hepiniz iyisinizdir umarımbu arada hamiş arkadaşları gördüm Allah tamamına erdirsin inşallah, tedaviye başlayan arkadaşlarada hayırlı olsun darısı başınıza dün ultrasona girdim . herşey yolunda şu an. 6 şubatta tekrar gireceğim. öptüm hepinizi.
kızlarrr,
merak eden arkadaşlar için transfer sonrası bendeki belirtileri yazayım ama her bünyede değişiyormuş bilginiz olsun. 3. günden sonra adet sancısı gibi sancılarım başladı. göğüslerim de çok fazla şişme olmadı ama acayip hassaslaştı. sonra işte 6-7 güne geldiğimizde o adet sancısı gibi sancılar aniden giren ve çok şiddetli sancıya döndü. hani böyle bikaç saniye giriyo bayıltacak gibi sonra birden geçiyo. gerçi ağrılarım geçmedi hala heran adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
bende ki belirtiler bunlardı, inşş sonucunu merakla bekleyen tüm arkadaşların sonuçları pozitif olur. hepiniz için dua ediyorum, Rabbim yüzümüzü güldürsün
senı gidii akıllı farkettin değiştirdin hmnn demeee
kızlarrr,
merak eden arkadaşlar için transfer sonrası bendeki belirtileri yazayım ama her bünyede değişiyormuş bilginiz olsun. 3. Günden sonra adet sancısı gibi sancılarım başladı. Göğüslerim de çok fazla şişme olmadı ama acayip hassaslaştı. Sonra işte 6-7 güne geldiğimizde o adet sancısı gibi sancılar aniden giren ve çok şiddetli sancıya döndü. Hani böyle bikaç saniye giriyo bayıltacak gibi sonra birden geçiyo. Gerçi ağrılarım geçmedi hala heran adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
Bende ki belirtiler bunlardı, inşş sonucunu merakla bekleyen tüm arkadaşların sonuçları pozitif olur. Hepiniz için dua ediyorum, rabbim yüzümüzü güldürsün
cnmm bunları okurkennnn karnımaaa birden batmaaa girdii acep benım bebemdee ben burdayımmı diyorrr
ne sandın canım ya, artık tek kişi değilsin, ona göre davran :) senin ki pek meraklı olacak anlaşılan baksana hemen olaya müdahil olmak istiyor
kızlarrr,
merak eden arkadaşlar için transfer sonrası bendeki belirtileri yazayım ama her bünyede değişiyormuş bilginiz olsun. 3. günden sonra adet sancısı gibi sancılarım başladı. göğüslerim de çok fazla şişme olmadı ama acayip hassaslaştı. sonra işte 6-7 güne geldiğimizde o adet sancısı gibi sancılar aniden giren ve çok şiddetli sancıya döndü. hani böyle bikaç saniye giriyo bayıltacak gibi sonra birden geçiyo. gerçi ağrılarım geçmedi hala heran adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
bende ki belirtiler bunlardı, inşş sonucunu merakla bekleyen tüm arkadaşların sonuçları pozitif olur. hepiniz için dua ediyorum, Rabbim yüzümüzü güldürsün
benim düne kadar batmaları mm çoktu gögüslerim tedavıden bu yana hassastı ama bugün hiçbiri yok meleğim bıraktı beni diye çok korkuyorum
aynen yazdıklarının hepsini ben yaşıyorum cnm..göğüslerime dokunamıyorum ve her an adet olacakmışım gb ağrılarım var ..sürekli dua ediyorum olmayayım diye ama bu ağrılar ümidimi yitirmeme sebeb oluyor ...
önceliklen gecmis olsun canim aynisini bende yasadim bende ilk denememde hic birsey hissetmedim ama 2.denememde tüm belirtiler vardi kasiklarimda her aksam ayni saatlerde agri oluyordu vede göbegimin altinda kasitlamalar oluyordu göbegimde birde sislik vardi ama 5inci günden sonra gece baslayan 5saat süren siddetli bir agrim oldu karnimda,sabah uyaninca hic birsey kalmamisti hersey gitmisti ne bir agri ne sizi hatta ishal oldum o günden sonra 5inci günden sonra hergün test gününe kadar agliyordum cünkü gittigini biliyordum her dakika her sayniye göz yaslarimi bilee tutamiyordum yemek yerken bile test yapmak bile istememistim sonucu biliyordum cünkü tabi mecburen yaptim koskoca bir 0.simdie rabbim izin verirse subat ayinda 2tane dondurulmusum var rabbim bunlari nasip eder insallah.Rabbim kimsey mahrum birakmasin
biz o kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz ki o yüzden içimizde sevinçten çok tedirginlik var. ama inş gönlümüzü ferah tutalım ki onlarda içerde rahat etsinler canımcım
bu arada benim de o göğüslerimde ki hassasiyet azaldı. hatta bazen hiç acımıyo sonra yine biraz acıyo, ona takılma yani
sen dua etmeye devam et canım, inş. Rabbim emeklerinin karşılığını verir. işte bu sancılar aynı adet sancılarına benzediği için ayırt edemiyoruz. ama transfer gününe yakın ağrıların değişecek, batmalar şeklinde olacak o zaman sende ayırt edeceksin. dedim ya benim hala ağrılarım devam ediyor. dr. normal olduğunu söyledi.
inş hayırlı haberi burda bizimle paylaşacaksın.
biz o kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz ki o yüzden içimizde sevinçten çok tedirginlik var. ama inş gönlümüzü ferah tutalım ki onlarda içerde rahat etsinler canımcım
bu arada benim de o göğüslerimde ki hassasiyet azaldı. hatta bazen hiç acımıyo sonra yine biraz acıyo, ona takılma yani
sen dua etmeye devam et canım, inş. Rabbim emeklerinin karşılığını verir. işte bu sancılar aynı adet sancılarına benzediği için ayırt edemiyoruz. ama transfer gününe yakın ağrıların değişecek, batmalar şeklinde olacak o zaman sende ayırt edeceksin. dedim ya benim hala ağrılarım devam ediyor. dr. normal olduğunu söyledi.
inş hayırlı haberi burda bizimle paylaşacaksın.
hepiniz iyisinizdir umarımbu arada hamiş arkadaşları gördüm Allah tamamına erdirsin inşallah, tedaviye başlayan arkadaşlarada hayırlı olsun darısı başınıza dün ultrasona girdim . herşey yolunda şu an. 6 şubatta tekrar gireceğim. öptüm hepinizi.
Selam arkadaşlar ilk olarak rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Ben şuan evde dinlenmedeyim 28 Aralık adet ile 3.tüp bebek tedavisine başladım.Transferimin 6.günü bu sefer beklemek çok zor geliyor yazılarınızı daha yeni okumaya başladım.İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?