- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi cardelenss
-
Yaa ben iyi bir doktor istiyorum istanbul anadolu yakasında...
hosgeldin canim.hayirli olsun saglikli sihhatli olur insallah. amin allah isteyen herkese tattirsin. kac haftalikmis bellimi
Teşekürr ederim. Kan testimide aldım Beta HCG 333,99 çıktı. yani 10-15 günlükmüş...
Selamlar, ben de gecen cuma ogrendim hamile oldugumu , 12 subat dogum tarihi olarak gorunuyor. Kendim gibi kova burcu olucak kismetse:) Benim hamileligim mucize gibi bisey oldu,anlatayim. 8 ay once denemeye basladik folik asit alindi, ates olculdu, smear tesleri falan hazirlik yapiyordum kendimce ama bir iki ay gecti hic olumlu yanit yok.Ben eskiden troid ilaci iciyordum doktor biraktirmisti gerek yok diye ona baktirdim yuksek cikti, hemen ilaca basladim, sonra esim sperm sayimi yaptirdi, surpriz, morfoloji cok kotu cikti,tum moralimiz bozuldu.Ilaclar keciboynuzlari, ballar vitaminler derken sayi da morfoloji de duzeldi, biz bu arada coktan tup bebek merkezine basvurmustuk, doktor asilama deneyelim dedi, (bu arada doktora bir yildir korunmadigimizi soyledik, Allah bizi affetsin napiyim baska turlu bakmiyorlar bu doktorlar) klomen tedavisi gordum nisanda beni cok etkiledi bir hafta gecikmeyle adet gordum, mayis ayinda ilacsiz deneyelim dedik yumurta takibine basladik, doktor yumurta olusmadigini hazirani beklememi soyledi, biz umidi kestik tabi. Gel gelelim ben adet gormedim, doktoru arayinca test yaptin mi evde diye sorar kesin diye test yaptim, iki cizdi....Aradim kan testi icin cagirdi, hcg 8870 cikti. tabi tsh da yukselmis ama olsun. simdi ben hala inanmiyorum hamile olduguma kimseye soylemedim anneme dahil,ptesi doktor kalp atislarini duyar keseyi gorurse belki rahatlarim ama hic yokmus gibi davraniyorum. Yumurtlama olmadiysa bu bebek nerden geldi :) Allah'in mucizesi iste, bi yerden uzulurken bi yandan boyle sevindirdi, insallah her isteyene verir, insallah cok saglikli bebeklerimiz olur.
Yaa ben iyi bir doktor istiyorum istanbul anadolu yakasında...
merhaba
bende subat 2de dogum yapıcam ınsallah kızalar
kan testıden 4-5 haftalık cıktı ve son adetıme gorede 4+3 cıktı ancak ultarasonda 7+2 cıktı acıkcası hıc bısey anladım sızdede bole olan var mı lutden bılgılendırsın
ben hıc hıcsey anlamadım acıkcası
ben ozel goztepe hst gulsen hanıma gıdıyorum bakalım herseyın hayırlısı
Merhaba benimde tahmini dogum tarihim 2 Şubat sat 28 Nisan emin değilim ama sen üstüne gormuş olabilirsin bence. Zaten en doğru hesaplama doktorunun ultrasonda görüp söylediği şeydir endişe etme bende 7+3 günlük hamileyim doktoruna guven arkadasım bence
evet bende ole dusunuyorum :)
tesekkur ederım arkadasım:) hayırlı olsun senınde :)
Merhaba kızlar
daha test yapmadım ama reglim 7 gün gecikti muhtemelen hamileyim.daha netleşmeden kimseye söylemek istemiyorum.
Muhtemel doğum 21 şubat görünüyor.
4 hafta 5 günlüğüm şu an hamile isem
şu an folık asit kullanıyorum doktorada 6.haftamda gitmeyi planlıyorum.
Ilk doktora gidince doktor ne diyor kızlar yani 6.hafta gitsem geç kalmış olmam değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?