- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi bennebileyim
-
kızlaarr 1.ayım bittiiii toplam aldıgım 20 kılonun sadece 8kg su gitmişti ve bgn tekrar 69 olmusum yanı sadece 7 kg kaybetmıs oldum hala alacagım sankı tekrar..Davul gıbı karnım ,ayaklarım da şiş degıl ama hala ayakkabılarım bıle olmyuor..Süt gelsın dıye gece dahıl yemekten ne hale gelecegım kımbılır..Zayıflamak ıcın ne önerırsınız???Mekık de cekılmez sanırım sezeryan dıkıslerıyle..
hala kilo verememişim nasıl oluyo anlamadım hadi kilosunu geçtim hamilelikteki ödemlerim aynen duruyo kızlar araştırdımda biraz ödemin gitmemesi pek normal değilmiş zaten ödemler inse kilolarda gitmeye başlayacak var mı benimle aynı problemleri yaşayan?
ben neden görmemişim bu topigi ya,geç kaldım ama telafi ederiz
bende 60la hamile kaldım 80 la doguma girdim,2,5 ay oldu 5 klom kaldı gitmek bimiyor oda
54 kg ile hamile kaldım. tartıda 10 kg aldıgımı görünce dolayısıyla bir daha tartılmadım. doguma kaç ile girip kaç ile çıktıgımı da bilmiyorum. şu an 2 kg fazlalığım var. bir ara 55 olmuştum tekrar 56 ya çıktım. bu kilo kalacak gibi sorun değil artık. ha göbek sorunundan pantolonlarım olmuyor ama o da sorun değil evde hep pijama ile dolaşıyorum
daha ne istiyosunuz ya iyi vermişsiniz işte
özel bişey yaptınız mı kızlar
paylaşın benimle diyetisyene gittim ama o listeye uyamıyorum sütüm azalır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?