- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #81.541
Aaa zararlı olduğunu bile bilmiyordum benLalus, bu tabletlerin likit şeklinde olanları var. Hani fişe takıyorsun bilmem kaç gün sinek gelmiyor diye satılanlar. Onlar da tabletler gibi sağlığa çok zararlıymış. O sıvı sinek kovucudan alıp, içerisindekini döküp yerine çam terebentin yağı doldurdum ben ve sürekli fişte inanılmaz güzel kokuyor çam ormanı gibi. O keskin kokuya da sivriler gelmiyor, dene istersen.
Herkese merhaba, ay bu tam cadi cikti gazli cok surekli agliyor nefes aldirmiyor kizimda huysuzdu ama bu onun ikiye katlanmis hali buda benim cilem cocuklarim boyle demek biri nasilsa digeri tdrsi olur bos laf daha kotu oluyor, inanin kizimla ilgilenemiyorum hic elimi tutuyor oyna diyor acikiyor surekli agliyor kucuk cadi firsat vermiyor icim gidiyor bazen birakiyorum aglasin kizimin ihtiyaclarini gideriyorum, gecen elimden gufup pusetini gosteriyor attaa diyor icim eriyor ikinci cocuk dusunenler ne olursa olsun ilkine ilgi azaliyor vakit ayiramiyosun, nasilsa uyur ilgilenirim diyodum ama olmuyor gazli olunca, kimsede yok annem 5 gun kaldi gitti ev tasicak uzak gelemez daha off cok sikintiliyim
Hugocum tetagil aldim benim kiza etki etmedi ilk 3-4 gun uyudu sonra yine ayni, her aksam veriyorum oyun yaptik seve seve iciyor ama gece yine 2-3 defa agliyarak uyaniyor disten
Kızlar ne yapıyorsunuz? Ben bitap düştüm çalışmaktan. Bileklerim, gözlerim iflas etti. Ramazanı bekliyorum, artık en azından düğün olmaz da klip yapmam rahatlarım. Yalnızca diğer işlerin motajıyla uğraşırım. Gangnam şarkısını söyleyen bile var, milletde ne özgüven var yav.
İşleri toparlayınca tatile gideceğiz, şimdiden gün sayıyorum. Alanya'da olup da tatile gitmek için heveslenmek de ayrı bir durum ama şöyle arabaya atlayıp, haritayı açıp dura dura dolaşalım diyoruz. 1 hafta yeter bize. Rotayı belirlemeye çalışıyoruz. Bir da eşim ben ve oğlum mu çıksak yola yoksa arkadaşlar da bize katılsa mı onun krtiğini yapıyoruz bu ara. Ata zaten araba hastası, inmek istemiyor. Uzun yol zor olmaz yani.
Öyle seviyor ki hiçbir oyuncağıyla ilgilenmiyor. Bir dolu arabası var hepsini pak ediyor, diziyor. Geri dönüşüm kamyonunun sesini duyunca balkona fırlıyor, bir de tur otobüsleri hoşuna gidiyor. Ben ona bir dvd hazıladım HD görüntülerden oluşuyor. Tırlar, kamyonlar çalışırken vs. yemek yemezse onu açıyorum, izlerken yedirebiliyorum. Onun dışnda çizgi film de izlemiyor. Belki tvyi hep kapalı tuttuğumdan hiç aramıyor öyle şeyleri.
Bir de kitaplarını çok seviyor. Oturuyoruz yan yana ben kendi kitabımı alıyorum, hadi sen de kitap oku diyorum. Gidip kitap sepetinden seçiyor, büyük adam gibi okuyor tosunum :) Sizinkilerin favori oyuncakları ne?
Berfinbilgen yalnız olmana çok üzüldüm. Nasıl zorlandığını tahmin etmeye çalışıyorum, kolaylıklar ve sabır diliyorum sana.
Kızlar bu arada sürekli, kimse girmiyor artık yazıyorsunuz. Ya bırakın girmeyen girmesin. Nedir yani. Ben bu siteye sadece şubat anneleri başlığı için geliyorum ve yazıp çıkıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana sık olmasa da girdim, takip etmeye çalıştım. Yazılan, çizilenlerden inanın çok yararlandım. Duygusal bir bağ oldu bu başlık artık bende. Alışkanlıklarımdan kolay vazgeçen bir tip değilim Dolayısıyla herhangi bir platforma buluşan buluşsun ama ben hiç kimse girmese dahi günlük gibi arada iki cümle yazar çıkarım. Oğlum ve benim için anısı var, burada yazdığım her bir satırın.
Hugocuk kuşlar için çok sevindim geniş alanda daha rahat edecekler. Orayı bir de yeşerttin mi harika olur.
gunisigimmm sünnet işini atlatmışısınız ne güzel. Ben de bu ay halletmeyi düşünüyorum bakalım tatile gidip gelelim de. Bu arada hemile ve çocuklu halinle insanlara hizmet etmek nedir ya. Ben olsam eşime, "bu sıcaklarda kendimi çekemiyorum, misafir ağırlayamam" derim. Eminim eşin anlayışla karşılayıp ailesine usulünce bir bahaneyle söyleyecektir.
çok teşekkürtler hugo.darısı başınıza.hallettik çok şükür.
Iyice iyileşti artık.altını açıncada mızmızlanmıyor.tabi sünnet yerindeki kırmızılık hala devam ediyor ama ağrısı kalmadı sanırım.
Kayınvalidemlerde yarın gidiyor.daha duracaklardı ama diğer torunu dayanamıyor artık.iyice yemeden içmeden kesildi yavrucak.zaten iştahsız.annesini çok özlemiş.bütüngün bağıra bağıra ağlıyor.bugün gördüm bi köşeye çekilmiş,elini telefon yapmış,kulağına götürmüş güya annesiyle konuşuyor.tamam annecim diye bişeyler söylüyor kendi kendine.içim acıdı resmen.aldım masal anlattım,şarkılar söyledim ona.unutturmaya çalıştım biraz olsun.
3 yaşında çocuk bukadar eziyet yapılmazki.3-4 gün kalın gidin yahu.banada hiç bir fayudaları olmadı.biri kahvaltısını yedirirken,diğeri elinde bardak sütünü içiriyor.bizde çocuk bakıyoruz.ben kahvaltısını verirken biyandanda iki çeşit yemek çıkartıyorum.!!böyle olun cada bütün yük bana kaldı.hiç oğlumla ilgilenemediler.eksik olsun ilgileri zaten.ama alıpda bi altını ben değiştiriyemi,yada ver yemeğininde ben yedireyim sen uzan yat diye demediler hiç!anneciğim gelseydi dinlenecektim negüzel.hiç bişey yaptırmazdı bana.
Eşim herşeyi anlayışla karşılar ama ailesi konusunda asla taviz vermez malesef.daima onlar haklıdır ben haksız!çok annecidir birde.uyuşuk anasını pek bi el üstünde tutar bana karşı..((
günışığım geçmiş olsun
kaynanan gitsin üzerinden dozer geçmiş gibi olursun
gelmeselermiş daha rahat edermişsindi
arkadşalar meraba napıyosunuz
biz ramazan topu patlasın diye bekliyoruz
dün estetik cerraha gittik muayene etti ölçtü biçti veeee
ramazandan sonra ameliyat oluyorum
çok sevinçliyim
hem liposakşınla yağları alacak hem karnımı yeniden şekillendirecek yeni bir göbek deliği yapacak hemde karnımı gerecek
5200 tl istedi ameliyatı özel anadolu hastanesinde yapacak
anenm gelecek ben iki gün yatacağım hastanede
annem evde memoşa bakar
eşimde izin alıp hastanede yanımda kalır bana bakar
gittiler gittiler...D
gerçekten tam dediğin gibiyim hugo!dozermi geçti üzerimden tır mı bilmiyorum.bugün bir sürü çamaşır yıkadım,astım kuruttum,ütü yaptım..başkada biişey yapamadım.evi kaç günde temizlerim bilmiyorum.
az daha gidemeyeceklerdi bugün,kaynanam otobüs koltuk numarası beyendiremedik.yok orta kapı arkası olmazmış,yok bilmemeneymiş..deli etti..doğumada gelmesiinler..
bizde umutun sünnetini anadolu hastanesinde yaptırdık.bende doğumu orda yapmak istiyorum ama doktorum orayala anlaşmalı değil bakalım artık,nekadar para isteyecekler.
senin adına seivndim nihayet istediğine kavuşacksın ama büyük bi ameliyat allah kolaylık versin,inşallah çabucak iyilkeşirsin ve istediğin göbeğe kavuşursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?