2012 Şubat Anneleri

cızelge yapsana sende.. nıye bombossun :))

masallah keske bu gıdısımde yuzunu gosterse 2 aydır resım bıle cekınemıyoruz.
dr vıdeoya cekecek ultrasyonda gostermıyorkı cekelım.

hoşgeldin cnm...benim hamilelikten öncede vardı mide rahatsızlığım o yüzden berbat durumdayım...

terbiyeli benim gelin yaaa oyy oyy kukusuna kurban eyyyy hayran eyyyyyyyyy leleleleleleleeeeeeeeeee

TİLİLİL :))
allah ıyılıgını versın hatunum yaa..
bı pipi kuku gıdıyor hayırlısı cok terbıyelı kayınvalıdesı gelının
masallah yanı.
tam ogluna gore:))

TİLİLİL :))
allah ıyılıgını versın hatunum yaa..
bı pipi kuku gıdıyor hayırlısı cok terbıyelı kayınvalıdesı gelının
masallah yanı.
tam ogluna gore:))

biliyomusun dünür 16 haftada doktor senin damadını kız sandı.............. o çok değerli pipisini göremedi, oğlumu bi hafta diğer kontrole kadar kızım diye sevdim valla .....sonra gidince bi hafta sonra şoka uğradım....doktor dedi bakın pipisi burda erkek bueşimede o zaman dedimki kız dediyse doktor kesin kızdır değişmez dedim..ama eşim hep çok inanma hayatım bak daha kesin değil dedi...ogünde pipiyi görünce gülme krizine girdi..hani yanılmazdı doktorun diye....ben tabi yıkıntıda...şimdi dünür olamazdık anlican....herşeyde bi hayır var işte..ondan kukuda benim için değerli..kız çocuklarını çok seviyorum ben.....bide kıyafetine göre toklarını takmıyolarmı? iki kulak yapmıyolarmı saçlarını yiyesim geliyo onları.....ahhh ahhhhh inş bi kızımda olur ilerde....

valla bizimkide bana diyoki sana benzesin bakalım artık babasından
başka kimse yanımda olmadığına göre kesin babasına benzeyecek

inşallah gösterir canım ya bi
türlü yapamadım ki o çizelgeyi :26::26::26::26:

son adet tarıhı ve muhtemelen dogum zamanını yaz bı deneyeyım yapabılecekmıyım ben

hadı yaa damadım da alınmıstır kızım dıye sevınce
adam haklı gulmekte
bende kulak yapcam kızıma cok tatlı olcak ınsallah rabbımın ıznı ıle..

2.sı kesın kız olacak senın benımde oglan olcak yaaa
berdel yapacaktık

inş cnm yaaa onlarıda tadarız inş...ne güzel olur bi kız bi erkek....bunları bi doğuralımda inş....sorma yaaa bi sinir oldum dedim erkek olcakya sevinirsin dedim...yok diyo valla sen doktruna çok güvenmiştinya o aklıma geldi ona gülüyorum diyo.......doktorda güldü işin açıkcası pipiyi görünce...rezil oldum dedi herhalde kendi kendine ....o gün çok tuhaf geldi valla üzüldüm erkek olacağını duyunca ne yalan söylim....sonra dedimki allahım yaaa hiç vermeseydi evlad dedim kendi kendime kızdım sonra...şimdi çok seviyorum oğlumu...ama insan neye alışırsa sonra başka cinsiyet çok zor geliyo yaaa....olsun napim bende gelinimi severim kızım olmazsa.....

off kızlar yine idrar yolu enfeksiyonu ya....dr.um aradı idrar vermiştim geçen gün enfeksiyon çıkmış gerekirse yatırırım dedi ya poffff(((

tabı cnm gelın olarak deıl kızın olarak alcan zaten
yoksa vermem
bıze yaptıkları gıbı yaptırtmammmmm :
yesın kaynanası onun pıpısınıııııııııı

off kızlar yine idrar yolu enfeksiyonu ya....dr.um aradı idrar vermiştim geçen gün enfeksiyon çıkmış gerekirse yatırırım dedi ya poffff(((

evet cok onemlıymıs ben cesıt cesıt ılac ıcıyorum bunun ıcın
suyu patlatıyormus fazla olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…