2012 Şubat Anneleri

Gercekten çok zormus Isınız. Benim kayınvalide Amerikalı biraz soğuk bir kadın evi yakinda ama fazla gelip gitmiyor o acıdan rahatım çok şükür. Bide ben çok ince oldugum için hamile kalınca hemen anlaşılıyor malum karnım şişiyor hemen. Normalde hiç karnım olmadıgından insanlar anliyolar o yüzden bir kaç haftadır evden bile çıkmadım isede gitmedim belim ağrıyor evde yatıyorum dedim herkese. Bir süre böyle idare edicem. Kayınvalide şüphelendi ama bisi sormadi şimdilik

benimkide yanımda yokki 6.bucuk ay bir arada kaldık sonra eşimin işinden dolayı istanbula gedik 4.5senedir ayrıyız ama o yinede yetişiyo ordan acayip ya cvp vermek zorunda bırakıyo seni.neyse bosver biz bebişlerimize iyi bakalım şimdiki gündemimiz onlar her anımızı bebişlerimiz reklendirsin degilmi yani

kentt hastahanesininn ssk ile anlasması yokmuss kadın dogum bölümündee.. muayenee ücretlerii normall doktorrlardaa 175, operatörr 210, profesörr 275 mişş.. bilginizeeee

benimde bi arkadaşım ağustosta doğum yapacak sadece doğum 1800 tl demişler.doktorda 2000 alıo.yatmak zorunda kalırsak 4000 i bulur bencede

Arkadaslar bugün midem çok kötü yediklerimi hazmedemedim çok rahatsız ediyor. Sizdede böyle bisey varmı?
acaba hamur ısı yedim diyemi oldu. Başka birsey yemedim çünkü. Biraz yürüyüş bile yaptım ama geçmedi(

gunde bir dilim yesende yeter canim
kesenin rahme iyi tutunmasina yariyor

gurbet güzeli bende akşam kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi iki kez.ağrıyla geldi.sen böyle birşey yaşadın mı yada yaşayan var mı devam eder mi bu lekelenme acaba?

Kırmızıya dönüşmezse bisey olmaz inşallah. O akıntı bazı kadınlarda oluyor normalmiş. Pembe yada kırmızı olmasın bide sancılı ve çok olmasın inşallah. Devam ederse mutlaka doktora git.
gurbet güzeli bende akşam kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi iki kez.ağrıyla geldi.sen böyle birşey yaşadın mı yada yaşayan var mı devam eder mi bu lekelenme acaba?

iyiyim bugün kanama olmadı bol bol yatıyorum dinleniyorum ananası da 1 dilim yiyeyim günlük inşallah bi daha yaşamam
cok guzel bol bol dinlen canim benimmmm

ben bugun cok kotuyum benim bulantilar basladi dun aksam dan itibaren
ekledim canim senide hosgeldinnn cnim

cok cok sagol canim benimmmmmm paylasim icin

canim ekledim seni de hosgeldinnnn

kulaklarini tika onlar konusmak icin yaratilmislar cnaim bosver benimkide esime ne dese begenirsin karini biraksan 6-7 tane daha doruru demsis bakan ben sanna ne 10 tane de yaparim
kizlar sizde de gaz problemi varmi acaba? ben gazman gibi oldum da durmuyor hic normalmi sizce?
evet var zarari yok canim merak etmeee
canım beklenen dogum 14 degil 18şubat olacak benim özelden yazmıstım

duzelletim canim
konussunlar bosverin onlarin yuzunden kkendinizi ve bebginizi uzmeyin

dun gece bende oldu gozlem yedim sanirim ondan oldu cok rahatsiz oldumm
Gebeliğin herhangi bir döneminde kanama olması, nadir görülen bir durum değildir. Önemli olan kanamanın nedeninin bulunmasıdır. Gebeliğin ilk yarısında olan kanama ile düşük, dış gebelik veya mol gebelik söz konusu olabilir. Gebeliğin ikinci yansında meydana gelen kanamaların bazen sebebi anlaşılamayabilir. Bazen ise, plasenta prevya, ablasyo plasenta gibi bir durumun habercisi olabilirler.
Gebeliğin herhangi bir haftasında yaşanan kanama muhakkak ciddiye alınmalı ve nedeni araştırılmalıdır. Ama yine de bilinmesi gerekir ki, çoğu vakada, önemli bir durum yaşanmadan kanama geçebilir de.

günaydınn kızlarrrrrrr........ dün aksamm cok asabiydimmm... esimm aksam 5.30 da tlfndaa benle konusurkenn bi anda ablasını yemege davet ettii.. benn yemek yapmaya üsendim diee kocamama menemenn yapmayaa kalktımm oda onları menemenn yemege cagırdıı.. ev dandinii.. aksam olmuss hazırdaa hiçbişi yokk.. yarım saaattt aglaya agllaya evi viledaladımm toz aldımm makineyi bosalttımm... amaa nee aglamakkk hıckıra hıckıraa telefonuu yerden yere carpmak istedimm o kadar da sinirr.. sonuctaa kociş ben kızıncaa eve gec kalıcam ben deipp iptal etmişşş.. bosuna aglamıss oldumm.. bana da birazz kızgındıı amaa allah tann bişi sölemedii yoksa üstünee atlayabilirdimmm cok duygusalım cok ne olcak bu halimmm

merhaba kızlar, hepinizin bebişleri hayırlı olsun, sağlıklı sıhatli olsun, bende şubat annesi olacam bakalım, allah nasip ederse. benimde 9 şubat gibi görünüyor doğum tarihi.

guebetguzeli merhaba, bebişin hayırlı olsun

bende şubat annesiyim. bilgilerim yaş 31, ilk bebek, 05.05.2011 adet tarihim, 09.02.2012 beklenen doğum.

kizlar sabahlari ac karna ilik su ceviz ve kayisi mutlaka tuketin valla kabizliga birebir iyi geldi

sorma esim misafir geliyor dedi
bende sadece yemek yaptim evi toparlamadim dedim gelmeseler olmazmi neyse gelsinler önemli degil dedim
kalktim makarna salatasi, kakaolu kek,yaptim hmaur yogurdum aksilik bu ya sadece gözleme ypayim dedim ustuste acip koydum dinlesin evi toparliyim dedim anam bir dondum birbirine yapismis ne edeyim derken hadii 1 kg daha hamu ryogurdum ikisini karistirdim halim de yok yariya boldum yarisini katmer yaptim yarini gozleme yaptim sonra sadce kadin geldi yedik biz demezmii esi de esimin yanina gitti buroyaaa sabahtan beri oradaydilar onlarda tutmus pizza ismarlamislar benim yorukdugu yanima kar kaldiii kimsey yemediiiii:84:

merhaba kızlar, hepinizin bebişleri hayırlı olsun, sağlıklı sıhatli olsun, bende şubat annesi olacam bakalım, allah nasip ederse. benimde 9 şubat gibi görünüyor doğum tarihi.

hosgeldinnnn cnaim hayirli olsunn
guebetguzeli merhaba, bebişin hayırlı olsun

bende şubat annesiyim. bilgilerim yaş 31, ilk bebek, 05.05.2011 adet tarihim, 09.02.2012 beklenen doğum.
sagolun canim benim ekliyorum seni

bidee seninki gibi olsaa bilmiomm napardımm aglama kriziine girerdim heraldee yaa cok severim görümcemi amaa heepp yatmak istiyorum bide atesim var gibiydi birazz.. ellemeseler 3 günn kalkmadann yatıcamm yanii.. amaa nerdeee... kadınada rezil oldukkk

ben misafiri severim yedirmeyi icirmeyi cok sukur böle oluncada halim yok valla bir muddet kimseyi kabul edemiycem bulantilar gecene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…