2012 Ocak Anneleri

Arkadaşlar başka konu açılsın o zmn diyoruz ne diyosun hyr burda kalalım tablo düzenlenmesin melek topiği olarak kalsınmı diyosunuz fikrini söylesin herkes..[/B][/COLOR][/FONT]

bir konu daha açılırsa çok dağılacağımızı düşünüyorum, yarısı oraya yazacak yarısı buradan devam edecek v.s. v.s., bence bu konunun adı ve sahibi değiştirilerek buradan devam edilmeli, eğer olmuyorsa bu topik tamamen kapatılmalı ve sıfırdan 2010 Ocak anneleri topiği açılmalı.

Bu dururken yeni topik açılırsa konular iyice dağılır, benden söylemesi
:97:

Ben şimdi bi msj atıyorum konu sahibi beni yapın diye ama büyük ihtimal ilgilenmicekler.Eğer olmazsa yeni konu açalım.Ben çok çok aktif değilim ama hergün bakmaya çalışıyorum buraya.İsterseniz ben açayım konu,yapayım liste

iyi olur canım. yeni konu açabiliyosan aç 2012 ocak anneleri olarak oraya zıplayalım. liste de güncellenmiş olur. :34:

ben peRŞEMBE GİDİCEM CNM 2Lİ TESTİ 2 HAFTA ÖNCE YAPTRDM ALLAHMA ŞÜKÜR TEMİZ ÇIKTI SEN YAPTRDN MI ?

kızlar moderatör konu ismimizi değiştirdi fakat konu sahibi değişmiyomuş,ya bu şekilde bu konuyu sabitleyip burdan devam edicez,ya da yeni konu açıp liste yapıcaz.Karar verelim

Son düzenleme:
ismimiz değişmiş kızlarrrrr

bir konu daha açılırsa çok dağılacağımızı düşünüyorum, yarısı oraya yazacak yarısı buradan devam edecek v.s. v.s., bence bu konunun adı ve sahibi değiştirilerek buradan devam edilmeli, eğer olmuyorsa bu topik tamamen kapatılmalı ve sıfırdan 2010 Ocak anneleri topiği açılmalı.

ben mesajı yazarken konu ismi değişimiş bile, bi de sahibi değişsin tam olsun :52:

sence alınganlıkmı bu? devam etmesini istemiyoruz diyebilirsiniz? önce liste alınmıyor yazmıştınız bende alınabildiğini gösterdim ancak başka fikirlerle farklı şeylerle devam ettiniz.. yani en azından ne listeyi ne topik ismini beğenmiyoruz yenisini istiyoruz diye en başından demiş olsaydınız bende boş konuşmazdım.. ben amacınızı anlayamadım demekki..

Liste alınmıyo denmedii..
İlk sayfadaki listeyi konu sahibinden başka kimsenin düzenleme imkanı yok bu dendi..
Yoksa ayyıldızımda söyledi senin yaptığınımı yapsak diye ama pek faydası olucağını düşünmüyorum açıkcası çnkü o güncellenmediği müddetce bunun pek anlamı yok..

Kızlarrr hayırlı günler hızınıza yetişmek ne mümkünnnnnnn :9: bazı geçmişleri okuya bildim bazılarını okuyamadımmmmm inşallah bebişlerinizle güzeş bir gün sizi bekliyordur memleketimi özledim artık bu şehirden kurtulmak istiyorum ne olur dua edin hanımlar ya :97:

kızlar moderatör konu ismimizi değiştirdi fakat konu sahibi değişmiyomuş,ya bu şekilde bu konuyu sabitleyip burdan devam edicez,ya da yeni konu açıp liste yapıcaz.Karar verelim
lisetenin yenilenmesini istiyorsak mecburen yeni konu açmalıyız yani ?? herkes görüşünü bildirsin ozaman arkadaşlar. bence bi mahsuru yok. bi süre burdan ilan ederiz şuraya taşındık olur biter herkes gelir oraya.

bu işi takip edebilecek birisi hemen açsın o zaman aynı isimde başka bir topik olmaz mı sayfa sonuna yeni sayfaya yönlendirilecek linki koyarsak herkes de ulaşır

lisetenin yenilenmesini istiyorsak mecburen yeni konu açmalıyız yani ?? herkes görüşünü bildirsin ozaman arkadaşlar. bence bi mahsuru yok. bi süre burdan ilan ederiz şuraya taşındık olur biter herkes gelir oraya.

Hayırdır ne oldu neden değişiklik yapılma kararı aldı çoğunluk neyse uyarız :82:

hmmmmm, konu sahibi niye değişmiyomuş ya :44:
bu durumda ben yine, yeni konu açılacaksa bu konu kapatılsın diyeceğim, öbür türlü çok dağlılır, toplayamayız.

ismimiz değişmiş kızlarrrrr

İyi olmş böyle..

Evet söylediğin mantıklı fakat konu sahibinin isteği olmadan kapatıcaklarını zannetmiyorum öteki konuyu kapatıp buraya yönlendirirler tahminimce..

eşime gitmeden söyledim kamerayla çekelim diye psikopatmısın ne o öyle görmemiş gibi dedi:63: canımı sıktı ama ultrasondayken ağzı kulaklarındaydı söylesem çekerdi kesin ama tadını çıkardık..:91:

Geçen gittiğimde doktor videosunu verdi bana..
Telefonumun hafıza kartına yükledi..

ben peRŞEMBE GİDİCEM CNM 2Lİ TESTİ 2 HAFTA ÖNCE YAPTRDM ALLAHMA ŞÜKÜR TEMİZ ÇIKTI SEN YAPTRDN MI ?

Yaptırdım cnm bugn sonuçlarımı aldım şükür temiz çıktı hcg değerini hatırlıyomsn peki?

Farketmez dediğim gibi ama bu konu kapanmadan açarsak dağılma olcaktır meserretin dediği gibi..

ne farkeder ya kıymayın 1220 sayfalık geçmişe.. adını bile değiştirmeye gerek yoktu.. yeni sayfa falan açmayın millet ne güzel burda dertleşti buraya yazdı ben de hamileyim diye... bura kalsın kalsın...:40:

selammm kızlar ben doktordan geldim. ama çok mutlu oldum yaa:66: :66: :66:. doktor hanım dedi ki ay ne hareketli bir bebek böyle bu. hiç yerinde durmuyor. gayet sağlıklı görünüyor. sata göre 10 gün öndeymişim. 15 haftalık göründü. boyunu ölçemiyoruz artık dedi. 100 gr filanmış. kafatası ve karın çevresi ölçüldü.

tabii cinsiyet sordum. cihazımız biraz eski olduğundan net göremedi. ama %70 erkek dedi.baya bi baktı genital bölgeye. bak bu çıkıntı pipi gibi duruyor dedi.ama biraz daha büyüsün netleşir dedi. ikili test sonuçları da çok iimiş. ikili test iyi çıktığı için 3 lü test yaptırmaya gerek yokmuş. maşallah benim kuzuma kıpır kıpırdı yaa. ultrasona girmeden 1 hurma ve yarım tablet çikolata yemiştim, belki etkisi olmuştur.

20-24. haftalar arasında detaylı ultrason varmış, ona girmemi önerdi.

hmmmmm, konu sahibi niye değişmiyomuş ya :44:
bu durumda ben yine, yeni konu açılacaksa bu konu kapatılsın diyeceğim, öbür türlü çok dağlılır, toplayamayız.
canım eğer yeni konu açarsak bu konuyu kilitleyecek moderatör.Buna yazamayacak yani kimse.ama çoğunluk ne istiosa onu yapalım.Liste olmadan burdan devam edebiliriz eğer çoğunluk öyle istiosa.

Bence ocak anneleri adı daha güzel oldu diğerine ben hep gülüodum :)):51:

Back
X