- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.361
yani benimde 2 gundur surekli midem bulaniyor ama cikarmadim henuz...kusturmuyor ama surunduruyor :)) mide bulantisindan surekli basimi sikiyorum galba basima agri giriyor kendimi sikmaktan
aynen senin gibiyim cuma sabahına kadar hiç bişeyim yoktu.ama 2 gündür sürünüyorum.kussam sanki daha rahatlıyacam ama sanki bi başlarsam devamı gelir diye kendimi sıkıyorum .o da inanılmaz bi baş ağrısı yapıyo.acaba ağrı kesici içebilyor muyuz?
aynen senin gibiyim cuma sabahına kadar hiç bişeyim yoktu.ama 2 gündür sürünüyorum.kussam sanki daha rahatlıyacam ama sanki bi başlarsam devamı gelir diye kendimi sıkıyorum .o da inanılmaz bi baş ağrısı yapıyo.acaba ağrı kesici içebilyor muyuz?
hamilelikte agri kesici icilmiyor diye biliyorum ben bence icme canim ....kac haftaliksin sen ? aynimiyiz acaba belirtilerde ayni :)
ilaç sakıncalı hamilelikte diye biliyorum ben hatta çok mecbur olmadıkça vitaminde kullanılmamalıymış..
nasil ya ben hamileligin basindan beri her gun omega 3 ve hamilelere ozel icinde folik asid olan vitamin aliyorum..doktorlar veriyorlar hatta icilmesi gerekiyor diye biliyorum ben..ama sadece hamilelere uygun vitaminlerden alinmali
cok sukur yaa hadi bakaim Alahim yolunu acik etsin canim benim insAllah tez vakitte bu duyguyu tadarsin canim benim ben valla bulanti ile bogusuyorum kusma henuz yoksaol abla amin inş.iyiyim çok şükür.aynı devam dün hsg çektirdim.temiz çıktı çok şükür.temmuzda regl olursam dr iğnelere başlıcaz dedi.dr takibindeyim yani.sen nasılsın?
ay ne guzel yaa iyi valla esin gozu altinda olmak hadi bakalim bekliycem canim benimmmmBiz galiba biraz geriden geliyoruz.. Boyle olunca ara sira kotu hissediyorum..
Siklusum duzensiz oldugu icin hala kesin hafta tahmini yapamiyoruz..
Ihmal ettigimden degil, ben de bir an once tablomuzu doldurmak istiyorum..
Ama cok sukur dun embriyoyu -yavrucumu- gorduk.. 3mm..
Esim hafif kanlanma gorundugunu soyledi..
Bu arada doktorumuz babasi..
Birkac gun sonra tekrar bakicaz, gerekirse progesterona baslicam..
olur sen kendini Allah teslim et canim benimmmminş. dediğiniz gibi olur.Yani asıl korkum hiç mi olmayacak düşüncesi.2 aydır deniyorz ama
günaydın kızlar,bugün sabah biraz dertliyim .sabah sabah sizi de sıkmak istemem ama buraya da yazmazsam çatlayacağım.dün bi arkadaşıma sünnet mevlüdüne gittik orada herkesin içinde (en az 30 kişi vardı)bi arkadaşım ''bak bu kadar kişinin içinde sadece senin 3 çocuğun olacak nasıl hissediyosun ''diye saçma bi soru sordu.ben de işte bak kimsenin yapmaya cesaret edemediğini yapıyorum dedim.ama çok canım sıkıldı.sonraaaa 2gündür çok midem bulanıyo sürekli yatmak istiyorum yemek yapasım yok.eşim pek istememişti bu bebeği,ben yattıkça başlıyo ben sana demiştim yapmayalım diye.kalk yatma yattıkça fena oluyosun.dün akşam ben baş ağrısından ölüyorum erkenden yattım sırf geçsin diye,hadi kalk film izleyelim diyo.vallahi çok kötüyüm dedim bir sürü bağırdı rahatımızı bozdun sen şimdi 9 ay böyle çekilmezsin yata yata fil gibi olacan falan diye.....çok hırslıyım hala sinirim geçmedi sanki ben sadece kendim için doğuruyorum.doğunca benden çok mutlu olacak onu da biliyorum.bi de bi gurup var ısrarla bu da kız olacak içime öyle doğuyo.tühhhh boşyere yaptınız diyen.benim iki kızım var ya ben sadece erkek olsun diye doğuruyorum ya.anlatamıyorum kimseye ben bebek istiyorum diye.dün eltim fal bakmış üzgünüm diyo bu da kız olacak ......ya yenge fal ne ya inanma dedim yok bu oluyo diyo hey allahım....off kızlar çok dertliyim çokkkkkkk....
tamam canim eklerim hosgeldin Allahim tammina erdirsin ayyy benim minik annem ecrinim vardi kiz ondan minik geldi sim diii yerim seni benSelam kızlar. Beni de ekleyin tabloya
30 Nisan SAT 19 Yasındayım İlk bebegim olucak Allah'ın iznliyle. Tahmini dogum tarihimiz 4 Subat. 12 gun once kesemizi gorduk İnsallah pazartesi de kendisini gorucez bebişimin
canim benim 6+2 idi gördük kalb atislarini cok sukursen kalp atışını ne kadarlıkken gördün canım.bi de ben 5+3ken kese büyümüştü ancak hala bebek gözükmüyodu ne zaman gözükür
pabucun dama mi atildi minik annem benimmmdünnyammmm sen 19 yasındamısınnnnn??????? bendee 20 yass ilee en kücük anneyim diodummm sen bendenn de kücüksünn sıralamadaa 2 ye düstümnmmmm
son adet tarihim 14 mayıs.bugün tam 5 haftalığız ....
cok sukur yaa hadi bakaim Alahim yolunu acik etsin canim benim insAllah tez vakitte bu duyguyu tadarsin canim benim ben valla bulanti ile bogusuyorum kusma henuz yok
ay ne guzel yaa iyi valla esin gozu altinda olmak hadi bakalim bekliycem canim benimmmm
olur sen kendini Allah teslim et canim benimmmm
yavrum benim 4. olacak kimseyi takma kafana toplum icine girmiyorum henuz kimse birsey diyemez bakan sen buyuten sen ALlahim hepsinin agzini kapatsin erkek evlat nasip saha sagliklisindan insAllahh yarin mevlid okumaya gidicem hep tanidiklar gelcek bakin neler dicekler agizlarinin poayini aliprn oturacaklarr esim destekcik cok sukur esimde istemiyordu yeter diyordu olduktan sonra da nasil mutlu oldu ikide bir tel acar canin birsey cekiyormu diye sagolsun bakacak olan biziz kimseyi ilgilendirmezzz
tamam canim eklerim hosgeldin Allahim tammina erdirsin ayyy benim minik annem ecrinim vardi kiz ondan minik geldi sim diii yerim seni ben
canim benim 6+2 idi gördük kalb atislarini cok sukur
pabucun dama mi atildi minik annem benimmm
ben bu yıl 1.sınıfları okuttum okuma bayramımın açılış parçasıda fil diyetiydi...
benimm cikomm pek yaramazzz gitmeyee kalkıooookasıklarımı agrıtıoo falann emmeeee sükürr ne midemii bulandırıoo nee basımıı döndüroooo...
dünyam80 iyi cesaret valla 19 yaşında canm kaç yıllık evlisin allah bilir yenidirde daha....hayırlı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?