- Konu Sahibi bennebileyim
-
Selam kızlar ,2012 Şubat anneleri olaraK çoğumuz doğurduk,az bir grup da yakında bebeklerine kavuşacak..Buradan kilo kaybımızı takip edip birbirimize önerilerde bulunalım istedim ..İlk ben başlayayım toplam 20 kg almıştım ,doğuralı 10 gün oldu ve şu anda 10 kg wermişim bile ...Yani yarısı kendiliğinden gitmiş..Sezeryan olmuştum..Sadece karnım kaldı ..Sizler ne durumdasınız kaç kilo almıstınız kacı gitti,kaçı kaldı ?..Sezeryan mi,normal mi doğum yaptık yazalım kızlaarr...
Selam kızlar ,2012 Şubat anneleri olaraK çoğumuz doğurduk,az bir grup da yakında bebeklerine kavuşacak..Buradan kilo kaybımızı takip edip birbirimize önerilerde bulunalım istedim ..İlk ben başlayayım toplam 20 kg almıştım ,doğuralı 10 gün oldu ve şu anda 10 kg wermişim bile ...Yani yarısı kendiliğinden gitmiş..Sezeryan olmuştum..Sadece karnım kaldı ..Sizler ne durumdasınız kaç kilo almıstınız kacı gitti,kaçı kaldı ?..Sezeryan mi,normal mi doğum yaptık yazalım kızlaarr...
Dogum yapalı 1 hafta oldu, 7.5 kilo verdim.. 74,5 tum.. 67 yim..
63 ile hamiş kaldım 4 kilom kaldı.. son gebelik haftasında 2 kilo su toplamıştımonlar gidince rahatladım..
eski jeanlerime girebiliyorum...vücudumun gobusu loş loş ama( korse aldım şimdi... umarım toparlanırrrrr......
catlagım da oldu bir bacagımın kenarında ona da taktım kafayı ...nasıl gecer bu bir kremden bahsetmişsiniz nedir o ??????
CONTRAXTUBE gıbı bıseydı sanırım bunu dıyorsun canım ama catlak ıcın degıl bu sanırım ..Çatlaklar gecmeyebılır,çatlak önleyıcı kullansak da yapıya göre degısıyor catlaklar..Umarım ben de sen gıbı werırım kız yaa normal dogum daha raahat dı mı sonrası ..Ben spor yapamıyorum sımdılık..
17 kg aldım 17sıde gıttı:) 20 gunde sımdı kgmı korumaya calısıyorum
sıksık yıyorum canım ıstemedıgı halde cunku yemeyınce sutum gıdıyor:)
ama kg vermeye devam edecem nereye kadar gıderse :)
17 kg aldım 17sıde gıttı:) 20 gunde sımdı kgmı korumaya calısıyorum
sıksık yıyorum canım ıstemedıgı halde cunku yemeyınce sutum gıdıyor:)
ama kg vermeye devam edecem nereye kadar gıderse :)
ayyyy birden gıcık oldum sanakız bu böyle söylenirmi benim ardımdan zaten bunalımdaydım tümden bittim artık
gıcık nıhlee
Dogum yapalı 1 hafta oldu, 7.5 kilo verdim.. 74,5 tum.. 67 yim..
63 ile hamiş kaldım 4 kilom kaldı.. son gebelik haftasında 2 kilo su toplamıştımonlar gidince rahatladım..
eski jeanlerime girebiliyorum...vücudumun gobusu loş loş ama( korse aldım şimdi... umarım toparlanırrrrr......
catlagım da oldu bir bacagımın kenarında ona da taktım kafayı ...nasıl gecer bu bir kremden bahsetmişsiniz nedir o ??????
13 şubatta doğum yaptım toplamda 19 kilo almıştım 9. günümde 10 kilom gitmişti korsede takıyorum göbek kısmımda daha yoğun kilolar inş veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?