2012 Ocak Anneleri

inş. çok demez ya...benden öncekine 1 ay demişti ona çok diyordum bana 1 buçuk ay dedi deli oldum:37:

demekki bebişler epey sağlıklıki 1.5 ay dediler sevinnin yahu en son bende gittiğimde 1.5 ay sonra dedi herşey yolund gitmese erkenden görmek isterdi doktorlarınız sizleri hanımlar ne mutlu size

bende senin gibi düşünüyorum karar veremedim zaten aksi olsa bile kürtajı asla düşünemem 7 ay bu şüpheylede yaşayamam diyorum

canım dr sana 1,5 ay dediyse öyle yap seni çok iyi anlarım ama bebeğe zarar verebilir bununla ilgili
Hamilelikte ultrasona dikkat - Hrriyet Salk şu makaleye bir bak istersen benim iki dr var o da kafa karıştırıyor ilk dr folik asit kullanma dedi yaklaşık 1 ay kullanmıştım bıraktım diğer dr kullansaydın dediği için tereddütüm var şimdi içim içimi yiyor kullanma diyen bir prof diğeri uzm eşim de dr benim ilaç firmalarının nasıl etkili olduğunu biliyor böyle şeylerde karar sana kalmış bu arada şu tekmeler başlasa doğal ultrason:)))
şu tüylenme benide rahatsız ediyor 7 günlük tatilde nasıl rezil etti beni bu gün alıyorum yarın çıkıyor ayrıca artışta var bende aldığım hormonlara bağladım herkes benim gebelikte çok azaldı alma sürem uzadı falan diyordu sevinmiştim bende öyle olmadı....
çatlaklar için en iyi şey günlük banyo dedi birde zeytin yağı dün yaptım midem bulandı banyoda sanırım zor olacak

bu ultrason mevzuunu bende araştırmıştım. ABD de sağlık sigortaları ultrasonu karşılamıyor. Ayrıca ordaki kadın doğum uzmanları ultrason eğitimi almıyor. ultrasona teknikerler bakıyor orada. ABD de az girilmesi bunun sakıncalı olduğundan değil yani . Ama tabi 5 dk dan fazlası zararlı olabilir belki . hangimizin doktoru 5 dk tutuyor ki zaten ultrasonu?? o yüzden çok fazla telaşlanmamak gerek diye düşünüyorum...

slmm arkadaslarr ben hala kotuyumm:59:habire hapsuruyorumm burnumm akiyorrrr :43::43::43::43: giribimmmm offfffffffffffff :2::2::2: bir haftadirr gecmedii:25::25:ne igrenc seymiss:43::43::43::43::43::43::43: sizler nasilsinizz ???:5:

slmm arkadaslarr ben hala kotuyumm:59:habire hapsuruyorumm burnumm akiyorrrr :43::43::43::43: giribimmmm offfffffffffffff :2::2::2: bir haftadirr gecmedii:25::25:ne igrenc seymiss:43::43::43::43::43::43::43: sizler nasilsinizz ???:5:

Selam hoşgeldin geçmiş olsun dikkt et kendine limonata fln yap soğuk soğuk içme ama..
Veya limonlu çay ay ne önerilirki hamilelerede bilmiyorum valla..
Meyve ye bol bol vitamnsiz kalma aklıma bitek o gelio..

Canim gecmis olsun birkac hafta once bende ayni senin gibi oldum bogazim şişti dra gittim ilac veremedi tabi özellikle 3.ay dolmadan vermiyorlarmis bende ihlamur ictim bol limonlu caya limon sıktim corbalara ayrica balli süt ictim 1haftada duzeldim bide hastaligimin 3.gunu jinekologuma gittim o bana calcium c verdi suda eryor aksamlarida 1tane ondan ictim dene canim sende

caniiiiim naber nasilsin gecen yazmissin bana bende yazdim sana ama gormedin sanirim naber can keyfin nasil yumosun nasil

sizlerle keyifleneyim istedim cnmm yaa.
Ne olsuuunnn.
Biraz keyfim yokk geçer ama işteee öyleeee.

Ya çevre herkes hormon herşeyi yaptırır diye eşime dedi ama eşim benden daha çok hamileee.en çok işten ve biraz yaptığı masraflardan(bana ve bebişim değilll onu baştan söyleyeyimmm))))))))))) gergin çatacak yer arıyoooooooooooooo.

Düşünün mutfak dolabına çarpttı onunla kızgın kızgın konuşuyoooo.

Kizlar birsey sorucam size hapşurunca kasiklarima agri giriyor kasiliyorum sonra yavas yavas geciyor bende cok korkuyorum bebişime birşey olurmu diye sizede oluyomu kasilma ve agri

kizlar birsey sorucam size hapşurunca kasiklarima agri giriyor kasiliyorum sonra yavas yavas geciyor bende cok korkuyorum bebişime birşey olurmu diye sizede oluyomu kasilma ve agri

oluyo bitanecim hapşuracak tozlu ortam veya sıcaktan birden soğuğa çıkma bende de hapşurunca kasıklarım ağrıyoo kasmadan rahat hapşur çekinme kasıklarını tut o an çok işe yarıyooo.

Ne olsuuunnn.

Ya çevre herkes hormon herşeyi yaptırır diye eşime dedi ama eşim benden daha çok hamileee.en çok işten ve biraz yaptığı masraflardan(bana ve bebişim değilll onu baştan söyleyeyimmm))))))))))) gergin çatacak yer arıyoooooooooooooo.

Canim benim bu dönem bizler icin oldugu kadar sanirim eşlerimiz icinde karmaşik bir durum sen cok gitme üzerine o konussun dolapla umursama;) sen bozma moralini olmadi konus gece yatarken hayatim neden böylesin de bir derdin bir sıkıntinmi var de üzülüyorum sen böyle davraninca de ben onceden esimin ustune cok giderdim bi sorun varsa o an hallolucak diye kendimi yerdim ama artik biraz daha rahatim bikac saat gecince yatinca konusuyorum ikimizde rahatliyoruz derdimizi yanlis anlamalari düzeltiyoruz canim

ya kızlar bende ara ara kasık ağrıları oluyordu. ama son zamanlarda vajinamın içinde bir sızı oluyor. böyle nasıl desem rahim ağzına yakın içinde ince bir sızı sonra geçiyor. biraz pimpiriklendim. benim gibi sızısı olan var mı??

Ne olsuuunnn.

boşver canım benimde keyfim yok ama benimki başağrısı ve sıkılmam hergün aynı offf monoton sıkıldım eşine gelince biliyosun ben neler yaşadım sen kendini üzme sakın o konuşsun duyma benim eşimde sanki o hamile ilgi alaka istiyoo ne yapalım duymuycaz artık sen keyfine bak tatlım:80:

canim benim bu dönem bizler icin oldugu kadar sanirim eşlerimiz icinde karmaşik bir durum sen cok gitme üzerine o konussun dolapla umursama;) sen bozma moralini olmadi konus gece yatarken hayatim neden böylesin de bir derdin bir sıkıntinmi var de üzülüyorum sen böyle davraninca de ben onceden esimin ustune cok giderdim bi sorun varsa o an hallolucak diye kendimi yerdim ama artik biraz daha rahatim bikac saat gecince yatinca konusuyorum ikimizde rahatliyoruz derdimizi yanlis anlamalari düzeltiyoruz canim

bitanecimmm inan eşimin en iyi dostu olduğuma inanıyorum çünkü kendisi diyoo. Allah razı olsun diyyeee.fakat ben o kadar her konuda garantiyim ki onun için bana ne maddi ne manevi bir şey olmaz.

Geçende işimden sıkıntılarımı anlattım sizlere dr um da dedi ki aldırma üzülme kenileri bilir belki işine de gelir tazminat felan dedi.olmasada bunu sen diyosun benim için bu bebeğim çok önemli gerilme herşeyinden etkileniyo dedi. Bende sürekli kafamı dağıttım ama hiççç bu can sıkıntımı sevdiğim arkadaşımdan başka aileme bile anlatmadım.
Eşim haftasonu hadi kafanı dağıtayım dedi .denize gidelim. Tamam dedim çok mutlu oldum.daha birşey hazırlamadan apar topar geldii. Gidiyoruz onada tamam.yolda hiç abartmıyorum 30 40 dakika telefonla konuştu.
Gittik birşeyler hazırladım yedik. Kendi yıkamak istedi bulaşıkları.peki dedim... Ama o neeeee çatallar tabaklar iğrenççç. Canı istemiyo yaa onuda kendisine söylemedim çaktırmadım yıkadım. Bir gergin bir gerginnn.kafasını vurdu sinirli sinirli konuşuyoo.cnmm rahatla gülüğm cansız varlıklara takar oldun yazık canına.??????????????????????*

ya kızlar bende ara ara kasık ağrıları oluyordu. ama son zamanlarda vajinamın içinde bir sızı oluyor. böyle nasıl desem rahim ağzına yakın içinde ince bir sızı sonra geçiyor. biraz pimpiriklendim. benim gibi sızısı olan var mı??

Canim aynilari banada oluyor benim düşük tehlikem var oyuzden ben ona yoruyorum dra da sormustum agrilarin ondan olur demisti ama inan bende cok korkuyorum canim dualar ediyorum zor bir durum Allahim bebeklerimizi korusun Rabbim cümlemizinkileri

Canim aynilari banada oluyor benim düşük tehlikem var oyuzden ben ona yoruyorum dra da sormustum agrilarin ondan olur demisti ama inan bende cok korkuyorum canim dualar ediyorum zor bir durum Allahim bebeklerimizi korusun Rabbim cümlemizinkileri

canım benim bu zamana kadar çok şükür hiç lekelenmem filan olmadı. düşük tehlikesi de yoktu çok da rahatsız eden birşey değil ama ne bileyim şimdi biraz tuhaf oldum.. olmazsa yarın doktora gidicem bakalım..

Back
X