- Konu Sahibi gamzeliimm
-
Bebeğimin bugün sesini duydum ağlıyordu sesini duymak çok güzeldi nezaman emzirmeye başlıcam acaba çok zor ayrı kalmak kucağıma bi alsam ahhhhh
. İyi maşallah benimde aynı bizim bugün 51.gün 1350 gr oldu allahım bıze dayanma gücü versin evlatlarımızada çok zor yaaaaaaonun sesini duymak bile ne güzeldir şimdi.inş en yakın zamanda kucağına da alırsın.bizim de 27.günümüz bugün.1330 gr olmuş meleğim.günler hiç geçmiyor....
. İyi maşallah benimde aynı bizim bugün 51.gün 1350 gr oldu allahım bıze dayanma gücü versin evlatlarımızada çok zor yaaaaaa
Senınkıde ağlıyordun sen denk gelmemişsindir nekadar süt veriyorlar bılıyormusuna
canım bugün sordum 21 cc veriyorlarmış.senin bebeğinin ağlaması normal bebekler gibi mi yoksa sesi cılız mı?prematürelerde ses cılız oluyormuş doğru mu acaba?
Benim bebeğimde 29 hafta 990gr dünya ya geldi, 71 gün hastanede küvezde ve 45 gün solunum cihazına bağlı kaldı,şükür şuan kucağımda onunla yazıyorum bu yazıyı,daha önce tek başına bebeğimi beklerken bu yazıları okuyordum,dr yapılması gereken tüm tedaviyi yapıyorlar bize dua etmek kalıyor,Rabbim inşallah sizin yüzünüzü de güldürsün...
biz denizlide özel bir hastanedeyiz.sizinki daha az neden acaba?solunuma bağlı mı bebeğiniz.benimki bağlanmadı hiç.küvez içi oksijen alıyorÇok güçlü bir ses değil ama ağlıyordu benim daha 16cc bizim ya artırmıyorlar neden anlamıyorum bir de benımkı oksıjenden çıkınca boğazları tahriş oluyormuş sesi daha yenı kendıne geldı yavrunun aynı kilodalar benimkinin nekadar az siz hangi hastanedesiniz yani özelmi devletim benimki medikal Park'ta antalyadayız
biz denizlide özel bir hastanedeyiz.sizinki daha az neden acaba?solunuma bağlı mı bebeğiniz.benimki bağlanmadı hiç.küvez içi oksijen alıyor
Kızlar ne oldu kimse uğramaz oldu
canım ben her gün bakıyorum sayfaya.bebeğin nasıl? 31 gün oldu meleğim doğalı.doktor en üç hafta daha kalacak dedi.dualarında unutma bizi de...
880 gr iken ben kucagıma aldım.tam bir kedi yavrusu gibiydi:)tüylü ince kemikli kolları değiyordu.gögsümüde bi iki kere cekti:)Bebeğimin bugün sesini duydum ağlıyordu sesini duymak çok güzeldi nezaman emzirmeye başlıcam acaba çok zor ayrı kalmak kucağıma bi alsam ahhhhh
kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum....bizde atlattık ogünleri 86gün kaldı yoğum bakımda bebişlerim eve geleli nerdeyse 3ay olucak inş. sizde sağlıcakla kavuşacaksınız çok zor çok kötü günler atlattık bizde göz kontrollerini sakın aksatmayın benim oğlum lazer oldu ama çok şükür ikiside iyi şimdi ama kontroller bitmiyor eve gelince daha yorucu günler koşuşturma sizi bekliyor bütün kontrol ve tahlillerini en baştan yaptırıyorsunuz göz,kulak,noröloji,fizik tedavi, kalça usg, eko vs şuan sadece aklıma gelen bunlar sakın ihmal etmeyin ve birde pramatüre bebekler için bağışıklık sistemini kuvetlendirici aşıları var sadece fakulte hastanelerinde yapılıyor mutlaka yaptırın biz çok faydasını gördük sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olabilirim çünkü şuanda hangi duygulardasınız sizi çok iyi anlıyorum rabbim yavrularınıza kavuştursun sizi.....
880 gr iken ben kucagıma aldım.tam bir kedi yavrusu gibiydi:)tüylü ince kemikli kolları değiyordu.gögsümüde bi iki kere cekti:)
Benim bebeğimde 890 gr da su anda mama miktarı 10 cc oldu.Burnunda bir yara izi kaldı hemsire kalıcı olur dedi ama inş kalmaz veya tek sıkıntısı o olur.
merhaba kızlar,benim prensesim 11 temmuz 2012 de dünyaya geldi 33 hafta 4 günlük,1 kilo 900 gram adı ÖYKÜ
5 gün küvezde yattıktan sonra kavuştuk öykümüze,güneşimize.
anne sütüyle besleniyodu herşey yolunda sanıyodum,sarılık için götürdük 1 gece ışın tedavisi görüp çıkıcaktı ama iştahsızlık problemi olduğu tespit edildi ,anne sütü yeterli gelmemiş kilo almamış hatta zayıflamıştı.1 hafta daha küvezde yattıktan sonra kendine geldi şimdi doktorumuz tavsiyesiyle takviye aptamil PRE kullanıyorum.çok şükür 5,5 kilo oldu pamuğum.
sizin bebişleriniz kaç haftalık dünyaya geldi,kaç kilo,anne sütün yeterli geliyormu,motor gelişimleri nasıl
merak ettiğimiz herşeyi burda paylaşalım istedim yorumlarınızı bekliyorumm
Nasıl yaaaa bizimkinde hala sonda ile besleniyor maşallah bebişine kaç aylık seninki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?