Selam Kızlar, Pazar gezmesinden döner dönmez, ayağımın tozuyla topiğe girdim ama bugün herkes gezmelerde heralde, sabahtan beri 1 sayfa ilerlemiş
offf resmen deniz aşeriyorum :))) neyse tatil için son 15 gün
şuanda da tatilde sayılırım aslında ama benim canım deniz-kum-güneş istiyor
dört gözle tatilimizi bekliyoruz bakalımmmmmm
Seninle aynı tarihte tatile gidiyoruz

aynen canım ben de aşeriyorum resmen, bi de İstanbul'da 3 tarafın denizz ama giremiyorsun korkunç bişey, önünde envayi çeşit yemekten oluşan bir sofra kurulmuş da bir lokma yiyemiyorsun gibi
tünaydınlar herkese :))))))))
valla canım iyi oluyor :)))))) cuma günü bursadaydım ben dün sabah döndüm eşim beni almaya geldi eve dönerken hadi kahvaltı yapalım dedi sölemesi ayıp hisara indik deniz kıyısında yaptık kahvaltımızı bide dün ne vardı bilmiyom yelkenli kaynıyodu deniz güzeldi yani :)))
Bugün de biz yaptık aynısından

eşim 12 de uyandı, surat yaptım biraz ben de, kaptım hisarda kahvaltıyı

normalde üşeniyor o yolu gitmeye, yeşilköyde yapıp gelelim diyor, ama hiçbir yer boğazın yerini tutmuyor tabi
ohh superdı desene cnm :)
Kızlar beraber olsak gıderdık valla :)
gıttım kahvaltıma offf hayaldı gercek oldu resmennnn :)
süper otesıydı agladıgım fılmın recelını bılem yedım
İNCİR REÇELİİİİ :)
maşşallah yedımde yedım
hersey organık ordakı teyze recel yapıyor turunc ve ıncır recelı o kadar yedımkı garson soka gırdı 
dedım hamıleyım gunlerdır acım resmen nabayım yanı nabayım :)
Çok sevindim canım gitmene, bizimki de çakma organikti

ama uzzuuuuun zamandır yemediğim kadar yedim bugün, çok mutluyum

Yaşasın yemek yemek

herkes pazar gezmesinde herhalde, benim bugün hiç evden çıkasım gelmedi. evde takıldık eşimle. herkese selammmmmmmm
Canım ben de normalde Cumartesi gezip Pazar dinlenmeyi severim ama şu sıralar evde oturdukça yoruluyorum sanki, kapalı mekande bulantım artıyor, hiçbir şey de yemiyorum, dışarıda olunca iştahım da açılıyor

şimdi yatar dinlenirim.