2012 Ocak Anneleri

Bende 21 yaşındayım canım ama daha erken anne olmayıda isterdim açıkçası evladınla anlaşman çok güzel oluyor annem ablamı 16 yaşında benide 20 yaşında dünyaya getirmiş anne çocuk ilşkisinden öte sanki abla kardeş ilişkisi vardı şimdide öyle şuan kendisi 41 yaşında biri 6 yaşında biri 10 aylık torunları var ablamdan benimkide yolda kısmetse 41 yaşında 3 torun sahibi görenler inanmıyor kendiside çok genç gösteriyor maşallah anlıycağın çok güzel yanları var

ewt cnm genc anne olmakk cook guzel bise aslinda allah izin werirse bnde gec anne olucam :nazar::nazar:

kimse bana ogretmiyecek mi anlayabilecegim bi sekildee cizelgeyi nasil yapcam:52::52:

Son düzenleme:
artik yawas yawas kurtulcaz bu mide bulantilarindan ama aslinda kusmak we mide bulantisi cook iyiymiss bebeginin gelistiginin buyudugunun saglikli oldugunun belirtisymiss canimm:32::32::66::66:buyusun bebisimm ben bunlara raziyimm:64:

o zaman bizim bebişler gelişmiyor mu bende hiç bulantı olmadı

slm arkadaslar nasılsınız..ben su an kayserıdeym aılemın yanındaym onlarla hasret gıderıyorm fazla gıremıyorm o yuzdn vaktm olmuyo kayınvalıdemlerdede kalıyorum oyle ıste=) evımız tasındı cok sukur batmana ınsallah hersey yolnda gıder..ayın 23 unde doktora gıttım kasntım cok oldugu ıcın ..sonra doktor usg de baktı ense kalınlıgı olculdumu konyada dedı bnde hayır pztsı glcem onun ıcın ddm yo yo sımdı olcerız bebegn 12+3 gunluk ztn dedı=)1 hafta tekrar atak yapmıs masaallah baya da buyumus 6 cm di =) saglıgı yernde dedı ense kalınlıgıda normalmıs..1.4 tü sanrm..kan sonucunu da ıkı gun sonra alıcam ıns ondada bı sorn cıkmaz :nazar::nazar::emir_bebek::49:bu arada karnım iyice cıktı bnm ya sızlerınkı nasıl bebeklerınız nasıl saglıkları fln canlarm?:94:

merhaba canım çok sevindim hayırlı olsun evine yerleşince görüşürüz inşallah

bende yaptırmayı düşünmüyorum canım, zaten en duyarlı olanı ikili test yaptırdık yeter işte o kadar. aynen bende senin gibi düşünüyorum...ama sanırım gebelerin bağlı bulundukları sağlık ocaklarına kayıt yaptırmaları gerekiyor. ordan aşı takibi filan yapılıyormuş, ben henüz böyle birşey yaptırmadım, sen yaptırdın mı?? ya da aranızda yaptıran var mı kızlarr???

Dün sitede dolaşıyodum bi tane kızın bu 2li 3lü 4lü testleri tamamen temiz çıkmasına rağmen 7 aylık doğan bebeğinde 40gün sonra down sendramu varmış..
Aslında bu testlerde hiç belli olmuyo işte testlerde sorun çıkanların bebeklerinde sorun çıkmayabiliyo sorun çıkmayanlarda down sendrmu olabiliyo..
Evet ben gittim sağlık ocağına kayıt yaptırdım cnm bnm ikametgah hala annemlerin evinde olduğu için oradaki sağlık ocağında gözüküyo aile hekimim..
Doktorunun bi sitemi bişey varmış oraya senin hamile olduğunu bildirmesi gerekiyomuş ve sonra onlar seni arıyomuş ama bnm gittiğim hiç bir doktor böyle bişey yapmadığı için beni aramamışlar bende kendim gittim 20. haftadan sonra tetenoz aşısı olucaksın dedi bide bebeğin ilk aşıları için flnda kayıt açtırmak lazım..
Bende burdaki kızlardan öğrendim bu sağlık ocağı muhabbetini..

evet testlerin %100 lüğü yok takdiri ilahi rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inş. cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..

sağlık ocağına gelince benimde annemin ordaydı hamile kalınca kan vermek için kendi sağlık ocağıma gittim ve kaydımı aldırdım kendi mahalleme :))) sağlık bakanlığına bildiriyolar aşıları takip ediyolar kan idrar tahlili falan yapıldı tansiyon vs 20 haftalıkken tetanoza çağırcaklar onlar arayıp haber veriyo zaten sonra doğumdan önce ve sonra bidaha yapılacak sanırım ve sonrasındada bebeğin aşıları var tabi hepsi için çağırıyolar arayıp:)) hatta kızlar doğumdan sonra eve gelip bebeğin ve annenin sağlığını kontrol ediyolarmış :)))) bunlar dan yararlanmak için muhakkak kaydınızı yaptırın ihmal etmeyin ...

anneciklerr hepinizin ilk hamileligi mii ?? yaslarinizz kacc ? gerci yas sorulmazz ama olsunn bizbizeyizz burda hangimizz en kucukk anne ? bnden daha kucuk anne warmi acaba merak ettim?:79::80::21:

benimde ilk hamileliğim sayılırım ekimde kimyasal gebeliğim oldu 2-3 haftalıkken kendiliğinden düştü :(((
bunu ilk sayıyo dr lar oyuzden hayırlısıyla sağlıkla kavuşuruz inş...
ben 28 yaşındayım eylülde 29 olacam bende yaşımı hiç göstermem daha küçük gösteriyorum allahtan yoksa kendimi o yaşta hissedemiyorum valla :)))
sende baya küçük evlenmişsin buarada bende o yaşlarda ünv falan uğraşıyodum :))))) 25 yaşında evlendim ....

kızlar benim 2li test sonucum haftaya kaldı,cuma çıkması gerekiyodu ama bütün sonuçlar haftaya kalmış:((cinsiyetinin de kesinleşmesini istiyorum artık,erkek muhtemelen demişti doktorum ama daha randevuya var,erkek olursa ismi hasan eren olacak inşallah,sağlıklı olsun yeter ki 2 li nin sonucu iyi çıksın,amniyosentez iyi çıksın inşallahhh:21::21:
Cnm benım anlamadıgım amnıyosentez nıye yaptırıcaksınkı bır sorun olmadan :26: :26:
bnde uyuyorumm sabaha karsi 4 te yatiyorumm ogleden sonra 3 te kalkiyorumm 4 te kahwalti yapiyorumm gece 12 1 e kadar birseyler atistiriyorumm arada 1 de de aksam yemegini yiyoruzz her gunumuz boyle geciyorr:1::1::3:

Vayy 17 yasındasın :)
bızımde tanıdıgın kızı 16sında evlendı o sene hamıle kaldı 17de dogurmusdu suan 4 yasında bır oglu ve 3 aylıkda karnında bırbebısı var :)
bıraz fazla erken ama herkesın kendı secımıydı taıkı
bende 20de evlendım 3 yıl gezdık tozduk
23 yasındayım Allahın ıznıyle bebısımleyım
Bu arada esın kac yasında cnm ?
sabah 4e kadar oturupda yorma kendını
gecen gunduze karısmasın :1: :emir_bebek: :emir_bebek:
sonra bebısınde oturur yaa :emir_bebek: :1: :1:

anneciklerr hepinizin ilk hamileligi mii ?? yaslarinizz kacc ? gerci yas sorulmazz ama olsunn bizbizeyizz burda hangimizz en kucukk anne ? bnden daha kucuk anne warmi acaba merak ettim?:79::80::21:

günayydınnlarrr arkadaşlarrr

benim 3. hamileliğim güzelim,en küçük anne kim bilmiyorum ama sanıyorum en büyük anne benim:-)) 34 yaşındayım.

Back
X