2012 Şubat Anneleri

selam kizlar nasil gidiyor :) ben mide bulantisina kesin cozum buldum arkadaslar...oyle boyle degil :)) `seaband `aldim.. bilegine taktigin gibi eski hayatina geri donuyorsun..londrada seaband diye satiliyor umarim turkiyede kolay bulunabilir birseydir...ihtiyaci olan arkadaslar eczanelere sorsun... deniz tutmasi icin bilege takilan bir band...ayrica doktora sordum bugun, hic bir yan etkiside yok bebege...gonul rahatligi ile kullanilabilir...bulantidan gozunu acamayan ben, normal insana dondum resmen ya...inanilmaz ama gercek :))

umarım bende bulurum rahatca
bırazda psıkolojık olmasın bulantının gecmesı
acaba nasıl engelıyormus bulantının gecmesını

ben de banuesra seni merak ediyordum nerelerde bu kız diye.çok sevindim bulantılarının geçmesine.benim de kızım çok hastaydı ateşlendi falan onunla ilgilendim 2 gündür de yok düşük olacak falan derken kendimi heralde başka şeylere verdim bulantım çok şükür çok azaldı.darısı tüm hamilelerimizin başına....

canııım hemen umutsuzlağa kapılma iyi düşün iyi olsun demi amaa..:nazar:
hem 7.haftada kalp atışı duyuluyomuş sanırım sennle aynı haftalığız..:nazar:
bende çarşamba günü keseyi gördüm..:nazar:
ama kalp atışı için 10-15 temmuz arası gel dedi nerdeyse 20 gün den fazla var
bu doktr olmazsa başkasına git ...örnek arkadaşlar var burda
:38: bebeğin seninle üzme kendini sen kendini üzdükce ona zarar veriyosun biliyosun bunuda :emir_bebek:
aslında suan sadece kesenin görülmüş olması normal ama işte işin içine kesen bi hafta geride hamilelik durmusta olabilir lafı girince ister istemez canım sıkıldı bide test sonucu olması gerekenden az cıkınca dogru olabilcegine inandım bilmiyorum..bide kasıklarımda olan sıkıntılarımda yok kac gündür...bakalım ya inşş bebegim beni üzmez bırakmaz annesini saol canım:85::85:
arkadaşım seni inanki çok iyi anlıyorum aynısını bende ilk hamileliğimde yaşamıştım ne hayallerle gitmiştim ilk muayeneye dr kese oluşmamış bir hafta sonra demişti zaten 3 gün snr da kaybetmiştim ben yanlış anlama sakın kızma arkadaşım şimdi uzman tv yi izliyorum bende düşük hakkında bilgiler alıyordum şimdi 5 haftalık hamileyim bende dr randevum 1 temmuz ama inanki çok korkuyorum,Alla ım herkese sabrını versin çok kötü birşey insan kaybettiğinde tabiki anlamıyor ama dr diyorki yapılan düşük sağlıklı değilki düştü sakat bir hamilelik diyorlar anne tarafından çok kötü birşey ama doğrusu buymuş .kötü düşünme bunalıma sokmaya da çalışma kendini lütfen belkide bir hafta sonra iyi sonuç alırsın :) inşallah üzülme onuda üzüyorsun biliyorsun değilmi iyi şeyler düşün vede hepimiz için bebek için ailesi ve sonraki yaşantısı için herşeyin hayırlısını dile ALLAH ımdan arkadaşım.
saol canım yanlıs anlıycak bi durum yok rahat ol.beklemekten baska yapacak bişey yok.Allahtan gelene sorgu sual yok o herseyin hayırlısını bilir verir.olurda devam etmezse vardır bundada bir hayır napalım....ama tabiki gönlüm isterki hersey yolunda gitsin inşşş hepimizin:85:
canım ben dün akşam kanamam var diye acile gittim kalp atışı yok 1 hafta içinde düşürürsün ,kendini hazırla dedi.ben de kalp atışı durmuş mu hiç mi başlamamış dedim beni bi azarladı madem o kadar iyi biliyosun niye muayeneye geldin dedi.ben de onu azarladım siz işinizi yapın diye ama zaten gergindim bütün gece ağladım .hakkım olsun.....sabah hemen özel bi dr gittim kalp atışını gösterdi.kesenin etrafında kanama var ama istirahatle geçer panik yapma dedi.ben de geceki dr dediklerini tekrarladım aaaaaa nerden o sonuca varmış dedi.yani hemen benim gibi umutsuzluğa kapılma başka bi dr git.
sanada cok gecmiş olsun canım dr uma güveniyorum hemen hemen 4senelik dr um...ama tabiki tüpbebek merkezindeki dr umada gidicem mutlaka.iinnşş seninde benimde bekleyen bütün arkadaslarımında hersey yolunda gider....
adese ve nurrr geçmiş olsun arkadaşlar...adesecim sanırım gerçeği öğrenmiş, kalp atışlarını duymuş bebeğin ve rahatlamış, gözü aydın...
Kızlar size olumsuz şeyler söylendiğinde lütfen başka bir doktora gidin gerekiyorsa birkaç ayrı doktordan fikir almadan sakın müdahale edilmesine müsade etmeyin...
Kese yanındaki kanamaları lütfen gözünüzde büyütmeyin.Elbette önemseyin ama sizi olumsuz düşüncelere itmesin.Dinlenince ve kese büyüdükçe kanama odağı azalıyor,bunu ben yaşadım tecrübeyle sabit...
Benim henüz kese bile oluşmadan kanamam başlamış, gebelik çok küçükken gittiğim doktorlar bunu anlayamadığı için kanama alanı iyice büyümüş. Ben doktorumu değiştirdim ve yeni doktorum farketti. Hemen rapor verdi biraz yattım ve kendimi korudum, iş yapmadım kendimi yormadım, ilacımı da aksatmadım ve dünkü kontrolümde kanamanın oldukça azaldığı ve küçüldüğü görüldü. Oysa sadece bir hafta önce kesemden büyüktü ve çok yoğundu...
Lütfen hemen maneviyatınızı bozmayın arkadaşlar....
saol arkadasım bir hafta bekleyim bakalım mutlaka duruma göre diger dr umada gidicem hakkımızda hayırlısı
kızlar selam , canım sıkkın çünkü dr kontrolünde malesef kesemiz görünmedi. Dr. muhtemelen iç gebelik ama 3-4 haftalık kese görmemiz gerekirdi,göremedik dedi ve haftaya c.tesi ye tekrar randevu verdi. Takip kağıdında dış gebelik ? yazmış. Ağlamaktan gözlerim şişti. İlk gebeliğimdede aynı şeyi yaşadım keseyi göremedik ve bebeğimi düşürdüm. Aynı şeyleri yaşıycam diye çok korkuyorum. Endişeliyim çok.
aahh canım ya üzücü haberler üstüste Allah yardımcımız olsun ya okadar sevindik ama eldende bişey gelmiyorki beklemekten baska benimde 2.kaybım olacak eger durum degişmezse cok zor ya Allahım aratmasın evlat hasretiyle yakmasın:85:

canim benim baska dr.a gittinmi elden gelen malesef hic bir sey yok olacak olduktan sonra Allahim sabir versin ins bogazlarin dugumlendigi kelimelerin bittigi an
öle canım biz sonucta elimizden geleni yapmaya calısıyoruz olacak varsa care yok buda bizim bi sınavımız....tüp bebek merkezindeki hemşiremi aradım daha erken böle bişey sölemek dogru degil bi hafta daha bekle gel bakalım dedi görmeden bişey sölemek mümkün degil ama moralini bozma dedi bakalım hayırlısı innşş olması gerektigi gibi ilerler bir hafta sonra sonuc degişmiş olur:85:

karats,adese,sesa,alinn arkadaslar keseleriniz haftasıyla uyumlumu.yazarmısınız haftasıyla beraber kese boyutlarınızı....aslında kesem 12mm miş sanki normal ama ultrasonda neden geride cıktı anlamadım ya:95:

ayy geçen sene bu zamanki hallerim geldi aklıma
bende 2011 şubat annesiyim
şimdi meleğim kollarımda mışıl mışıl uyuyo
Rabbim sizlerinde bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin
benimde kesede kanama vardı dr %70 düşecek bu bebek demişti aşırı bulantı vardı 3 ay sürekli yattım
Allahım bebeğimi korudu kucagıma aldım
korkmayın arkadaşlar inşallah bişeycik olmaz
hepinize kolay ve keyifli hamilelikler diliyorum
bir kadının hayatında yaşayıp yaşayacagı en güzel anlar diye düşünüyorum....
iyi günler

günaydin kizlar. mide bulantim yok diye nazarladim kendimi dunaksam galiba-kahvaltidan sonra cikarmamak icin kendimi zor tuttum...hic halim yok ama ütülere giriscem simdi.

karats,adese,sesa,alinn arkadaslar keseleriniz haftasıyla uyumlumu.yazarmısınız haftasıyla beraber kese boyutlarınızı....aslında kesem 12mm miş sanki normal ama ultrasonda neden geride cıktı anlamadım ya:95:

canım benim sat 14 mayıs.dün yani 25 haziranda sata göre 6 haftalıktım ama dr 6 hafta 3 gün dedi.kese boyutuda eğer yanlış bakmıyorsam 12 mm bebekte 6.5 mm diyo.ama bebek 6.5 mm ise kese sanki 12 cm gibi geliyo.çünkü kese baya büyük bebek küçük.ayrıca ben dün gittiğimde vajinal ultrasonla kalp atışını da gördü.hadi sende hayırlı haberle gelll

Merhaba hepınıze,
bugun ıtıbarı ıle bende aranıza katıldım ve mutluluguu paylasmak ıstedım.
Rabbım nasıp ederse, bızımde bebegımız tahmını 2012 subat ta dogacak.
Bu sabah ogrendım, 4 haftalık hamıleyım (:
Ihtımal bıle vermıyordum ama...
Anlatamam o heyecanı, o cıft cızgıyı gordugum andakı agzımın kulaklarına varmasını.
Sonra kosa kosa hastaneye gıdısımızı...
Sımdı bu tuhafım, hamıle mıyım sımdı ben dıye dusunuyorum.
Bu kez buna ınanamıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba hepınıze,
Anlatamam o heyecanı, o cıft cızgıyı gordugum andakı agzımın kulaklarına varmasını.

mrb canım hoşgeldin aramıza....:nazar:
anlaya biliyoruz o duyguyu 1-2 hafta bizde o şaşkınlıklığı şoku yaşadık....
sat kaçtı canım bide kan testinde değerin kaçtı :44:

mrb canım hoşgeldin aramıza....:nazar:
anlaya biliyoruz o duyguyu 1-2 hafta bizde o şaşkınlıklığı şoku yaşadık....
sat kaçtı canım bide kan testinde değerin kaçtı :44:

Hosbuldum (ınanamıyorum, bende artık hamıle olarak hamıle forumundayım:66: )
Sat: 18 Mayıs
Kan degerım : 4097

Merhaba Anne adayları!
Ben de bu gruptaki yerimi almak istiyorum. Bilgilerim:

Kartopu Annemiz: Didomido
Kartopu annemizin yasi :27
Kartopu Annemizin Çocuk Sayisi : İlk Bebek
Kartopu Bebek Cinsiyeti :?
Kartopu Sat : 14.05.2011
Kartopu Guncelleme : 04.07.2011 de kontrolümüz var. Kalp atışını henüz duymadık.
Kartopu Bebegimizin Tahmini Dogum Tarihi : 20.02.2012

Merhaba Anne adayları!

Kartopu Guncelleme : 04.07.2011 de kontrolümüz var. Kalp atışını henüz duymadık.

:nazar::nazar: sende hoşgeldin aramıza canım..

ben sat de 13 mayıs arada 1 gün var:13::13:

Hoşbulduk Karats!
Sen ne durumdasın? Ben son 4-5 gündür fenayım. Baş dönmesi, mide bulantısı ve çarpıntı. Bugün birazcık toparladım.

bende aman aman bi belirti yok.bi kaç gündür..hafif bulanacak oluyorum hemen bişeyler yiyorum geçiyor.
öğleden sonra halsizleşiyorum ama o kadar ağır değilim...

Son düzenleme:
bende aman aman bi belirti yok.bi kaç gündür..hafif bulanacak oluyorum hemen bişeyler yiyorum geçiyor.
öğleden sonra halsizleşiyorum ama o kadar ağır değilim...

İnşallah benim gibi olmazsın. Rahat geçer hamileliğin. En son kontrole ne zaman gittin ne dedi doktor ve nasıl besleniyorsun?

Merhaba hepınıze,

Hayırlı uğurlu olsun canım allah tamamına erdirsin. :nazar:

Merhaba Anne adayları!

Tebrikler canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın.:nazar:

Back
X