Premature Bebekler 2012 prematüre doğum yapan anneler burayaaaa

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bebeğimin bugün sesini duydum ağlıyordu sesini duymak çok güzeldi nezaman emzirmeye başlıcam acaba çok zor ayrı kalmak kucağıma bi alsam ahhhhh

onun sesini duymak bile ne güzeldir şimdi.inş en yakın zamanda kucağına da alırsın.bizim de 27.günümüz bugün.1330 gr olmuş meleğim.günler hiç geçmiyor....

onun sesini duymak bile ne güzeldir şimdi.inş en yakın zamanda kucağına da alırsın.bizim de 27.günümüz bugün.1330 gr olmuş meleğim.günler hiç geçmiyor....
. İyi maşallah benimde aynı bizim bugün 51.gün 1350 gr oldu allahım bıze dayanma gücü versin evlatlarımızada çok zor yaaaaaa

canım bugün sordum 21 cc veriyorlarmış.senin bebeğinin ağlaması normal bebekler gibi mi yoksa sesi cılız mı?prematürelerde ses cılız oluyormuş doğru mu acaba?

Çok güçlü bir ses değil ama ağlıyordu benim daha 16cc bizim ya artırmıyorlar neden anlamıyorum bir de benımkı oksıjenden çıkınca boğazları tahriş oluyormuş sesi daha yenı kendıne geldı yavrunun aynı kilodalar benimkinin nekadar az siz hangi hastanedesiniz yani özelmi devletim benimki medikal Park'ta antalyadayız

Âmin inşallah kaç kiloyla çıktınız dizede yavrunuzla sağlıklı seneler diliyorum

biz denizlide özel bir hastanedeyiz.sizinki daha az neden acaba?solunuma bağlı mı bebeğiniz.benimki bağlanmadı hiç.küvez içi oksijen alıyor

Son düzenleme:
merhaba,bende 30+4 de 1760 gr bi erkek dünyaya getirdim...33 gün küvezdde kaldı çıktıktan sonra 12 gün benimleydi..sonra grip bulaştırdık şimdi yeniden küvezde 10 gündür..çok şükür iyi şimdi..sadece balgamını atmasını bekliyoruz...2900 gr olmuş bile yavrum:)

biz denizlide özel bir hastanedeyiz.sizinki daha az neden acaba?solunuma bağlı mı bebeğiniz.benimki bağlanmadı hiç.küvez içi oksijen alıyor

Bilmiyorum ya bayadırda aynı ya beslenmesi 33 gün kaldı solunumda şuanda küvez içi alıyor haftada 1 göz kontrolü oluyor iyi yıllar diliyorum bebişlerimizle nice senelere sağlıklı uzun ömür diliyorum amin

canım ben her gün bakıyorum sayfaya.bebeğin nasıl? 31 gün oldu meleğim doğalı.doktor en üç hafta daha kalacak dedi.dualarında unutma bizi de...

Bebişim iyeye gidiyor bende bugün bi sorim bende inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde. Kucağımıza alırız hepimiz allahım hepimizi sevindirsin amin

Benim bebeğimde 890 gr da su anda mama miktarı 10 cc oldu.Burnunda bir yara izi kaldı hemsire kalıcı olur dedi ama inş kalmaz veya tek sıkıntısı o olur.

Bebeğimin bugün sesini duydum ağlıyordu sesini duymak çok güzeldi nezaman emzirmeye başlıcam acaba çok zor ayrı kalmak kucağıma bi alsam ahhhhh
880 gr iken ben kucagıma aldım.tam bir kedi yavrusu gibiydi:)tüylü ince kemikli kolları değiyordu.gögsümüde bi iki kere cekti:)

kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun diyorum....bizde atlattık ogünleri 86gün kaldı yoğum bakımda bebişlerim eve geleli nerdeyse 3ay olucak inş. sizde sağlıcakla kavuşacaksınız çok zor çok kötü günler atlattık bizde göz kontrollerini sakın aksatmayın benim oğlum lazer oldu ama çok şükür ikiside iyi şimdi ama kontroller bitmiyor eve gelince daha yorucu günler koşuşturma sizi bekliyor bütün kontrol ve tahlillerini en baştan yaptırıyorsunuz göz,kulak,noröloji,fizik tedavi, kalça usg, eko vs şuan sadece aklıma gelen bunlar sakın ihmal etmeyin ve birde pramatüre bebekler için bağışıklık sistemini kuvetlendirici aşıları var sadece fakulte hastanelerinde yapılıyor mutlaka yaptırın biz çok faydasını gördük sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olabilirim çünkü şuanda hangi duygulardasınız sizi çok iyi anlıyorum rabbim yavrularınıza kavuştursun sizi.....

Merhaba Sinem çok eminim bizi anladığına bizimde gözümüzde 2.derece dedi yarın tekrar bakılacak 1500 gr mız sizin nezaman emmeye başladı nezaman başlarız acaba ya 56 gün bugün

merhaba öncelikle Allah analı babalı sağlıklı büyütsün. ben 20 kasımda 36.haftada doğum yaptım. 32.haftada plasenta kireçlenmeye başlamıştı 36 haftada aniden doğuma laındım plasenta tamamen kireçlenmiş işlevini kaybetmişti.hatta kasım annelerinde bir konu açtımdoğum hikayemi anlattım.bugün 45 günlük oldu yavrum. 7.350 gr doğdu oğlum. ilk hafta sarılık oldu bir gece ışın tedavisi gördü sonra kilosu 2.500 oldu. sonra sütüm yetmediği için doktor mama yedirmemi söyledi aptamille başladık sonra kabız oldu yavrum sma yedirdim ondanda aynı problem oldu şimdi hipp mama yiyor çokşükür ne kabızlığı kaldı nede gazı çok sakin şu an,doktorumuza söyledim hippe devam etmemi önerdi. neyse ikinci hafta kontrolümüzde kalbinde üfürüm olduğunu söyledi doktor,kalp doktoruna sevk etti, ultrasonla bakıldı anne karnındaki delik haricinde bir delik daha var dedi, ama büyüdükçe kapanırmış. ondan bir hafta sonrada kendi doktorumuza gittik 3.200 olmuştu kilo alımı iyi gidiyor dedi, eğer kilo almazsa kalbindeki delikten kork ama kilo alımı güzelse emin ol kapanır dedi. bugün kontorlümüz vardı çok şükür toparlandı artık 4 kilo olmuş yavru kuşum. Allahıma şükürler olsun. haftaya kalça çıkıklığı kontrolü yapılacak. neden yapılacak bilmiyorum ama sanırım kontrol amaçlıymış. 2. ayında yapılıyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…