SEN NE ZAMAN BAŞLAYACAKSIN
BEN NE YAZIK Kİ ÇOK UZAĞIMSANIRIM GEBELİK TAKİPLERİ İÇİN DAHA YAKIN BİR DOKTOR TERCİH EDERİM
TABİ ÖNCE GEBE KALMAM GEREKİYOR
HABERTÜRK MÜ SEYRETMEDİMCANIM ŞİMDİ NETTEN BAKARIM
Canım ben geçen ay histeroskopi oldum. ulun bey ileameliyat sonrası görüştüm.
histeroskopi sonrası rahimde yapışıklığın olmaması için spiral taktiğini ilk adetin bitiminde gelmemi ve çıkartacağını söyledi.
spiral çıkarttıktan sonra da rahmi kalınlaştırmak için 15 gün bi ilaç alacakmışım, sonrasında da dondurulmuşlar da transfer.
sanırım Ocak sonunu bulur transferim.
sen strese girdiğin için gecikmiştir canım.
BEN RAPORUMU ÇIKARTMAK ÜZEREYİM TAHLİL SONUÇLARINA GÖRE KARA VERECEĞİZ
CANIM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER DONDURULMUŞTAKİ BAŞARI ŞANSI
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yaş 26 eşimde sorun var normalde kasımda yaptıraktım ama raporum cıkmışdı ben almaya gitmedim (bilmediğim için) raporu 10 gün içinde almazsak iptal ediliyomuş trkrar kurula gireceğini söyediler kurulaverdik şimdide yasa çıkmış 3 yıl evlilik sartını tekrar koymuşlar (önceden doktor direk tüp bebek için uygundur raporu verirse 3 yıllık evli olma şartı aranmıyodu )hastanede tekrar sağlık bakanlığına yazı yazmış inşallah tekrar kaldırırlar yazı yazılalı 1 ay oldu cevap gelmedi daha dua edelim de hemen gelsin bende umut tüp bebekde başlıyacam ön görüşmeye gittim doktorum süleyman hoca benide eklerseniz insallah yazıya cevap gelirde bende ocakda başlarım
selam arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ve hiç çocuğum yok benden hsg röntgeni istediler çektirdim de sol tüp tıkalı sağ açık ama normal yollarla olmuyor ekim ve kasım ayında olmak üzere iki defa aşılama yaptırdık ama tutmadı artık çok yoruldum şimdide klomen kullanıyom sonra çatlatma iğnesi bide öyle deneyelim dedik bakalım ne olucak olmazsa ocakta tekrar gidecem ya aşı derler yada tüp bebek bilmiyorum ama ben tüp bebekten çok korkuyorum çok fazla ağrı sızı oluyormu diye sizlerden cevap bekliyorum
KIZLAR DÜN AKŞAM MİSAFİRLERİM OLDUĞUNDAN SİZE KATILAMADIM((
Badezuzum nerdesin
selam arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ve hiç çocuğum yok benden hsg röntgeni istediler çektirdim de sol tüp tıkalı sağ açık ama normal yollarla olmuyor ekim ve kasım ayında olmak üzere iki defa aşılama yaptırdık ama tutmadı artık çok yoruldum şimdide klomen kullanıyom sonra çatlatma iğnesi bide öyle deneyelim dedik bakalım ne olucak olmazsa ocakta tekrar gidecem ya aşı derler yada tüp bebek bilmiyorum ama ben tüp bebekten çok korkuyorum çok fazla ağrı sızı oluyormu diye sizlerden cevap bekliyorum
canım hiç bir bilgim yokbelki 2. tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir. ama ağrısada sonuca değmezmi öyle düşün? kaldıki ağrıdan bilgim yok ama elbet biri cvp verir sana
canım zaten en önemli aşamalardan biri doktor hasta ilişkisi. bende doktoruma çok güveniyorum, inanıyorum. peki bişey sorucaam ilaç sendede uyku hali yapıyomu ??? bıraksan 24 saat uyuyacaam
ben benim yazdıklarımı gördüm ona gitmiş. inşallah görür ve dikkate alır. arada devam edelim kıslar
canım tüp bebeğe genelde 2 aşılama denemeden geçmiolar. sadece yumurta rezervinde ciddi bir sıkıntı varsa yada eşinin sperm durumu vahimse direk geçiolar. eşinin sperm durumunu anlamadım yüzde 1 derken? umarım senin için hayırlısı ve sağlıklısı olr merkeze gidince bilgilendirilizrsin zaten bence. şimdiden hayırlı olsun tedavin
ilk bir iki gün çok uyku yaptı, sonra geçti. bende acayip bi enerji oldu hatta, kilometrelerce yürüyesim var. yürüyüşe başladım zaten akşamları işten gelince çok yorgun oluyodum ama valla 1 saat yürüyorum.
hayırlı cumalar kızlar.her cuma olduğu gibi hepimize dua ettim.çocuk isteyenlere sağlıklı hayırlı bir şekilde evladını önce kucağına alıp sonra bir ömür boyunca huzurla büyütmesini nasip etsin diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?