- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.321
Esime dun kavustum cok sukur bu gece sarılarak uyuduk babamıza
Kayınvalidemler 17 sinde donecekler buyuk ihtimalle yani 2 hafta kocamla basbasayız evde gelen,giden olmazsa tabi
2 gün önce rüyamda yaşlı bi dede eşimin kulağına "çocuğunun adını nila koy" diyordu ve nasıl oluyorsa ben duydum bunu...
eşime sabah anlattım hemen anlamına baktık ve anlamı "gözyaşı" demekmiş... kötü yani anlamı. bu ara psikolojim ıyı değil kızlar. rüyalarımda hep kuzenimin hasta bebğini görüyorum hep benim kucağımda oluyor. son gördüğüm ruya da hepten sinirimi bozdu. çocuğum hasta mı doğacak nedir diye kafayı yemek üzereyim.(
kaldı ki nila da kız ismi benim meleğim erkek olacak!
Sıkma canını şeker..
Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bir kaç kez rüyamda bebek gördüm ve bir keresinde özürlü bir bebek gördüm..
Kuzeninin bebeğinden etkilenmişsin ve bu bilinç altına yerleşmiş..
ve oğlum olacağını öğrenmeden önce rüyamda bir kız çocuğu görmüştüm..
Yani olup bitenden etkileniyorsun ve bu olaylar bir şekilde rüyalarına göriyor..
Bol bol dua edelim..
2 gün önce rüyamda yaşlı bi dede eşimin kulağına "çocuğunun adını nila koy" diyordu ve nasıl oluyorsa ben duydum bunu...
eşime sabah anlattım hemen anlamına baktık ve anlamı "gözyaşı" demekmiş... kötü yani anlamı. bu ara psikolojim ıyı değil kızlar. rüyalarımda hep kuzenimin hasta bebğini görüyorum hep benim kucağımda oluyor. son gördüğüm ruya da hepten sinirimi bozdu. çocuğum hasta mı doğacak nedir diye kafayı yemek üzereyim.(
Kızlar herkese selamlar, sevgiler.....
Umarım herkesin iyi gidiyordur hamilelik...
Bacılar nerdesiniz ???:26::26::26: simurganka, banuesra, bblau ile konustuk biraz, ecrinn, cerenimm sizleri hic göremedim... :44:
azelya55 hosgelmis tatilden... diger adını yazamadıgım arkadasları gördüm ondan yazmadım, onlara ayrıca sevgiler...
Yeni arkadaslar katılmıslar; hosgeldiniz....
Selam kizlar ve cici bebekler,
biz bugun oglumla evdeyiz evden calisiyoruz cunku oglen saatlerinde ebe randevumuz var. Bakalim nasil gecicek gorusme dun biraz sicak ve havasiz ortamdaydim basim cok dondu tuvalete gidip su serptim yuzume, sorsan normal diyor doktorlar. Tansiyonu yuksek olan arkadasim surekli yuksekse belki de budur senin normalin, ani inip cikmasi daha tehlikeli.
Cumartesi aksami moralim bozuldu, eltim aramis, hava nasil diye sordu burasi da baya yagmurlu, bi sevindi kendisi 'ah yazik size o zaman bu gun yazlikta denizde nasil eglendigimizi anlatmayayim canin ceker aş falan erersin yanee' demez mi, nasil uzuldum biz uzaktayiz bunlar orda tatilin tadini cikariyor diye, sonra da resim gondermis, bir insan bu kadar kotu kalpli olur, kizini da kendi gibi yetistiriyor,simdiden dedikoducu olmus. Bunlarla isimiz var bizim bebek gelince nasil koruyucam hem kendimi hem onu, dusunmek bile istemiyorum... Cocugumu da gerdi pis kadin...
Kızlar bebek arabalarına takmıs vaziyetteyim... Ne alacagimi sasirdim...
Alma kriterlerim; güvenlik, emniyet, ayak koyma pozisyonu nasıl, kuması nasıl, neden yapılmıs, teker 360 derece dönüyo mu, cift yonlumu, fiyat-performans iliskisi dogru mu vs. vs. vs. Sizler ne düsünüyorsunuz?
keske bir ablam yada abim olsada onun cocugunun kullandıgini alp kullansaydım.. en iyi cozum bence :)
kızlarrrrr lütfen bi fikri olan yokmu yardım edinnnnn....
kızlar doktordan yeni geldimm cinsiyetini öğrendik bugünnn kızım olucaakkminik bir prensess pamukumm benimmm listeye adımızı da eklersiniz sewinirimm..:LİVA:80: babamız kız kulesi yapmak için uygun yer bakmaya başladı bileee
ooo süpermiş bi kızımız daha oluyo =))
allahım kucanıza almayıda nasip etsin canım ..
Allah Korusun da gerçekten çok korkuyorum bu ara! offfff ne zormuş şu annelik ya. daha rahmime düştüğü gün başladı bu paranoyalar. doğduğunda neler düşünürüm, ne manyaklıklar kurarım kafamda bilemiyorum...
anne olunca anlarsın sanırım bu lafı şimdi çok iyi anlıyorum.
Kızlar günaydın. Bugün keyifsizim. Daha doğrusu sıkıntılıyım,karnımda kelebekler uçuşuyor gibi; sebebini daha sonra anlatırım sizlere. Şimdi pek üstüne konuşmayayım…
Kafamı dağıtmak için biraz size takılayım dedim.
Yazmayacaktım ama tansiyonu yüksek arkadaşımızı okuyunca içim rahat etmedi aynı sorunu yaşadığım için….
Birkaç ilgimi çeken konuya daha cevap vermek istiyorum.
Gökçecim ben de böyle rüyalar sıkça görürüm. Anlamı hoş olmayan. Genelde bu tarz rüyaları hayra yormak ve kötü tabirlere itibar etmemek, gönlünü ferah tutmak lazım derler.
Ben hiç inanmam kötü anlamlarına, bilinçaltı der geçerim. Sen de öyle yapmaya çalış tatlım.
Evet insan ister istemez etkileniyor ama, bu tarz rüyalar bizim bilinçaltımızdaki korkuların tetiklenmesiyle görülüyor bence. Eminim bir anlamı ve ihbar niteliği yoktur. Hiç takılma.
ne oldu şekerim? seni üzen karnında kelebek uçuşturan şey ne? o kelebekler genelde mutluluktan uçar amaanlat anlat ki açılasın. belki bi yardımımız dokunur!
kızlar doktordan yeni geldimm cinsiyetini öğrendik bugünnn kızım olucaakkminik bir prensess pamukumm benimmm listeye adımızı da eklersiniz sewinirimm..:LİVA:80: babamız kız kulesi yapmak için uygun yer bakmaya başladı bileee
hayırlısı olsun :) Allah tamamına erdirsin.
günaydın kızlar 10 gündür giremiyorum umarım herkes iyidir.
kraft marka nasıl sizce iyimi? anakucağı, araba için
Kızlar günaydın. Bugün keyifsizim. Daha doğrusu sıkıntılıyım,karnımda kelebekler uçuşuyor gibi; sebebini daha sonra anlatırım sizlere. Şimdi pek üstüne konuşmayayım…
Kafamı dağıtmak için biraz size takılayım dedim.
Yazmayacaktım ama tansiyonu yüksek arkadaşımızı okuyunca içim rahat etmedi aynı sorunu yaşadığım için….
Birkaç ilgimi çeken konuya daha cevap vermek istiyorum.
Gökçecim ben de böyle rüyalar sıkça görürüm. Anlamı hoş olmayan. Genelde bu tarz rüyaları hayra yormak ve kötü tabirlere itibar etmemek, gönlünü ferah tutmak lazım derler.
Ben hiç inanmam kötü anlamlarına, bilinçaltı der geçerim. Sen de öyle yapmaya çalış tatlım.
Evet insan ister istemez etkileniyor ama, bu tarz rüyalar bizim bilinçaltımızdaki korkuların tetiklenmesiyle görülüyor bence. Eminim bir anlamı ve ihbar niteliği yoktur. Hiç takılma.
ne oldu şekerim? seni üzen karnında kelebek uçuşturan şey ne? o kelebekler genelde mutluluktan uçar amaanlat anlat ki açılasın. belki bi yardımımız dokunur!
hayırlısı olsun :) Allah tamamına erdirsin.
İşte yine tahlil sonucu beklemeler filan :26:
Analık zor vallahi :26:
Annem küçükken bize kızdığı ama bi yandan da kıyamadığı durumlarda "Köpekler (bile) ana olmasın!" diye sitem ederdi. O geldi aklıma
Canım ben de senin gibiyim maalesef. Her tahlil-test sonucunu beklerken gerilmekten, sürekli yüreğimin pırpır etmesinden kendimi alıkoyamıyorum.
Neden böyle bilmiyorum… İyi düşün iyi olsun diyorlar, kötü düşünmüyorum aslında sadece korku var…
Sürekli kendimi dinliyorum, iyi olsam da sorun ediyorum kötü olsam da…Mesela karnım ağrısa neden ağrıyor diyorum, ağrımazsa hiç belirtim yok neden ama diyorum.
Sana bir şey anlatayım da gül. Şekerim yüksek seyrediyor, bahsetmiştim bilirsin. Bayramın 2. Günü açlık şekerimi ölçtüm düşmüş, birkaç gündür evveline göre düşük seyrediyordu zaten.
Normale yaklaşıyor artık. Panikledim,anneme dedim ki “Anne şekerim düşüyor benim ya, bebeğe bir şey mi oldu acaba?”
Annem artık dayanamadı patladı: “Normal çıkması mı anormal kızım, cidden sıyırdığına inanacağım artık,biraz rahat ol!” diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?