2012 Ocak Anneleri

gunaydın cnmmm
off bende kahvaltıya gıtmek ıtıyorum eşim işte arkadaşlarımda sanırsam hala uyuyorrrr
ama canım asırı denız kıyısında kahvaltı ıstıyorrrr
cnm sıkıldı :1:

Oralarda olsaydım gel beraber gidelim derdim :34: bayılırım denize karşı kahvaltı yapmaya :69:

tünaydınlar herkese :))))))))

gunaydın cnmmm
off bende kahvaltıya gıtmek ıtıyorum eşim işte arkadaşlarımda sanırsam hala uyuyorrrr

valla canım iyi oluyor :)))))) cuma günü bursadaydım ben dün sabah döndüm eşim beni almaya geldi eve dönerken hadi kahvaltı yapalım dedi sölemesi ayıp hisara indik deniz kıyısında yaptık kahvaltımızı bide dün ne vardı bilmiyom yelkenli kaynıyodu deniz güzeldi yani :)))

Tünaydin :16: 12 saatlik bir uykudan sonra tekrar sizlerleyim.. Bu sabah demek istiyorum ama öglen oldu kahvalti hazirlama sirasi esimde.

Hayirli bir gün gecirmemizi diliyorum.

Cnm benım anlamadıgım amnıyosentez nıye yaptırıcaksınkı bır sorun olmadan :26: :26:

Vayy 17 yasındasın :)
bızımde tanıdıgın kızı 16sında evlendı o sene hamıle kaldı 17de dogurmusdu suan 4 yasında bır oglu ve 3 aylıkda karnında bırbebısı var :)
bıraz fazla erken ama herkesın kendı secımıydı taıkı
bende 20de evlendım 3 yıl gezdık tozduk
23 yasındayım Allahın ıznıyle bebısımleyım
Bu arada esın kac yasında cnm ?
sabah 4e kadar oturupda yorma kendını
gecen gunduze karısmasın :1: :emir_bebek: :emir_bebek:
sonra bebısınde oturur yaa :emir_bebek: :1: :1:

ewt benimde kendi secimimdii cook sukurr cook mutluyumm esim 32 yasinda ama yasini hic gostermiyor bide benim yasadigim ulkede hayat gece yasaniyorr gunduzz sokaklar bombosturr hawa da cook sicaktirr disari cikikmiyorr gunduzlerii herkes yatar gece gezerler bende buraya alistimm gunduzleri yatiyorumm saat 3 te kalkiyorumm kahwati hazirliyorumm esim kahwaltidan sonra isine gidiyorrr disari da cikarsam alisweris icin 9 dan sonra cikiyorum bide normal turkiyedeki gbii istedigim kiyafetleri giyemiyorumm yere kadar uzun siyah carcaf giyiyorumm basimm we yuzum kapali sadece gozlerim gozukuyorr acayip ama alistimm

medinem tebrik ederim canım kızın oluyormuş. ben 2 gündür pek takıp edemıyorum yenı gelışmelerden bihaberim. çok sevindim sana benzer inşallah kızın.

bizim kızımız olursa adı öykü olacak.. erkek olursa da uras. ama urasın başına mehmet gelecek mecburen. kayınpederimin ismi :(

hoşgeldin aramıza. bende 29 ocak doğumluyum :34:
sağol gülüşüm darısı sana inşallah cinsiyetini ögrenmeye yani .
bende enesi andırır inşallah diyorum hayırlısı bakalım halamıza çekersek iri göz ve esmer olacağız bana benzerse kumral çekik gözlü olacak enesinki iri ve çekik gibi inşallah onu andırır bakalım .
bu arada oğlanın isminde eşim asla kimsenin ismini taşımamalı kendine ait özel ismi olmalı dedi ne babasının ne amcasının ismini düşündü canım .sanırım kayınbaban rahmetli değil mi :14: ben doğarken de benim halamın kızı vefat etmiş o ay ben doğuncada bana ismini koymuşlar ama ben hiç bir zaman memnun olmadım.niye mi cünkü isim sahibinin ismini taşıyorum hiç bir zaman şahsım için bana özel koyulmadı o isim.sürekli o halamın kızı aklına gleiyor babamın :14: o yüzden pek başkasının ismini taşıması traftarı olmadım ,karekterine yansısın ismi diye iyice araştırmak lazım .sonuçta o bebekler büyüyecek şahıs olacak başkasının isminin devamı niteliği taşımasının gereği niye ki :emir_bebek: en önemlisi sağlık tabi.

maraşlımısın canım? doğumu neden maraşta yapmıyorsun ordakı hastane ve doktorlara guvenmediğin için mi bakacak kımsen olmadığı için mı?
bende bayramda eskişehirden maraşa gidecem otobüsle sanırım 5 aylık falan olacam eylülde
:23:
bende 10-12 gün sonra maraş yolcusuyum ankaradan maraşa...1 saat kadar gidip 15 dakika dinlenme ve yürüyüş şeklinde düşünüyoruz
keşke daha önce bir ayarlasaydıkta buluşma ayarlasaydık ya kızlar ya .benim uçakla seyahatım engel yok doktorum gidebilirsin dedi ama bileti çok önceden almam gerekiyordu .bir ay boyunca biletler en az 98 tl ve biz enesle gidiceğimiz için çift blet oluyor ramazanlıkta var ucuzbilet o da eşime uymuyor keşke daha önce bir tarih belirleseydik giderdik ne güzel :70:

gunaydın cnmmm

offf resmen deniz aşeriyorum :))) neyse tatil için son 15 gün
şuanda da tatilde sayılırım aslında ama benim canım deniz-kum-güneş istiyor
dört gözle tatilimizi bekliyoruz bakalımmmmmm :62:

Oralarda olsaydım gel beraber gidelim derdim :34: bayılırım denize karşı kahvaltı yapmaya :69:
heyy oldu mu bu şimdi burda bu kadar hamiş varken ..insanın canı deniz çekiyo cık cık cık hiç yakıştıramadım size:52::52::52:

ben de benimdeeeee :( geçen yıl ne güzel tatil yapmıştım bu yıl hayal oldu :31:

heyy oldu mu bu şimdi burda bu kadar hamiş varken ..insanın canı deniz çekiyo cık cık cık hiç yakıştıramadım size:52::52::52:

ben de benimdeeeee :( geçen yıl ne güzel tatil yapmıştım bu yıl hayal oldu :31:

neden hayal oldu canım? zaman sıkıntısı mı var yoksa doktor mu sakıncalı buluyor???

biz 16 temmuzda doktorumuza gidip cinsiyeti öğrenicez inş. bebiş saklamazsa cinsiyet için çağırdı
18 inde de yola çıkıyoruz

Denize krşı kahvaltımı okadar özledimki denizi kahvaltı yapmsamda olur göriyim yeter :))):26:

tünaydınlar herkese :))))))))

valla canım iyi oluyor :)))))) cuma günü bursadaydım ben dün sabah döndüm eşim beni almaya geldi eve dönerken hadi kahvaltı yapalım dedi sölemesi ayıp hisara indik deniz kıyısında yaptık kahvaltımızı bide dün ne vardı bilmiyom yelkenli kaynıyodu deniz güzeldi yani :)))
ohh superdı desene cnm :)

Kızlar beraber olsak gıderdık valla :)
gıttım kahvaltıma offf hayaldı gercek oldu resmennnn :)
süper otesıydı agladıgım fılmın recelını bılem yedım
İNCİR REÇELİİİİ :)
maşşallah yedımde yedım
hersey organık ordakı teyze recel yapıyor turunc ve ıncır recelı o kadar yedımkı garson soka gırdı :D
dedım hamıleyım gunlerdır acım resmen nabayım yanı nabayım :)

ewt benimde kendi secimimdii cook sukurr cook mutluyumm esim 32 yasinda ama yasini hic gostermiyor bide benim yasadigim ulkede hayat gece yasaniyorr gunduzz sokaklar bombosturr hawa da cook sicaktirr disari cikikmiyorr gunduzlerii herkes yatar gece gezerler bende buraya alistimm gunduzleri yatiyorumm saat 3 te kalkiyorumm kahwati hazirliyorumm esim kahwaltidan sonra isine gidiyorrr disari da cikarsam alisweris icin 9 dan sonra cikiyorum bide normal turkiyedeki gbii istedigim kiyafetleri giyemiyorumm yere kadar uzun siyah carcaf giyiyorumm basimm we yuzum kapali sadece gozlerim gozukuyorr acayip ama alistimm
Nerde yasıyordun cnm
Arabıstan da felan sanırım dımı
ee ınsan herseye alısıyor tatlım
ozaman desene orda sabaha kadar acık heryer
alısverıs oyle daha ıyı demekkı
Turkıyeye gelıyormusun tatıllerınızde felan

ohh az kalmıs az

Son düzenleme:

neden hayal oldu canım? zaman sıkıntısı mı var yoksa doktor mu sakıncalı buluyor???

biz 16 temmuzda doktorumuza gidip cinsiyeti öğrenicez inş. bebiş saklamazsa cinsiyet için çağırdı

canım malesef zaman sıkıntımız var bu yıl izni eşimin ailesinin yanında geçirecez mecburen kardeşinin düğünü var :50:

canım malesef zaman sıkıntımız var bu yıl izni eşimin ailesinin yanında geçirecez mecburen kardeşinin düğünü var :50:

hoşgeldiniz kızlar ...
sıra ile pazar gezmelerinden dönülüyor sanırım

Bu sıcakta gezmeleremi gidilir yahu bugün maraş 35 dereceydi bulaşık bile yıkyamadım kalp ritmim değişti sıcaktan belki şimdi dışarsı biraz serinnlemiştir bu saatlerde dışarda gezmek çok güzel ama eşcazım işteeee gezenler bizim içinde gezsin dondurmalar yesin :32:

Back
X