2012 Şubat Anneleri

yani benimde 2 gundur surekli midem bulaniyor ama cikarmadim henuz...kusturmuyor ama surunduruyor :)) mide bulantisindan surekli basimi sikiyorum galba basima agri giriyor kendimi sikmaktan

aynen senin gibiyim cuma sabahına kadar hiç bişeyim yoktu.ama 2 gündür sürünüyorum.kussam sanki daha rahatlıyacam ama sanki bi başlarsam devamı gelir diye kendimi sıkıyorum .o da inanılmaz bi baş ağrısı yapıyo.acaba ağrı kesici içebilyor muyuz?

ilaç sakıncalı hamilelikte diye biliyorum ben hatta çok mecbur olmadıkça vitaminde kullanılmamalıymış..

hamilelikte agri kesici icilmiyor diye biliyorum ben bence icme canim ....kac haftaliksin sen ? aynimiyiz acaba belirtilerde ayni :)

ilaç sakıncalı hamilelikte diye biliyorum ben hatta çok mecbur olmadıkça vitaminde kullanılmamalıymış..

nasil ya ben hamileligin basindan beri her gun omega 3 ve hamilelere ozel icinde folik asid olan vitamin aliyorum..doktorlar veriyorlar hatta icilmesi gerekiyor diye biliyorum ben..ama sadece hamilelere uygun vitaminlerden alinmali

nasil ya ben hamileligin basindan beri her gun omega 3 ve hamilelere ozel icinde folik asid olan vitamin aliyorum..doktorlar veriyorlar hatta icilmesi gerekiyor diye biliyorum ben..ama sadece hamilelere uygun vitaminlerden alinmali

tabiki doktor verdiyse alıncak yani kafana göre vitamin içilmiyecek onu demek istemiştim cnm..

minoset var canım hamileler icin agrı kesici olarak. Ama doktoruna danısmadan icme sen gene de.

saol abla amin inş.iyiyim çok şükür.aynı devam dün hsg çektirdim.temiz çıktı çok şükür.temmuzda regl olursam dr iğnelere başlıcaz dedi.dr takibindeyim yani.sen nasılsın?
cok sukur yaa hadi bakaim Alahim yolunu acik etsin canim benim insAllah tez vakitte bu duyguyu tadarsin canim benim ben valla bulanti ile bogusuyorum kusma henuz yok
ay ne guzel yaa iyi valla esin gozu altinda olmak hadi bakalim bekliycem canim benimmmm

inş. dediğiniz gibi olur.Yani asıl korkum hiç mi olmayacak düşüncesi.2 aydır deniyorz ama
olur sen kendini Allah teslim et canim benimmmm

yavrum benim 4. olacak kimseyi takma kafana toplum icine girmiyorum henuz kimse birsey diyemez bakan sen buyuten sen ALlahim hepsinin agzini kapatsin erkek evlat nasip saha sagliklisindan insAllahh yarin mevlid okumaya gidicem hep tanidiklar gelcek bakin neler dicekler agizlarinin poayini aliprn oturacaklarr esim destekcik cok sukur esimde istemiyordu yeter diyordu olduktan sonra da nasil mutlu oldu ikide bir tel acar canin birsey cekiyormu diye sagolsun bakacak olan biziz kimseyi ilgilendirmezzz
Selam kızlar. Beni de ekleyin tabloya
30 Nisan SAT 19 Yasındayım İlk bebegim olucak Allah'ın iznliyle. Tahmini dogum tarihimiz 4 Subat. 12 gun once kesemizi gorduk İnsallah pazartesi de kendisini gorucez bebişimin
tamam canim eklerim hosgeldin Allahim tammina erdirsin ayyy benim minik annem ecrinim vardi kiz ondan minik geldi sim diii yerim seni ben

sen kalp atışını ne kadarlıkken gördün canım.bi de ben 5+3ken kese büyümüştü ancak hala bebek gözükmüyodu ne zaman gözükür
canim benim 6+2 idi gördük kalb atislarini cok sukur
dünnyammmm sen 19 yasındamısınnnnn??????? bendee 20 yass ilee en kücük anneyim diodummm sen bendenn de kücüksünn sıralamadaa 2 ye düstümnmmmm
pabucun dama mi atildi minik annem benimmm

son adet tarihim 14 mayıs.bugün tam 5 haftalığız ....

1 hafta var aramizda ayni haftalar degil ama senin erken baslamis sanki mide bulantilarin... aslinda ben de 5. haftamda olabilirim henuz doktora gitmedim..belki gec dollenme olabilir tam bilemiyorum ...haftaya doktordayim ogrenirim heralde orada

benimm cikomm pek yaramazzz gitmeyee kalkıoooo kasıklarımı agrıtıoo falann emmeeee sükürr ne midemii bulandırıoo nee basımıı döndüroooo...

lütfennn benn halaa ikinci sıradayımmm.. 18 lik bi anne gelenee kadarrr hemm ben seninn ilkk gözagrınımm lütfennnn

dünyam80 iyi cesaret valla 19 yaşında canm kaç yıllık evlisin allah bilir yenidirde daha....hayırlı olsun inş

1 yıldır evliyim canım ben. Aslında genc yasta dogum yapmak daha guzel bence. Bebeginle birlikte sen de buyuyorsun. Allah hepimize uzun omur versin onlara bakabilmemiz icin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…