2012 Şubat Anneleri

ya vrum benim gecmis olsun Allah sifa versin san guzelim yorma kendini bol bol dinlen canim benimm

bizde tartismistik ilk randevuya gelmedi resmen hemde benimde ilk bebegim kalp atisinida duymaya gitmedim daha hic aklina gelipte sormuyo doktora gitmicezmi falan diye... dogduktan sonra veya karnin biraz buyuyunce algilar diyolar bilmiyorum algilamasi kit hala baba olucaginin farkinda degil

nedeen canım istemiyo mu benm eşimde gelemedi ama ultrason görüntüsünü görünce gözleri dolmştu bakıp bakıp gülümsüyodu :) üzülme nolurrrr seviyodur emin ol babası o istemezmi hiç:)

ben şanslıyım bu konuda demek ki.dün akşam resmen cuma günü yalnız gitme cumrtsi ben de geleyim diye yalvarmadığı kaldı.çok heyecanlı o da

seviniyordur ama belli etmeyen bi kişi demek ki o da.istiyordur mutlaka emin ol.üzme kendini

ilk bebeginizmi canim? ne guzel allah bozmasin benim okuzumede uslu akillar versin rabbim

aslında aralık ayında hamile kalmıştım ama şubatta kaybettim bebeğimi.mayısta yine hamile kaldım işte çok şükür.ilk bebeğimiz olacak inşallah.sağlıklı sıhhatli büyüsün ve doğsun bebeklerimiz

aramiz iyi oldugunda karnimi falan oksuyo guya seviyo ama tartisirken unutuyo iste hamile oldugumu.. okuz iste

niye tartışıyosunuz ki..boşverin ya kavgayı sürekli bebeğinizden bahsedin birbirinizi öpün biraz cilveleşin.yine de sinirli biriyse alttan al biraz bebeğini düşün dediklerini takma kafana

biz bebek haberini aldığımızdan beri hiç tartışmadık eşim hiç sesini çıkarmadı bana.o kadar uyumluyuz ki şu sıralar hiç olmadığımız kadar mutluyuz.bu bebek bize çok iyi geldi.allah herkesin mutluluğunu daim etsin

all benden de o kadarrr... bide dünn kavgaa ettikk bu sabah ta öleee.. bişi demedenn kapıyı cekti gitttii tomruk pasaaa.. odunların efendisii nolcakkk

O zaman sağlıklı hamilelik ideal kilo adında bi beslenme topiği mi açsak acaba Ne dersiniz arkadaşlar ????

Kesinlikle sana katılıyorum canım...

Çok sevindim, tebrik ederim :7!: rabbim sağ salim yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin..

Amin canım...

kızlarcım napıyosunuz benim bulantılar da hafif hafif başladııı..... arkadaşın biri patates kızartması demişşş yemezsem ölcek gibi hissediyorum kendimi :)) dünde seftali suyu as erdimm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…