2012 Şubat Anneleri

bebiş o kadar hızla büyüyecekki sen bile farketmeyeceksin. Bi bakmışsın usg de de satla uyumlu hale gelmiş. Hiç takmayın kızlar bu gibi şeyleri kafanıza.

valla canım insan tedirgin oluyo ben farketmeden çok bağlanmışım öğreneli 3 hafta oldu ama sabahları kalktığımda karnımla konuşur halde buluyorum kendimi farkında olmadan..

valla canım insan tedirgin oluyo ben farketmeden çok bağlanmışım öğreneli 3 hafta oldu ama sabahları kalktığımda karnımla konuşur halde buluyorum kendimi farkında olmadan..

süper bişi yapıyosun biliyomusun bende iletişim kurmaya çalışıyorum bebeğimle onun varlığını biliyor ve onu çok istiyorum bebişler bizi duyamıyorlar evet ama hissediyolar. Ve uzmanlarda diyorki iletişim çok önemli. Kendine güvenen, güçlü ve zeki evlatlarımız doğacak inşallahhhh.

Yaaaa benim çok canım sıkılıyooo...ne yapsam kafam dağılmıyoo offff delircem dünyaya psikopat bir bebek gelecek gibi:58:

tatlım sende silkin ve kendine gel mutlaka hamişlikten kaynaklıyo bu ruh halin ama bebeğin herşeyi hissediyor gereksiz yere o minicik bedeni ile üzüntüye sokma onu orda. Kitap oku. En güzel kafa dağıtan şeydir. Benden demesi. Şems & Mevlana yazılarını incele. Bak gör onların yazıları psikolojini nasılda olumlu yönde etkileyecek.

gurbet güzeli bana yaptığın tickeri ekleyemedim siteyle uyumlu deil dio :S özel msjda atamıorum henüz

galiba oldu

Son düzenleme:
Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bi patika açar . Sen şu anda görmesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret ! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğindede şükredebilendir.

Hadi ama kendine gel. Bebişini de bebişinin teyzelerinide üzme.

olmuyo cnmm elimde değil ağlıyorum şimdi dayanamıyorum artıkkk:58:

cnm lütfen bulunduğun odayı değiştirip karnını şişirerek nefes al,akabinde sönmüş bir balon gibi karnını boşaltarak nefesini ver.seni rahatlatacak bir müzik eşliğinde gözlerini kapat ve nefes egzersizleri yap.birazdan hiçbirşeyin kalmayacak.

ben hamilelik öncesi depresyon ve panik atak tedavisi görüyordum.ağır antidepresanlar ve günde 3 taneyi bulan sakinleştirici kullanıyordum.öğrenir öğrenmez ilaçları kesmek zorunda kaldım.bir atak gelmemesi,tekrar acillik olmamak için dua ediyorum. şu an yazarken bile nefes egzersizleri yapıyorum,bebeğimi düşünmeye onun vesilesiyle Rabbimin bana sağlık vereceğine inanıp tevekkül ediyorum.bu sıkıntıyı yaşamayan bilmez, o yüzden beterin beteri ( bendeniz :D ) varmış deyip kendini avutmaya çalış lütfen.bugünlerin hepsi geçecek,sana kalan bonus olarak kucağında nur topu gibi bir melek olacak.:71:

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bi patika açar . Sen şu anda görmesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret ! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğindede şükredebilendir.

Hadi ama kendine gel. Bebişini de bebişinin teyzelerinide üzme.

Canım teşekkür ederim şükrediyorum ama dayanamıyorum artık yalnızlık çok kötü bişeyyy....Şuan hasta olsam bakacak hiçkimse yok o kadar yalnızımkii neden neden neden diyorum sadece:58:

cnm lütfen bulunduğun odayı değiştirip karnını şişirerek nefes al,akabinde sönmüş bir balon gibi karnını boşaltarak nefesini ver.seni rahatlatacak bir müzik eşliğinde gözlerini kapat ve nefes egzersizleri yap.birazdan hiçbirşeyin kalmayacak.

ben hamilelik öncesi depresyon ve panik atak tedavisi görüyordum.ağır antidepresanlar ve günde 3 taneyi bulan sakinleştirici kullanıyordum.öğrenir öğrenmez ilaçları kesmek zorunda kaldım.bir atak gelmemesi,tekrar acillik olmamak için dua ediyorum. şu an yazarken bile nefes egzersizleri yapıyorum,bebeğimi düşünmeye onun vesilesiyle Rabbimin bana sağlık vereceğine inanıp tevekkül ediyorum.bu sıkıntıyı yaşamayan bilmez, o yüzden beterin beteri ( bendeniz :D ) varmış deyip kendini avutmaya çalış lütfen.bugünlerin hepsi geçecek,sana kalan bonus olarak kucağında nur topu gibi bir melek olacak.:71:

Çok haklısınız kızlar ama elimde değil dayanamıyorummm :58:

benim tatlıyla hiç aram yok ne olcak bilmem..:50:
benimde tatliyala rarm yok adini bile duymak iste istemiyorummmm:33:

Slm Kızlar,
Uzun zamandır uğrayamıyordum kaçırdıklarımı takip etmeye çalıştım baya bii, aramıza yeni katılan anne adaylarımız olmuş çok sevindim, gözünüz aydın Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin!!!
Şuan bebeğim 7+4 günlük, müş... SAT göre hesapladığımda 8+2 çıkıyo ben şimdi hangisine göre doğum yapcam ultrasona göremi???
Doktorum 1 şubat doğum dedi, sağlık ocağındaki aile hekimim 2 şubat dedi bende 31 ocak hesaplıyorum bakalım meleğim ne zaman gelecek*?*
Bu arad teyzeleri bizde pıt pıtımızı gödükkkkk

dogumu kafaya takma canim benim benim satima uyumlu haftam dr. dediki iki hafta ve iki hafta sonrasini da eklememiz lazim dedi sabit degil yani 1 subat olmasi sezeryan olur bebk donmez falan iki hfta önce alinir yada 1 subatta deglde 15 subati bekler bebek o yuzden takilmayin siz dogacagi gunune
hatmi duymustum ama fitre yi ilk kez senden duydum canım aayy ne güzel ya onlarda içimizdede olsalar can tasıyolar sonucta inşş vermek nasip olurr

gurbet güzeli canım hem cocukların hem bebişin senin gibi düşünceli bir annesi oldugu için okadar sanslıki şimdiden onun için bişeyler yapmaya calısıyosun tebrik ediyorum seni canım ALLAH evlatlarını sana bagıslasın
canim cok cok sagol bazen cocuklara da solerim bu fakirin hakki diye onlarada atarlar para sim diden alisiyorlar ins cömert olsunlar Alllah cömerttir cömertleri sever vermekle bitmez aksine cogalir ins fitre evet can tasiyorlar kalbleri atiyor ne guzel yaa Allahim nasip eder ins kucagimiza almak

Kızlarrr günaydın bugün kendimi moral olarak hiç iyi hissetmiyorum oturup saatlerce ağlayasım var çok moralim bozuk çokkk:58::58::58:Nerdesiniz gelin sohbet edelimmm:58:
bebegini uzmeye hakkin yok guzelim demesi bize kolay fakat bende yanlizim su gavur memleketinde annemler uzak sehir de kaliyorlar 3 cocugumu hastaligiyla her turlu zorluklariyla yanliz buyuttum oyuzden simdi sen bebginle mutlu olacaksin sen yanliz degilsin melegin gelecekk unutma simdi tam duygusal donemdeyiz bende aglamak istiyorum uzerime ole cokunce ruhsal problem kandimi disari atiyorum alisveris yapiyorum geziyorum iyi geliyor hemcecik unutuyorum hayati kendine zindan etme

kıyamam söyle bakalım kim üzdü seniii çekelim hmen kulaklarnıı dün akşam benimde canım sıkılmıştı biraz doktora kontrole gittim sata 6+5 olmama rağmen bebek görünmedi meğer ultrason kağıdında 4+6 yazıomuş günüm sonra bi an sevindim..

canim gec dollenmedir kesin bekle 6. haftada kalb atisini bile gorursunuz
kızlar satla uyumlu olmamasını neye bağlıosunuz ilişkinin son dönemde olmasına falanmı araştırdım ama yinede tatmin edici bi cvp alamadım:36:
canim yumurtlama belki sattan hemen sonra olmustur veya gec olmustur onemli birsey degil takmayin kafaya

gurbet güzeli bana yaptığın tickeri ekleyemedim siteyle uyumlu deil dio :S özel msjda atamıorum henüz
canim tekrar yaparim sende kayit edersin

a66bb7cf9cabf20432c63bb5d9b5458d_1263500582.jpg

Gunaydin guzel anneler benim sorum olucak simdi 4.haftamin icindeyim ve 7. Haftamda turkiyeye gidicem fransadaym ben ve 7. Haftada bebegin beyni olusurken ucaga binmek sakincalimidir bi fikri olan varmi turkiyeye gitmeyi o kadar cok istiyorumki bi yondende bunu dusunuyorum cevaplarinzi bekliyorum..

Back
X