2012 Şubat Anneleri

Cok guzeller canım ama cok erken davranmıssın bunları almak icin. En azından cinsiyetinin belli olmasına kadar bekleseydin biraz daha buyuseydi bebisin karnın falan cıkmaya baslasaydı :34:

Tatlım arkadaşın dün morali çok bozuktu, kafasını ancak o şekilde dağıtabileceğini düşündü ve aldı, ben de bu gidişle pıtpıtı duyduktan sonra almaya başlıcam, zor tutuyorum kendimi :52:

Tatlım arkadaşın dün morali çok bozuktu, kafasını ancak o şekilde dağıtabileceğini düşündü ve aldı, ben de bu gidişle pıtpıtı duyduktan sonra almaya başlıcam, zor tutuyorum kendimi :52:

Ben de zor tutuyorum kendimi valla. Ama 2 ay daha en azından sabredicem en azından cinsiyetini ogreneyim melegimin.
Zaten dısarıda baktııgımda bebek seylerine babamız da kızıyo daha erken soyle bi 5 aylık falan olsun da diyo :1:

Bu arada canım p.tesi mi gidiyosun sen doktora? Bana doktor 15 gun sonra gel demisti ben 13 gun sonra dayanamadım gittim valla ama gordum bebisimi de Allah'ın izniyle.
Kalp atısı ruyalarıma giriyor. Dun de bir video izledim 9 haftalık ( 8+0 8+6) bebegin anne karnında hareket ettigini gosteren cok tuhaf oldum.
Benim melegim de iceride hareket ediyor mudur acaba diye :1: Ben 1 ay nasıl bekliycem onu gormek icin bilmiyorum valla..

selamlar kızlar nasılsınız???ya bende idrar yolu enfeksiyonu varmışş dr.um antibiyotik başladı bebeğe bi zararı yok dedi ama ben çok korkuyorum yinede:((

canım, hamilelikte oluşan rahatsızlıklarda dr'lar ilaç kullanımı için fayda zarar analizi yaparmış.
yani,
sen eğer tedavi olmazsan bebeğin zarar görür diye düşünerek ilaç vermiş.
benimde geçen hafta sonu boğazlarım şişti, birazda ateşim çıktı, parol iç dedi
bende korktum ama propektüste aynen o şekilde yazıyor. fayda zarar ilişkisine göre kullanılır diye.
ateşde riskliymiş bebek için. hemen içtim.
bir arkadaşımda da enfeksiyon çıkmıştı, dr lar baya önemsedi. oda tedavi oldu geçti şimdi.
birde haşlanmış patates yemişti her akşam enfeksiyona iyi geliyormuş.
şimdi bebeğide kendiside iyi çok şükür doğumuna az kaldı.
demek istediğim bebeğe birşey olur diye içmemezlik yapma, belki bu şekilde daha fazla risk alırsın.
dr ne diyorsa uy bence canım.
çok geçmiş olsun, ayaklarını da üşütme.

Ben de zor tutuyorum kendimi valla. Ama 2 ay daha en azından sabredicem en azından cinsiyetini ogreneyim melegimin.
Zaten dısarıda baktııgımda bebek seylerine babamız da kızıyo daha erken soyle bi 5 aylık falan olsun da diyo :1:

Bu arada canım p.tesi mi gidiyosun sen doktora? Bana doktor 15 gun sonra gel demisti ben 13 gun sonra dayanamadım gittim valla ama gordum bebisimi de Allah'ın izniyle.
Kalp atısı ruyalarıma giriyor. Dun de bir video izledim 9 haftalık ( 8+0 8+6) bebegin anne karnında hareket ettigini gosteren cok tuhaf oldum.
Benim melegim de iceride hareket ediyor mudur acaba diye :1: Ben 1 ay nasıl bekliycem onu gormek icin bilmiyorum valla..

Ben 6 hafalıkken gittim 10 gün sonra gel dedi.10 günü 2 gün geçirdim şimdi.Bugün gidecektim ama doktorum hastanede değilmiş bugün.Onun için pazartesi gidicez canım hepberaber :1:Çok şükür ki sen duydun, benim de zaman azaldıkça iyice sabırsızlanıyorum, heyecanlanıyorum.
Ben cinsiyet öğrenmeden kıyafet alabilirim hani unisex olanlardan, beyaz mesela erkek de kızda giyer, ama odasını yapmak için 5 aylık olmayı beklicem kısmetse.

ya kızlar süt üçemiyorum yoğurt ve yumurta yiyemiyorum.muz ve tavuk görmek istemiyorum.bunları yemem lazım ne yapmalıyım:26::26::26::26::26:

ya kızlar süt üçemiyorum yoğurt ve yumurta yiyemiyorum.muz ve tavuk görmek istemiyorum.bunları yemem lazım ne yapmalıyım:26::26::26::26::26:

Sütün içine nesquik karıştırsan içebilir misin acaba? Yoğurdun içine de ekmek doğra çok süper oluyor, çok az da tuz..Ya da yoğurdu cacık olarak tüketmeye çalış.Muz zaten çok yenildiğinde kabızlık yapar onun yerine başka meyvalar yiyebilirsin.Tavuk konusuna gelince ona bi çare bulamadım kendisini ben de görmek istemiyorum :120:

Son düzenleme:

canımmm, bende öyleyim, hamile olduğumu öğrendiğim gibi çok yüklendim şu an hiç birinin görmek istemiyorum ama mecburda yemek içmek lazım.
yoğurt yerine ayran içiyorum bol bol.
ve süt içinde nesquik içebiliyorum, hiç içmemekten iyidir diye düşündüm.
ya bide benim iki bebiş var diye 1 lt süt içmem lazımmış
nası içeyim ben onca sütü :)
yumurtayı da zorluyorum biraz biraz. menemen felan faydalı olur belki öyle de istemez misin?

sağolun kızlar dediğiniz gibi yapmaya çalışacağım.bakalım yiyip içebilecek miyim.canım bazen hiçbir şey istemiyor.dün arkadaşlara gittik yemeğe tavuğu yiyemedim ama köfteyi götürdüm valla.akşam köfteyi aşerdim resmen en çok ben yedim:56::56::56::56:

İnsan kendizi zor tutuyor ki öyle güzel şeyler var ki. bide bizim herşeyden iki dene olcak :) çok çalışmak lazım çok :)

babamız tekstille uğraaşıyor aslında ikizi öğrendiği gibi diyorki bursada bir düğün salonu var, meşhur.

gideyimde oraya dedi, hayırdır dedm

akşamları düğünde adam lazımsa pasta dağıtayım :)))))) iki bebek gelio hanım iki bebek dioo

Yeterki iyi olsunlar, Allah rızıklarını verir.

Öyle zor günler atlattım ki sağlıkla alakalı, bu bebişler benim hediyem oldu, doğum günümde hamile olduğumu öğrendim.

Allahımıza şükürler olsun arkadaşlar. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım, herşeyleri olur.
hediye gibi gelmisler hosgelmisler :21::21::21::21:

canim ya kayinpederin kac ay cekti hastaligi
benim kayinpedrde vardi tumor kotu huylu eylulde gecen sene amaliyat oldu simdi kemoterapi goruyor

kizlar bursanin neresi izine gelince bulusalimmmmiiii

ayy yavrum balan kurban olsun sana biraz izin alsan nasil olur canim ya dinlenmeden gecmiyor heeee

merak etme daha bebeisin kucuk canim 7. haftada net gorursun herseyi

eklenti ekle var diger secenekler diye asagiya dogru cevap yazdigimiz yerde orada bilgisayardan resimleri ekleyebulursunuz

cok cok gecmis olsun canim benim zor oluyor tabi cocuklu olup hamile olmak esim diyor oburlerinde cekmedin hic bole nasil is bu diyor yas ilerledi kalabalik aile surekli hizmet etcen isimiz zor tabi ALlah kolaylik versin
kizlarrr
isim buldum ben simdiden

kizim olursa Hafzanur Neva

oglum olursa Muhammed Fatih
henuz birsey almadim 4 aylik olsun bebem alacam insAllahhh:49::nazar:
nevanin anlami ne cok tatli isimler :49:

kızlar nasılsınız ben evimdeym ama ne yiyorum ne içiyorum boğazım yanıyor öğürmekten faranjit olmuşum öksürüyorum cok kötüyüm arın kayınpederm geliyor yurt dışından sabay 7 de kalkıcam ve kahvaltı hazırlıcam bi hafta kalacak akşamlarıda mecburen yemek yapmam gerekecek işe gidiyorum zaten off off nasıl olacak merak ediyorum :( anlayacagınız hiçiyi değilim...
ayy canim benim allah yardimcin olsun esin yardim eder insallah

arkadaşlar sizde de aşırı gögüsünüz acıyomu sütyeni çıkardığımda daha çok ağrıyo
:50::50::50::50::50:
deli gibi agriyo hemde ben sutyeni cok cikarmamaya calisiyorum sarkmasin diye ama her turlu agriyo biri deyse sicriyorum resmen yerimden:78::78:

şimdi geldik dr dan.kesenin etrafında kanama olmuş.bu kanama ile birlikte bebek düşebilirmiş.yatarak dinlen dedi.bilemiyorum artık hayırlısı...

gecmis olsun canim allah esirgesin bisey olmaz insallah

şimdi geldik dr dan.kesenin etrafında kanama olmuş.bu kanama ile birlikte bebek düşebilirmiş.yatarak dinlen dedi.bilemiyorum artık hayırlısı...

çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen hayırlısıyla alcaksın bebeğini kucağına stres yapma :70:

kızlar fotoların üstüne tıklarsanız daha net görürsünüz:27:

güle güle giymek nasip etsin inş allahım:nazar:

:(
tartakladı derken canım umarım laflarıyla diyosundur inşallah...:50::50::50:
bugünlerde tartışmak değil seni el üstünde taşıması gerek neden seni üzüyokii :19:

benimde eşimle aramız limoni mecburi konuşmalar yapıyorum konuşmuycam yoruldum artık naparsa yapsın kendi kaybeder:63:

Günaydın kızlar kanamam biraz azaldı dün çok seviniyorum benim doktor yat falan demedi işe gidip geliyorum normal hayatıma devam ediyorum ama ilişki yasak

gözünaydın canım :69:

kızlar ben hepinizi öpüyorum çıkıyorum..
pazartesi daha güzel haberlerle görüşmek üzere...
kendinize çok iyi bakın bakalımmmm.. :54:

kızlar merhaba.ben iyi haberlerle gelemedim maalesef bebeğimin kalbi 1 hafta önce durmuş.salı günü kürtaj olucam.size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum

kızlar merhaba.ben iyi haberlerle gelemedim maalesef bebeğimin kalbi 1 hafta önce durmuş.salı günü kürtaj olucam.size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum

Deme ya, çok üzüldüm bugün aldığım 2. kötü haber :43:Hiç hissedilmiyor değil mi kalp durması, anca gidince öğreniyorsun :((( İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah :(

Deme ya, çok üzüldüm bugün aldığım 2. kötü haber :43:Hiç hissedilmiyor değil mi kalp durması, anca gidince öğreniyorsun :((( İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah :(

kesnlikle hissedilmiyor canım.hatta göğüslerim daha nekadar büyüyecek acaba diye düşünüyodum 1 haftadır.çok sancıyordu çünkü.yılmadım zaten ilk fırsatta tekrar denemelere başlıcaz ve inşallah busefer sağlıklı bi hamilelil geçiririm.buarada 2. kötü haber kimden geldi ben geçmişi okuyamadımda

Son düzenleme:
Back
X