Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen öğrendin mi yoksa![]()
hoş geldin canım..kaç haftalıksın ?
hoşbulduk henüz 12 haftalık :):)
hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun bende 12 haftalık , sat 17/nisan
sen benden 1 hafta önden gidiyorsun.
rabbim hepimize sağlığıyla kucağımıza almayı nasıp etsin canım
şimdiye kadar belli olan bebişlerimiz erkek-yanlış hatırlıyorsam düzeltin-
bnde yanlis hatirlamiyorsam bi tane oglu olan arkadasimizin kizi olucak![]()
tekrar doktora randewun ne zaman yakinsa sabrett![]()
yok bee güzelim ögrenemedim merakım ondan p.tesi gittim anlamadım dedi doktor cuma gittim geçen hafta uyuyo dedi .
15+2 olduk bu gün her an gidebilirim.
ilaçların bitince şikayetin olursa gel dedi ilaçlarım bitti şikayetim yok . Gitme zamanım belli degil yani sabrede bilisem 16 haftalık olsun diyorum ama bilmiyorum işte
canım ben bugün gittim %70 erkek dedi. pipi bile gösterdi ama tam emin olmak için biraz daha büyümesi lazım dedi.
herkese slmlarr nasılsınız arkadaşlar![]()
oh ne güzel tam gününü buldun..
tam 11 haftalık olan yok muuuu?????
seninki kesin kız ozaman zaten haftalar önce de öyle hissediyodum
slm cnm ben iyiyim de sen nasilsin ?? ii degilsin sankii:26::26:
ilaçların bitince şikayetin olursa gel dedi ilaçlarım bitti şikayetim yok . Gitme zamanım belli degil yani sabrede bilisem 16 haftalık olsun diyorum ama bilmiyorum işte
selamlar olsun hepinizeeeee
geçmişi okuyamadım çabuk söleyin doktora gidenelrden cinsiyet ögrenen varmı kızlar :13:
iyi değilim ya daha dün kayyuma konuşuyordum boşver takma die ama olmuyormuş demek takıyor insan...
ben gelince herkes çıktı sanki arkadaşlar sıkıntılarımla boğmıycam sizi merak etmeyin....
Olan şeyleremi canın sıkkın yoksa başka bişeymi oldu?
Takma desekte olmuyo biliyorum anlat rahatlat bari..
Bizi boğma gibi bişeyde olamaz cnm istemeyen okumaz cvp yazmaz olur biter..
gerçekten moralim çok bozuk bu defa allak bullak oldum resmen ben kesin karar verdim eşim benide bebeğimide sevmiyor istemıyor.kötü olmamın sebebi eşimin yalanını yakaladım bugün ve bana neden yalan söyeldiğini anlayamıyorum kafayı yicem