2012 Şubat Anneleri

kızlar nasılsınız ben cok fenayım öğürmekten boğazım acıyor artık midem berbat ufff su günler gecsin nolur dayanamıyorum artık ağlamak istiyorum birazdan servise bincem umarım yolda giderken cıkarmam cok korkuyorum arkadaslara rezil olcam yanımda poşetle geziyorum 2 aylık oldu umarım 3 ayda biter ben 9 ay naparım böylee :(

sıkma canını canım ya servistekilerde salak değil anlarlar hamişsin sen bırak takma bile onlarıııı umarım biran önce geçer...:52:

sorma canım, canım babam benim. daha nişanlı bile değildim. senin bebeğini görmeden ölmücem derdi o zaman hasta da değildi. kızardım hep ona, görceksin tabi genceciksin diye. ama kısmet olmadı. inşallah hisseder.

ben evlendim bir ay sonra, babamın mesanesinde tümör olduğunu öğrendik,ameliyat oldu. tertemiz artık demişti dr.lar.
ardından benim böbreğimde tümör olduğunu öğrendik yerleşimi ve görüntüsüne göre kötü huylu, kansersin dediler, acil ameliyat oldum.
babacım hasta yatağında hep dua etmiş, allahım ben yaşadım gördüm, sen kızımı iyi et ona sağlık ver o yolun başında demiş hep.
sonrasında benim patoloji raporlarım iyi huylu çıktı ve babamı 5 ay sonra kaybettim. annemle babam ayrı oldukları için, doymamştım hiç.
hastalığıyla hepimiz yeniden bir araya gelmiştik.
kayınpederiminde beyninde tümör olduğunu öğrendik bunların hepsi 1 ay içinde oldu.
onuda geçtiğimiz temmuz ayında kaybettik, bir ben kaldım.
şimdi inşallah bebeklerimizi hissederler.
malüm olur. öyle çok özledim ki her ikisinide.
O yüzden bu süreçten sonra bu bebişler bütün ailemizi sevinçten göz yaşına boğdu. İnşallah görmek de nasip olur yüzlerini.
Kalbimdede sıkıntı vardı benim, dr hamilelik sıkıntılı olur demişti ama çok şükür onuda atlattım.
Allahım yüzümüze güldü çok şükür.

Başın sağolsun canım, nur içinde yatsın.Benim babam da düğünümü bile göremedi :59:Karnım biraz büyüsün mezarına gidip torununu göstericem ama..

Son düzenleme:
Başın sağolsun canım, nur içinde yatsın.Benim babam da düğünümü bile göremedi :59:Karnım biraz büyüsün mezarına gidip torununu göstericem ama..

canım benimmm, ben biliyorum onlar hep bizimle.
ve torunlarıda onların yanından geliyor, bizden önce onlar görüyor onları .

kızlar nasılsınız ben cok fenayım öğürmekten boğazım acıyor artık midem berbat ufff su günler gecsin nolur dayanamıyorum artık ağlamak istiyorum birazdan servise bincem umarım yolda giderken cıkarmam cok korkuyorum arkadaslara rezil olcam yanımda poşetle geziyorum 2 aylık oldu umarım 3 ayda biter ben 9 ay naparım böylee :(

ben de çok endişeleniyorum bazen hep böyle iştahsız ve öğürerek mi gezicem diye. ama moralini bozunca insan daha kötü oluyor bunu tespit ettim. bir de zorla da olsa sık sık az az yemek lazım bir iki lokma mideyi boş bırakmıyacaksın. doktorda aynısı söyledi. yalnız ne iyi geliyorsa midene onu ye dedi az az. sakın mideni bulandıran şeylerden uzak dur dedi. İşte öğle yemeğinden sonra ben 1 adet kepekli peynirli sandeviç ve 1 adet yeşil elma yedim. Yaklaşık 6 öğün yemeğe çalışıyorum. İyi geliyor. Tavsiye ederim. Bi de kusarsan kus yani ne olacak zaten o kadr midesi bulanınca insan kusayım da kurtulayım diyor. kendini strese sokma.

hüzün bize yaramaz kızlar, kusura bakmayın öyle bir an çıkıverdi ağzımdan olanlar.

dalıp gitmeyin şimdi bakımmm... hmmmm

bu arada daha akıcı bir mesaj sistemi olsa ne güzel olurmuş. çok yeni üyeyim pek beceremiyorumda açıkçası :)

bende merak ettim şimdi geçenlerde yine biri böyle bir rüya görmüş babasının cenazesine giderken babası ona erkek çocuk veriyo ve bir rüzgar çıkıyo
oğlu olmuş adınıda rüzgar koymuş...
bu arada başın sağ olsun canım ne güzel baban seni yalnız bırakmamış yerinde bile sana haber yollanış ruyanla:)

sorma canım, canım babam benim. daha nişanlı bile değildim. senin bebeğini görmeden ölmücem derdi o zaman hasta da değildi. kızardım hep ona, görceksin tabi genceciksin diye. ama kısmet olmadı. inşallah hisseder.

ben evlendim bir ay sonra, babamın mesanesinde tümör olduğunu öğrendik,ameliyat oldu. tertemiz artık demişti dr.lar.
ardından benim böbreğimde tümör olduğunu öğrendik yerleşimi ve görüntüsüne göre kötü huylu, kansersin dediler, acil ameliyat oldum.
babacım hasta yatağında hep dua etmiş, allahım ben yaşadım gördüm, sen kızımı iyi et ona sağlık ver o yolun başında demiş hep.
sonrasında benim patoloji raporlarım iyi huylu çıktı ve babamı 5 ay sonra kaybettim. annemle babam ayrı oldukları için, doymamştım hiç.
hastalığıyla hepimiz yeniden bir araya gelmiştik.
kayınpederiminde beyninde tümör olduğunu öğrendik bunların hepsi 1 ay içinde oldu.
onuda geçtiğimiz temmuz ayında kaybettik, bir ben kaldım.
şimdi inşallah bebeklerimizi hissederler.
malüm olur. öyle çok özledim ki her ikisinide.
O yüzden bu süreçten sonra bu bebişler bütün ailemizi sevinçten göz yaşına boğdu. İnşallah görmek de nasip olur yüzlerini.
Kalbimdede sıkıntı vardı benim, dr hamilelik sıkıntılı olur demişti ama çok şükür onuda atlattım.
Allahım yüzümüze güldü çok şükür.

ayyy canım yaaaa allahım sabır versin sana ve ailelerinize...
benide ağlattın zaten dokunsan ağlayacak modundaydım :14::14:
emin ol canım ben çok inanıyorum ve sende inan onların sizi gördüğüne ve mutllu olduğunuzu
hem kendini böyle düşünerek dahada mutlu olduğunu görceksin...

sana ççook geçmiş olsun çook zor dönem ve hastalık geçirmişsin..bunların mukafatı sana 2 tane bebiş geliyoo:nazar::nazar:

ayyy canım yaaaa allahım sabır versin sana ve ailelerinize...
benide ağlattın zaten dokunsan ağlayacak modundaydım :14::14:
emin ol canım ben çok inanıyorum ve sende inan onların sizi gördüğüne ve mutllu olduğunuzu
hem kendini böyle düşünerek dahada mutlu olduğunu görceksin...

sana ççook geçmiş olsun çook zor dönem ve hastalık geçirmişsin..bunların mukafatı sana 2 tane bebiş geliyoo:nazar::nazar:

evet bitanem ay sorma bende çok duygusalım.
eşim diyorkı evde domates bitse ağlıcaksın aşkım :))

sıkma canını canım ya servistekilerde salak değil anlarlar hamişsin sen bırak takma bile onlarıııı umarım biran önce geçer...:52:

zaten sürekli wc koşuyorum bıktılar gören gülüyor anlayışlılar bişey istermisin geleymmi diyolar kolonyolar getiriyolar ama utanıyorum yine de ben bile kendimden tiksiniyorum bazen :( ayrıca bugün pantolonumun azcık sıktıgını hissettm göbegm cıkmaya başladı 1.5 kilo verdim ama göbeğim cıkmış annesi kurban olsun ya büyüdü mü ne benim incecik belim vardı 34 beden giyinirdm :) dim mi yani artık giyemicem galiba

:nazar:Ayyy şu bebişe şu elbisesine bi bakın harika bayıldım

$250071_107767105979924_100002399049037_81157_2586499_n.webp

$252950_107767122646589_100002399049037_81158_3335483_n.webp

kızlar dr a gittim biraz ilgisizdi bugun aa kese burda dedi elime bi de kağıt verdi kese 11,9 mm bebeği görmedi sanırım. haftaya gel dedi. tam hesaplamaların doğru olmayabilir gec döllenme olabilir de dedi lafın arasında.

kese 11,9 sa (karından baktı) bebek görünür mü?? bi de sizinkiler hangi haftada ne kadardı lütfen yardımmm

kızlar dr a gittim biraz ilgisizdi bugun aa kese burda dedi elime bi de kağıt verdi kese 11,9 mm bebeği görmedi sanırım. haftaya gel dedi. tam hesaplamaların doğru olmayabilir gec döllenme olabilir de dedi lafın arasında.

kese 11,9 sa (karından baktı) bebek görünür mü?? bi de sizinkiler hangi haftada ne kadardı lütfen yardımmm

canım evet geç döllenme olabilir, ben 5 haftalıkken gitmiştim sadece keseyi görmüştük.
7+2 de gittik bebekleri o zaman gördük canım.
stres yapma bence bekle. senin şu an ne kadar oldu?
birde vajinal ultrasonmu- karından mı baktı?

Korkma canım benim, ben 6 haftalıktı en son gittiğimde ve kesesi 17mm olmuştu ve bebeği göremedik 10 gün sonra gel dedi, yarın gidicem kısmetse.Görememeniz normal şimdi moralini bozmaya gerek yok canım.

canım benm 5+5 ken keseyi gördük :nazar:
8mm dedi 2 gün önce ve karından baktı bana hiç zorlanmadan pat die gözükdü :nazar:

senn kaç haftalık canm :49:

yazmışsın karından diye görmemişim canım, bu saatlerde bölee saflaşıyorum :)

vajinal ultrasondan belki görürdü ama vardır dr bir bildiği onuda pek önermiyorlar.

hiç stres yapmadan haftayı bekle, nettende çok araştırma yapma okuma bence.

çünkü insanın kafası karışıyor, morali bozuluyor. kendimden biliyorum.

uzat ayaklarını dinlen.

bir hafta sonra görüceksin meleğini inşallah.

yazmışsın karından diye görmemişim canım, bu saatlerde bölee saflaşıyorum :)

vajinal ultrasondan belki görürdü ama vardır dr bir bildiği onuda pek önermiyorlar.

hiç stres yapmadan haftayı bekle, nettende çok araştırma yapma okuma bence.

çünkü insanın kafası karışıyor, morali bozuluyor. kendimden biliyorum.

uzat ayaklarını dinlen.

bir hafta sonra görüceksin meleğini inşallah.

benimkide 7+2 de birisi 10.2 mm diğeri de 10.4 mm olarak çıktı

Back
X