bende senin gibi düşünüyorum karar veremedim zaten aksi olsa bile kürtajı asla düşünemem 7 ay bu şüpheylede yaşayamam diyorum
canım dr sana 1,5 ay dediyse öyle yap seni çok iyi anlarım ama bebeğe zarar verebilir bununla ilgili
Hamilelikte ultrasona dikkat - Hrriyet Salk şu makaleye bir bak istersen benim iki dr var o da kafa karıştırıyor ilk dr folik asit kullanma dedi yaklaşık 1 ay kullanmıştım bıraktım diğer dr kullansaydın dediği için tereddütüm var şimdi içim içimi yiyor kullanma diyen bir prof diğeri uzm eşim de dr benim ilaç firmalarının nasıl etkili olduğunu biliyor böyle şeylerde karar sana kalmış bu arada şu tekmeler başlasa doğal ultrason:)))
şu tüylenme benide rahatsız ediyor 7 günlük tatilde nasıl rezil etti beni bu gün alıyorum yarın çıkıyor ayrıca artışta var bende aldığım hormonlara bağladım herkes benim gebelikte çok azaldı alma sürem uzadı falan diyordu sevinmiştim bende öyle olmadı....
çatlaklar için en iyi şey günlük banyo dedi birde zeytin yağı dün yaptım midem bulandı banyoda sanırım zor olacak