2012 Ocak Anneleri

ilaçların bitince şikayetin olursa gel dedi ilaçlarım bitti şikayetim yok . Gitme zamanım belli degil yani sabrede bilisem 16 haftalık olsun diyorum ama bilmiyorum işte

canım bence de sabret okadar bekledin,az daha bekle..

hem bebem bira daha büyümüş olur..:emir_bebek::nazar:

ben gelince herkes çıktı sanki arkadaşlar sıkıntılarımla boğmıycam sizi merak etmeyin....

ilaçların bitince şikayetin olursa gel dedi ilaçlarım bitti şikayetim yok . Gitme zamanım belli degil yani sabrede bilisem 16 haftalık olsun diyorum ama bilmiyorum işte

bnce sabret canimm bak ben gecen hafta gittimm doktorr bana 1bucuk ay sonra gel dedii yanii ben daha 1bucuk ayy bekleyecegim cinsiyet icin:59::52:

iyi değilim ya daha dün kayyuma konuşuyordum boşver takma die ama olmuyormuş demek takıyor insan...

cn gecmisi okuyamadimm ama konu her ne olursa olsunn hewrseyden oncee dusunmen gereken bebeginn warr senin caninin sikilmasi bebegini de etkiler sana kim ne derse desin boswerr :36::36::36::36::36::36::36: duymamaliktan gell eyer sorunn esinleyse alttan almak en guzell seyy ne derse tmm de suss o hatasini anlarr ne sorun yasa ne moralini bozz bebeginden onemli hicbirseyy yokk :emir_bebek:

ben gelince herkes çıktı sanki arkadaşlar sıkıntılarımla boğmıycam sizi merak etmeyin....

Olan şeyleremi canın sıkkın yoksa başka bişeymi oldu?
Takma desekte olmuyo biliyorum anlat rahatlat bari..
Bizi boğma gibi bişeyde olamaz cnm istemeyen okumaz cvp yazmaz olur biter..

Olan şeyleremi canın sıkkın yoksa başka bişeymi oldu?
Takma desekte olmuyo biliyorum anlat rahatlat bari..
Bizi boğma gibi bişeyde olamaz cnm istemeyen okumaz cvp yazmaz olur biter..

gerçekten moralim çok bozuk bu defa allak bullak oldum resmen ben kesin karar verdim eşim benide bebeğimide sevmiyor istemıyor.kötü olmamın sebebi eşimin yalanını yakaladım bugün ve bana neden yalan söyeldiğini anlayamıyorum kafayı yicem

gerçekten moralim çok bozuk bu defa allak bullak oldum resmen ben kesin karar verdim eşim benide bebeğimide sevmiyor istemıyor.kötü olmamın sebebi eşimin yalanını yakaladım bugün ve bana neden yalan söyeldiğini anlayamıyorum kafayı yicem

Buna öyle hemen karar verme cnm bu dönemde bizim baktığımız şeyler bazen normal gelmeyebiliyo..
Yalan derken? Bende eşimin yalanını öğrendim bugn ama hafta sonu kuzenimde okey oynarken taş çalmış onu öğrendim taş çalmışsın dediğimde de hayır dedi bide :60:
Yanii yalanda nası bi yalan.. Önemli olan o..:34:

Back
X