2012 Ocak Anneleri

Gunaydın ciciş annelerrrrr
BEn dun gece mıde bulantısıyla uyandım ılk defa ben sok
kusmadım ama zor tuttum kendımı
sınırden catladım resmen gece gece ne ısı var bu bulantının benımle dıye :)
Şükür şimdilik biraz ıyıyım
sanırım ben boyle bıraz daha devam :)
sınır bozucu ama yapıcak bısey yok sanırım :S
Hepımız sabırlı olmak zorundayız
ayyy bugun doktor kontrolum var saat 3de ordanda kursa gecıcem sonucları kurstan yazarım sıze faceden :)
ayyy ınsallah cınsıyetı bellı olur :)
ayrıcaaa ınsallah ölçümlerde bır sorun cıkmaz yarabbım :nazar: :nazar:

günaydın bugün bizim de kontrolümüz var ben de heyecandan duramıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız ve bakalım cinsiyetiyle ilgili bişeyler söylicek mi drumuz :)) herkese güzel bi hafta diliyorum:nazar::49:

Ay ne guzel bebikler grulcekkk....keske bnde grseydim bgun cok merak ediomm leblebisekerim ne alemdes

günaydın bugün bizim de kontrolümüz var ben de heyecandan duramıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız ve bakalım cinsiyetiyle ilgili bişeyler söylicek mi drumuz :)) herkese güzel bi hafta diliyorum:nazar::49:

bende cok heycanlıyım
ama sanırım tek gıtmek zorunda kalıcam
bebısımı melegımle tekım bugunkı kontrolde :)
ayy hayırlısı artık :)

günaydın arkadaşlar.uzun zamandır giremiyordum.benim iş yerinde ki bilgisayar bozuktu tamir edildi sonunda nasılsınız bakayım.benim bel ağrılarım var onunu dışında gayet iyiyim....

günaydın annişler..

kimseler yok mu bugun? herkes doktora mı gitti.. güzel haberlerle gelirsiniz inşallah..

ben işe başladım bugun, mızmızım o yuzden..

herkese iyi haftalar olsun
:emir_bebek:

günaydın annişler..

kimseler yok mu bugun? herkes doktora mı gitti.. güzel haberlerle gelirsiniz inşallah..

ben işe başladım bugun, mızmızım o yuzden..

herkese iyi haftalar olsun
:emir_bebek:

Daha erken canım, ben de evde olsam şimdi uyuyor olurdum :31:
Çok fena uykum var, pazartesilerden nefret ediyorum :47:

Günaydın kızlarrr
Hastaneye gidicekler var hayırlı haberlerle gelin kızlar heyecandan buraya yazmayı unutmayın ayy çtlarım meraktan :1:
Bende dün eşime uysaydım cinsiyetini ögrenmek için hastaneye gidelim dedi dur dedim 1 hafta daha bu gün 15+1 olduk :49:

insanoğlu bi hoş işte, perşmbe cuma evde yatarken sıkıldım diyordum, ben 1 yıl almayım ücretsiz izin evde sıyırırım diyordum, şimdi evde olsam keşke diyorum..

dün kahvaltıda eşimin arkadaşlarıyla beraberdik, 14 aylık ve 3 aylık bebeği olan iki bayanla tanıştım. her duyduğumdan etkileniyormuyum bilmiyorum, birisi dedi elevit anneye de kilo aldırıyor , bebeği de tombik yapıyor, normal doğumla doğamayacak kadar tombik oluyor, sezaryan mecburi kalıyor. madem herşeyi yiyosun bulantın geçti elevit alma hiç dedi.:26:
çatlak kremi sordum, kaysı yağı, bebe yağı ve lierac beraber kullandım çatlamadım dedi birisi.. diğeri ay ben hiç bişi kullanmadım hiç çatlamadım,bi tane çatlağım yok maşşallah bana dedi , masaya vurdu üç kere , yarım saat sonra bacak bacak üstüne atınca dizkapağının sağında üç sıra çatlağı göründü farkında değil.:33:

sen ne düşünüyorsun meserretcim kremler ve elevit hakkında?

Günaydın kızlarrr
Hastaneye gidicekler var hayırlı haberlerle gelin kızlar heyecandan buraya yazmayı unutmayın ayy çtlarım meraktan :1:
Bende dün eşime uysaydım cinsiyetini ögrenmek için hastaneye gidelim dedi dur dedim 1 hafta daha bu gün 15+1 olduk :49:

benimde bu cumartesi kontrolüm var, geçmek bilmez bu hafta şimdi bana..

insanoğlu bi hoş işte, perşmbe cuma evde yatarken sıkıldım diyordum, ben 1 yıl almayım ücretsiz izin evde sıyırırım diyordum, şimdi evde olsam keşke diyorum..

dün kahvaltıda eşimin arkadaşlarıyla beraberdik, 14 aylık ve 3 aylık bebeği olan iki bayanla tanıştım. her duyduğumdan etkileniyormuyum bilmiyorum, birisi dedi elevit anneye de kilo aldırıyor , bebeği de tombik yapıyor, normal doğumla doğamayacak kadar tombik oluyor, sezaryan mecburi kalıyor. madem herşeyi yiyosun bulantın geçti elevit alma hiç dedi.:26:
çatlak kremi sordum, kaysı yağı, bebe yağı ve lierac beraber kullandım çatlamadım dedi birisi.. diğeri ay ben hiç bişi kullanmadım hiç çatlamadım,bi tane çatlağım yok maşşallah bana dedi , masaya vurdu üç kere , yarım saat sonra bacak bacak üstüne atınca dizkapağının sağında üç sıra çatlağı göründü farkında değil.:33:

bende cevap vereyım dedım
her ınsanın anatomısı farklıdır tatlım
kımı yaglanıor sabaha kadar ama catlar kımısıde catlamaz
kımısde catlamadım der ama catlamıstır :)))
hayat ıste :)

Öncelikle çalışma konusunda, iş koşullarım ve çalışma saatlerim ortalamaya göre gayet iyi olduğu halde bazen çok daralıyorum, dinlenmek istiyorum, çok yoruluyorum çünkü...

Doktorum elevit için emzirme dönemi dahil kullanmaya devam et dedi, 1 aydır kullanıyorum, henüz kilo almadım, yediklerimizi çok abartmazsak kilo alacağımızı sanmıyorum, aynı şekilde bebeğe de neden kilo aldırsın ki, bana çok mantıklı gelmedi, özellikle bebeğe kilo aldırma kısmı :26: bir de ne kadar beslenmemize dikkat etsek de onun içindeki vitaminleri almamız çok zor değil mi? Hem o kadar vitamin almak için dünyayı yememiz gerekiyor, o zaman daha çok kilo alırız sanki :34:
Çatlaklar için ben de Lierac kullanmaya başladım ama şimdilik sadece göbek ve göğüslerime sürüyorum, kilo almaya başlamadığım için bacak-basene sürmeye başlamadım, başlasak mı ki :44:

benimde bu cumartesi kontrolüm var, geçmek bilmez bu hafta şimdi bana..

Bende dayana bilirsem c.tesiye kadar beklemek istiyorum .

Benim de Cumartesi kontrolüm, ikili testi de yaptırıcaz, cinsiyet tahmini istiyorummmm:66:

bende cevap vereyım dedım
her ınsanın anatomısı farklıdır tatlım
kımı yaglanıor sabaha kadar ama catlar kımısıde catlamaz
kımısde catlamadım der ama catlamıstır :)))
hayat ıste :)

Canım bu konu beni de çok şaşırtıyor, arkadaş çevremde benden başka doğum yapmayan kalmadı nerdeyse :1:
Aralarında 25-35 arası kilo alanlar da oldu ama hiçbirinde çatlak yok maaşallah, hepisinin ortak kremi de Lierac, aldım başladım bakalım, sonumuz hayrolsun.
Bi de hiç kilo almadan doğuranlar var ki, onlara ayrıca hayret ediyorum :53:

meserret iste bakalım tahmini ne cvp alıcaksın p.tesi gittim emin degilim yok sonradan yanılmak istemem dedi söylemedi . Cuma gittim kontrole cinsiyeti dedim uyuyo baksana kıvrılmış dedi. Dayana bilirsem 16 cı haftayı tamamlıyıp öyle gidicem :93:

Benim de Cumartesi kontrolüm, ikili testi de yaptırıcaz, cinsiyet tahmini istiyorummmm:66:

Canım bu konu beni de çok şaşırtıyor, arkadaş çevremde benden başka doğum yapmayan kalmadı nerdeyse :1:
Aralarında 25-35 arası kilo alanlar da oldu ama hiçbirinde çatlak yok maaşallah, hepisinin ortak kremi de Lierac, aldım başladım bakalım, sonumuz hayrolsun.
Bi de hiç kilo almadan doğuranlar var ki, onlara ayrıca hayret ediyorum :53:

benımde cevremdekı cok yakın 4 arkadasım suankı karısımla 3u catlaksız sıfır catlak bıtırdı ama 1 tanesı kullanmadıgını kendıde soluyor bır gun kullanıp 5 gun kullanmadı
ondan catlagı cok fazla
bende artık yogun bır sekılde kullanıyorum gunde 2 yada 3 sefer gogus gobek ve yanlarım :)

Bu arada bugun randevum var ıcım ıcıme sıgmıyorrrrr
off :1:
Kan testımınde sanırım cıkmasına 1 hafta var devlette yaptırdım ya :)
doktorum dıcek kan ver dıcem yaptırdım devlette :)
Ama kızlar su ıkılı testte ucret kan ıcın verılıyor dımı normal ultrason zaten muayenenın ıcınde

meserret iste bakalım tahmini ne cvp alıcaksın p.tesi gittim emin degilim yok sonradan yanılmak istemem dedi söylemedi . Cuma gittim kontrole cinsiyeti dedim uyuyo baksana kıvrılmış dedi. Dayana bilirsem 16 cı haftayı tamamlıyıp öyle gidicem :93:

şimdi kaçıncı haftadasın cnm ?

Back
X