızlardan öğrendim bu sağlık ocağı muhabbetini..

herşey Allahtan canım. doktorlar diyor zaten %20 lik kısma tıbbın yapabileceği birşey yok diye. yani tıbbın yapacağı şey de çocuğu almak aman ne büyük marifet:19: Allah hepimizi korusun canım. hayırlı ,akıllı, sağlıklı, güzel bebişler versin hepimize inşallahh...:emir_bebek::emir_bebek:

kizlar benimm cook sukurr artikk midem cook bulanmiyor sadece sabahlari birazz kusmalarimda tam bitti dedim bu sabahh kustumm :63::63: ama eskiye gore istahimm cook acildi

Canım ben hiç kusmadım şimdiye kadar hep tuttum kendimi kusunca ben çok kötü oluyorum çnkü..
Ama mide bulantılarım ara ara yokluyo eskisi kadar değil çok şükürrrrr..
Mide bulantılarından çok ağrıları beni mahfediyodu bi süre şuan o kadr kötü değilim..

herşey Allahtan canım. doktorlar diyor zaten %20 lik kısma tıbbın yapabileceği birşey yok diye. yani tıbbın yapacağı şey de çocuğu almak aman ne büyük marifet:19: Allah hepimizi korusun canım. hayırlı ,akıllı, sağlıklı, güzel bebişler versin hepimize inşallahh...:emir_bebek::emir_bebek:

Aminnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhh canımm..

Canım ben hiç kusmadım şimdiye kadar hep tuttum kendimi kusunca ben çok kötü oluyorum çnkü..
Ama mide bulantılarım ara ara yokluyo eskisi kadar değil çok şükürrrrr..
Mide bulantılarından çok ağrıları beni mahfediyodu bi süre şuan o kadr kötü değilim..

bnde de cook kotuyduu ama kusma wardii midem cook bulaniyorduu yemek yiyemiyordum kendi mi zorlayip yemek yedigim zaman da kusuyordumm mide boss kaliyorduu ama simdii daha iyiyim eskiye gore eskiden kusuncaa kotu oluyordum ama simdi rahatliyorumm :21:

bnde de cook kotuyduu ama kusma wardii midem cook bulaniyorduu yemek yiyemiyordum kendi mi zorlayip yemek yedigim zaman da kusuyordumm mide boss kaliyorduu ama simdii daha iyiyim eskiye gore eskiden kusuncaa kotu oluyordum ama simdi rahatliyorumm :21:

Evet çoğu insandan duyuyorum kusunca rahatlıyorum diye ama ben kusunca çok fena oluyorum normalde ateşim fln çıkıyo o yüzden korktum hep kusmaktan tuttum kendimi..
Alıştırmakta istemedim midemi sonra yediklerimi midemde tutamam diye..
Umarım daha kötü olmam düzeliyo gibiyim..

Evet çoğu insandan duyuyorum kusunca rahatlıyorum diye ama ben kusunca çok fena oluyorum normalde ateşim fln çıkıyo o yüzden korktum hep kusmaktan tuttum kendimi..
Alıştırmakta istemedim midemi sonra yediklerimi midemde tutamam diye..
Umarım daha kötü olmam düzeliyo gibiyim..

artik yawas yawas kurtulcaz bu mide bulantilarindan ama aslinda kusmak we mide bulantisi cook iyiymiss bebeginin gelistiginin buyudugunun saglikli oldugunun belirtisymiss canimm:32::32::66::66:buyusun bebisimm ben bunlara raziyimm:64:

anneciklerr hepinizin ilk hamileligi mii ?? yaslarinizz kacc ? gerci yas sorulmazz ama olsunn bizbizeyizz burda hangimizz en kucukk anne ? bnden daha kucuk anne warmi acaba merak ettim?:79::80::21:

anneciklerr hepinizin ilk hamileligi mii ?? yaslarinizz kacc ? gerci yas sorulmazz ama olsunn bizbizeyizz burda hangimizz en kucukk anne ? bnden daha kucuk anne warmi acaba merak ettim?:79::80::21:

slm canım benim ilk bebeğim olacak inşallah 26 yaşındayım 10 gün sonra 27 olacam:27:

artik yawas yawas kurtulcaz bu mide bulantilarindan ama aslinda kusmak we mide bulantisi cook iyiymiss bebeginin gelistiginin buyudugunun saglikli oldugunun belirtisymiss canimm:32::32::66::66:buyusun bebisimm ben bunlara raziyimm:64:

Yok cnm yaa tamamen hurafe onlar mide bulantısı olunca bebek sağlıklıdır fln hiç inanmıyorum ben onlara o yazıları okuyup mide bulantıları olmuyo diye morali bozulan çok arkadaş oldu ama onlarında bebekleri sağlıklı ve gelişiyo o yzden hiç inanmıyorum..
Midesi bulananların içi rahat etsin diye uydurulmuş bişey bence.. :60:
Benim ilk hamileliğim 22 yaşındayım. Benden küçük 2 arkadaş daha var topicte eğer sen benden büyüksen merak etme senden küçüklerde var :1:
Sen kaç yaşındasın ilk gebeliğinmi?

Yok cnm yaa tamamen hurafe onlar mide bulantısı olunca bebek sağlıklıdır fln hiç inanmıyorum ben onlara o yazıları okuyup mide bulantıları olmuyo diye morali bozulan çok arkadaş oldu ama onlarında bebekleri sağlıklı ve gelişiyo o yzden hiç inanmıyorum..
Midesi bulananların içi rahat etsin diye uydurulmuş bişey bence.. :60:
Benim ilk hamileliğim 22 yaşındayım. Benden küçük 2 arkadaş daha var topicte eğer sen benden büyüksen merak etme senden küçüklerde var :1:
Sen kaç yaşındasın ilk gebeliğinmi?

benim de ilk hamileligimm ben daha kucuyum sana gore 17 yasindayimm :26::26::26::26::17::17::17: ama disardan gorsen benii 20 ustuu zannedersinn olgun gosteriyorumm :49::49:

benim de ilk hamileligimm ben daha kucuyum sana gore 17 yasindayimm :26::26::26::26::17::17::17: ama disardan gorsen benii 20 ustuu zannedersinn olgun gosteriyorumm :49::49:

17 mi :53:
Ne zaman evlendin sen tatlım ya :1:
Evet topicteki en ufak anne adayı sensin senden ufağına rastlamadım şuana kadar :1:

slm arkadaslar nasılsınız..ben su an kayserıdeym aılemın yanındaym onlarla hasret gıderıyorm fazla gıremıyorm o yuzdn vaktm olmuyo kayınvalıdemlerdede kalıyorum oyle ıste=) evımız tasındı cok sukur batmana ınsallah hersey yolnda gıder..ayın 23 unde doktora gıttım kasntım cok oldugu ıcın ..sonra doktor usg de baktı ense kalınlıgı olculdumu konyada dedı bnde hayır pztsı glcem onun ıcın ddm yo yo sımdı olcerız bebegn 12+3 gunluk ztn dedı=)1 hafta tekrar atak yapmıs masaallah baya da buyumus 6 cm di =) saglıgı yernde dedı ense kalınlıgıda normalmıs..1.4 tü sanrm..kan sonucunu da ıkı gun sonra alıcam ıns ondada bı sorn cıkmaz :nazar::nazar::emir_bebek::49:bu arada karnım iyice cıktı bnm ya sızlerınkı nasıl bebeklerınız nasıl saglıkları fln canlarm?:94:

Back
X