Premature Bebekler 2012 prematüre doğum yapan anneler burayaaaa

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Amin.İlk bebegim bikac gündür anne sütünü kestiler antibiyotik tedavisi alıyor.karnındaki şilikten dolayı. enfeksiyon degerlerinde oynama olmuş.

Amin.İlk bebegim bikac gündür anne sütünü kestiler antibiyotik tedavisi alıyor.karnındaki şilikten dolayı. enfeksiyon degerlerinde oynama olmuş.

Korkma bende geçirdim aynısını Allah'ın izniyle atlatır inşallah allahım bizede dayanma gücü versin bizim çocuklarımız çok özel onlar daha güçlü oluyor Rabbim onlara bir güç veriyor bizde özel anneleriz Rabbim bizide özel tutmuş yoksa nasıl dayanacağız dualarımızda güç vericez onlara başka birşey gelmiyor elimizden allahım güç versin küçüklerimize amin

kızlar bebeğim 1160 la doğdu.ilk hafta 1080 e düştü.sonraki hafta 1120 oldu.bugün de 1190 olmuş.sizce kilo alımı normal mi? haftada bir tartıyorlar.sadece anne sütü alıyor.çok korkuyorum inanın.çok zor bir imtihanmış.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.miniklerimize dua edelim....

Normal galiba benimkide kilo alımı yavaş sonra hızlanacak inşallah bende dört göZle kilo almasını beklıyorum

Merhaba. Benim ablam preeklampsi nedeniyle 27+4 te dogum yapti dün gece. Bebek 590 gür ve 30 cm doğdu. Suan yoğun bakımda ACIBADEM Fulya hastanesinde yoğun bakımda. Çok korkuyorum bir şey olur diye. Ciğerleri gelişsin diye ablam iki defa kortizon iğnesi olmuştu. Şimdi solunum cihazına bağlı bebek. Bu tarz bebekler yaşayabilirler mi?
Teşekkür ederim.

Yasar inşallah dua edıp sabırla beklemekten başka yapacak başka bırsey yok

Benim bebeğimde 29 hafta 990gr dünya ya geldi, 71 gün hastanede küvezde ve 45 gün solunum cihazına bağlı kaldı,şükür şuan kucağımda onunla yazıyorum bu yazıyı,daha önce tek başına bebeğimi beklerken bu yazıları okuyordum,dr yapılması gereken tüm tedaviyi yapıyorlar bize dua etmek kalıyor,Rabbim inşallah sizin yüzünüzü de güldürsün...

Ben de salı günü çapaya yatacağım.Verdiğiniz bilgiler içimi çok rahatlattı.Çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevapladığınız için. Allah size ve çocuğunuza da sağlık versin inşallah. Ben de 28 haftalığım ve suyum çok az her an doğum yapabilirsin dedi doktor,çapa da yatma fikri korkutmuştu beni, tekrar teşekkür ederim.

Âmin bugün bizim 44günümüz ben hep dua ediyorum kaç kıloyla çıktınız hastaneden?

Merhaba,

Bende 15 mayısta 30 haftalıkken suyum azaldığıiçin sezeryan ile cerrahpaşa da doğum yaptım. Bebeğim 1120 gr 38 cm dünyaya geldi. 50 gün esenler avicennada kaldı. Allah'a şükürler olsun solunumu iyi olduğu için solunum cihazına bağlanmadı. 12 gün küvez içi oksijen aldı. 1860 gr ile taburcu olduk. Şuan 7 aylık düzeltilmiş 5 aylık. Allah bütün bebişlere şifa versin inşallah.

bende varım.bende akım kaybı sebebiyle 29+4 de 1000 gr bir erkek bebek getirdim dünyaya.zeynep kamilde 50 gün yattık 2200 le çıktık hastaneden yarın doktora gidicez yine rop haricinde bi problemimiz yok allaha çok şükür bi de bu aralar kabızlık yaşıyoruz. rabbim kimseye yaşatmasın çok zor

mrb hanımlar ben 24 yaşındayım duru kızım 3,5 yaşında o 8 aylık 2.200 gr doğdu ve 1 hafta kuvezde kaldı sonra bir problemi olmadı pek de hatırlamıyorum yaşım küçüktü ama kızıma tek başıma baktım sonra eliz doğdu oda 7,5 aylık 1650 grm doğdu ve 1,5 ay kuvezde kaldı kanında mikrop, sarılık vardı ve solunumunda problem vardı ve doğduğunda mosmordu hergün gittim süt vermeye ama 1 ay sağdım verdim sonra yavaş yavaş emzirdim arada emzirmeme izin vermediler solunumu durduyordu makınaya bağlıyorlardı şükür iyileşti ama çok üzücü günlerdi hep dua ettim inandım iyileşeceğine doktor yaşar yaşamaz birşey diyemem diyordu dua edin bakıcaz görücez diyordu çünkü premetüre bebeklerin hergün durumları farlı oluyor diyordu şimdi 6 kilo 5 aylık oldu şükür bir problemi de yok ve boylu bir kız korkulacak birşey yok size tavsiyem ürkek olmayın bebeğinizi tanıyın ve panik evhamlı olmayın o zaman zor büyür yok onun bebeği böyle benimki değil o kilolu benim çocuğum zayıf demeyin zaten normal kilosunda ve gününde doğan bebeklerle asla kıyaslamayın sağlığı yerinde olsun yeter allah bebeklerimizi bize bağaşlasın

Allah saglikla evinize götürmeyi nasip etsin bebeğinizi. Evet çok zor günler, ama Allah'ın izni ile atlatacaksiniz inşallah. Ben hep söyle dua ediyorum, "meleğimin imtihanı bu kadardır inşallah bu dünyada". Butun bebekler ozel, ama bizimkiler daha bir ozel, aceleci meleklerimiz onlar. Moralinizi yüksek tutun, uzun, zor ve yıpratıcı bir süreç, ama Rabbim sonunu hayırlı eylesin. Allah bunu yaşayan tüm anneleri evlatlarına saglikla kavuştursun, âmin...

Allah'a göre güçlük mü var? Rabbim yaşanırsa neden yasamasın? Bol bol dua edin, ne bebekler gördüm ben, ne kadar minik doğdular da, Rabbim nasip etti, birer birer taburcu oldular. Zor günler bekliyor sizi, bol bol dua edin, Allah yardımcınız olsun, ablanıza ve bebeğine şifa versin inşallah.

Capa'da emin ellerdesiniz, korkmayın, ben yatarken bir arkadas vardı suyu gelmiş 5 aylikken, doğuruyorum diye gelmiş kızcağız, ama 2,5 aydır yatıyordu ben yattığımda, ben doğurdum duşunun, o daha doğurmamisti, oradaki ekip gerekten profesyonel ve çok iyi bakıyorlar merak etmeyin. İnşallah buradan iyi haberlerinizi alırız. Çok gecmis olsun...

Âmin inşallah 46 gün bitti bizim allahım hepimizin bebişlerine şifa versin 1285 gramiZ büyüyoruz az az dualarla büyüyecek Rabbim bize bağışlasın

merhaba hayırlısı olsun Allah bebeğinize şifa versin. bence korkulacak bişey kalmamış düzenli beslemeniz yeterlidir.

Bebeğimin bugün sesini duydum ağlıyordu sesini duymak çok güzeldi nezaman emzirmeye başlıcam acaba çok zor ayrı kalmak kucağıma bi alsam ahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…