2012 Şubat Anneleri

iyi yapmissin ozaman. bende sabah ise gidicem ay nasi olcak bilmiyorum bide garsonum ben 8saat ayaktayim kosturuyorum carsamba dra gidicem hersy yolundaysa cikicam isten hemen hic cekemem... gecen hafta calistim ama uyku hali bas donmesi felan baslamamisti.
memnun oldum sultan

nasılsınızz kızlarrrrr... yaa komikk ama bu sabahh resmenn kasıgımdaa bişi hisseettimm yaniii.. internettee annelerr öyle inanmakk isteselerdee 2_3 aydaa bebek hiisssedilemez die yazıoduu.. onu okumasamm bebegimminn hareketlerini hissettim dicektimm:44::44: degişiktii yanii neyse

nasılsınızz kızlarrrrr... yaa komikk ama bu sabahh resmenn kasıgımdaa bişi hisseettimm yaniii.. internettee annelerr öyle inanmakk isteselerdee 2_3 aydaa bebek hiisssedilemez die yazıoduu.. onu okumasamm bebegimminn hareketlerini hissettim dicektimm:44::44: degişiktii yanii neyse

canim bilmiyorum ilk gebeligin mi ama ben tecrubeli bi anne olarak ilk gebeliklerde 20.haftaya kdr hissetmek imkansiz.17-18. haftalarda belki..

iyi yapmissin ozaman. bende sabah ise gidicem ay nasi olcak bilmiyorum bide garsonum ben 8saat ayaktayim kosturuyorum carsamba dra gidicem hersy yolundaysa cikicam isten hemen hic cekemem... gecen hafta calistim ama uyku hali bas donmesi felan baslamamisti.
memnun oldum sultan

bende memnun oldum canım adını bilmiyorum ;)
çalışan için tabi zordur bu aylar ben hep evdeyim
fazla çevremde arkadaşım yok o yüzden evden pek çıkmam..

o anda öyle hissedip de mutlu olduğsan ne güzel canım ...
o günlerde gelcek inşallah doya doya tadını çıkartırsın :49:

ben subatta bi bebek kaybettim onu planli yapmistik ama bu seferki kaza oldu. ise felan girmistim daha sonra istiyodum ama tutmicagi gunde tuttu kuzucuk.hayirlisi.. kizim krese gidiyor 1bucuk yasindan beri yavas yavas konusmayada basladi yaklasik 3yasina giricek idare edicez artik.

yok gelin gelmedim, 3bucuk yillik evliyiz.
yasam sartlari her ne kdr turkiyeden cok daha iyi olsada yinede turkiyeye geri donecegimiz gunu sabirsizlikla bekliyorum

o anda öyle hissedip de mutlu olduğsan ne güzel canım ...
o günlerde gelcek inşallah doya doya tadını çıkartırsın :49:

valla öyle gibi geldi ne bilimm.. ama su sıraa depresyon belirtlerii gösterdigim içinn sevinmeli mi üzülmeli mi bilemedimm.. kayınpederimmin kanseri nüksettii en büyük dertt zaten benimm her güzel zamanımda bişi cıkarr.. allahımm sifa ve uzun ömür versinn insallahh hep birlikte dua ediyoruzz artık.. ama zatenn kötüydümm bu olayla iyice cöktümm.. mutlu oldum desemm yerinde olmass sasırdımm öyl düsündüm diyelimm:59::59::59::59: carsamba randevum varr düsük ilacım bitti ama doktor ancak carsamba boss.. bakalım ultrasondaa görüncee belkii ruh halimm degişirr. gercii 10 gün öncee ilk kezz kalpp atısını ve kndisini gördüm... orda cok duygulandımm aglayacaktımm odadann cıktıgım ann kasvet bastı yineee :59::59::59: neyse ilkk aylarda olumuss sözde öle diolar du bakalımm gecicekmiii

kızlar ya eşimin sabrı kalmadı ne zaman ilişkiye gireceğiz kanama durdu ama yine de korkuyorum yaklaştırmıyorum kendime:17:

evett bizimde 20 günü bulduu.. kanamaa olmamıstı bende kahve akıntı olmustu ama doktor yinede yasakladıı.. carsamba randevum o zamann doktora sorucamm carsambaya kadarr belkicekk mecburr.. zatenn 3 ayın bitmesine az kaldıı:97::97:

evett bizimde 20 günü bulduu.. kanamaa olmamıstı bende kahve akıntı olmustu ama doktor yinede yasakladıı.. carsamba randevum o zamann doktora sorucamm carsambaya kadarr belkicekk mecburr.. zatenn 3 ayın bitmesine az kaldıı:97::97:

bizim 1 ay olmuştur zormuş ya:17: benim de önce kandı son zamanda kahverengi akıntıya dönüştü şimdi o da çok azaldı 3 ayın bitmesine az mı kaldı:60: bana pek az gelmiyor

Back
X