- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #17.301

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ehehehe =)=)=)
Benim gorumcemin var suan kullanıyor.
Seneye de biz alıcaz ondan arabayı o zamana kadar onun oğlu yurumeye baslar herhalde 1 yasına girmis olucak cunku.
iyi değilim bu sabah efsane kusmalarım geri döndü sanırım. çok moralim bozuk 1 saat önce boru gibi çıkardım yine. 2,5 haftadır iyiydim hiç çıkarmamıştım. niye böyle oldu şimdi ya. devam eder mi ki?
Ya kızlar bisey sorucam size. Ne kadar zamanda bir kontrole gidiyorsunuz doktorunuz cagırıyor?
Ben en son 2 hafta once gittim cinsiyetini ogrendim, fakat doktor bana su gun gel kontrole falan demedi.
Zaten benim belirli bir doktorum da yok. Ama bu son gittigim bayan cok ilgili ve gercekten de sevdim yani Surekli ona gitmeyi dusunuyorum kısmet olursa. Ama ne zaman gitmem gerekiyor bilmiyorum. Esime doktor cagırmadı desem canına nimmet. Cinsiyetini ogrendik ya, ona kalsa daha gitmesem de olur!..
ama tatlım o zamana kadar siz ne yapacaksınız?:26: hem bu arabalar esas 1 yasından sonra daha cok gerekli oluyor bildigim..
yavrunuz icin en iyisini siz bilirsiniz tabii..
Canım o havalardandır buyuk ihtimalle. Usutmussundur. Cunku biz kusma donemlerini atlattık..
Hele ki 2.5 haftanın ardından kustuysan mutlaka usutmussundur. Kendine dikkat et. Havalar cok anormal bu aralar carpıyor insanı.
20. haftadan itibaren ayrıntılı ultrason kontrolu icin gitmen gerekiyor...
ilk çıkardığım zamanlar dondurma yer yemez çıkarıyordum. dün canım istedi aylar sonra bi dondurma yiyim dedim. ben sakız dondurmasına bayılırım, dondurmayı koyan çocuk tanıyor bizi, hamile olduğumu da biliyor. (hoş artık göbeğim bariz ben hamile göbeğim diyor ya neyse) çocuk abarttı bende bişey demedim üstüne bir de çikolataya batırdı üstüne de fındık koydu. çok ağır oldu ama aç gözlülüğümden ve aylardır yiyemediğimden ses etmedim yedim. gece ağzıma geldi tadı heprahat uyuyamadım.
ondan olabilir mi?
aman diyim yokuslarda dikkat et kendine canım, gerekirse gec git ama emin git... en onemli sey minnosun ve sen simdi...
Hosgeldin seker, bende 2-3 gün önce geldim
kızlar merhaba 16+3 günlük hamileyim dr kontrollerinde tansiyonum 160/90 140/90 çıkıyor normalde ise 120/80 civarı ve baş ağrılarım çok offff çok korkuyorum napıcam fikri olan varmı
20. haftadan itibaren ayrıntılı ultrason kontrolu icin gitmen gerekiyor...
kızlarrrrr lütfen bi fikri olan yokmu yardım edinnnnn....
kızlarrrrr lütfen bi fikri olan yokmu yardım edinnnnn....
Gunaydın canım![]()
mrb.canım
gözün aydın eşine kavuşcakmişsın ..kayınvalidenler geldimi köyden...
bende bugün kavuşcam 3 gündür nöbetçiydi bugün gelcek evine..