2012 Şubat Anneleri

merhaba biraz sıkıntılı 6 temmuz da kontrolden sonra iyi olcam inş.
sen nasılsın?
normalde benim adet dönemim çok sancılı ağrılı geçer suan da karnım belim ağrıyor bu normalmi sence?

merhaba biraz sıkıntılı 6 temmuz da kontrolden sonra iyi olcam inş.
sen nasılsın?
normalde benim adet dönemim çok sancılı ağrılı geçer suan da karnım belim ağrıyor bu normalmi sence?

evt canım normal bunlarda gebelik belirtisi benimde çok ağrılı geçer
karın ağrım halaa var ara ara bugün daha sık ağrıdı..
gögüslerimse felaket ağrıyo zaten sütyeni çıkarınca sanki gögsümdeki bütün damarlarımı çekiyolar gibi :14:

evt canım normal bunlarda gebelik belirtisi benimde çok ağrılı geçer
karın ağrım halaa var ara ara bugün daha sık ağrıdı..
gögüslerimse felaket ağrıyo zaten sütyeni çıkarınca sanki gögsümdeki bütün damarlarımı çekiyolar gibi :14:

bende de acayip gögüs ağrısı var canım.karın ağrısı beni korkutuyor

Merhaba hepınıze,
bugun ıtıbarı ıle bende aranıza katıldım ve mutluluguu paylasmak ıstedım.
Rabbım nasıp ederse, bızımde bebegımız tahmını 2012 subat ta dogacak.
Bu sabah ogrendım, 4 haftalık hamıleyım (:
Ihtımal bıle vermıyordum ama...
Anlatamam o heyecanı, o cıft cızgıyı gordugum andakı agzımın kulaklarına varmasını.
Sonra kosa kosa hastaneye gıdısımızı...
Sımdı bu tuhafım, hamıle mıyım sımdı ben dıye dusunuyorum.
Bu kez buna ınanamıyorum.
hosgeldin gozunaydin canim bnim

Merhaba Anne adayları!
Ben de bu gruptaki yerimi almak istiyorum. Bilgilerim:

Kartopu Annemiz: Didomido
Kartopu annemizin yasi :27
Kartopu Annemizin Çocuk Sayisi : İlk Bebek
Kartopu Bebek Cinsiyeti :?
Kartopu Sat : 14.05.2011
Kartopu Guncelleme : 04.07.2011 de kontrolümüz var. Kalp atışını henüz duymadık.
Kartopu Bebegimizin Tahmini Dogum Tarihi : 20.02.2012
supersin canim cok guzl bilgilerini yazmisin hosgeldin

Bende hıc bır belırtı yok ):
Acaba bebegım saglıklı degıl mı?
tabi daha erken canim yaaa kotu dusunme canim benim

kızlar benide ekleyin lütfen tabloya benim sat 13 mayıs yaş 25 ilk bebişim ve 22 haziranda keseyi gördük
ekledim canim hosgldin
kızlar pardon ya çok yazdım ama son isteğim benide ekleyin panoya yaş 23 ilk bebek sat 22 mayıs ama geç yumurtlama oluyormuş
ekledim canim hosgeldin

demmir_can
GurbetGuzeli
duyguvt
zeynebirem
pikepolat

mrb arkadaşlar nasılsınız bakalım bugünn :62:
iyiyiz sen ansilsin canim yaa

Kız evladı rahmettir, erkek evladı nimetdir.ALLAH nimet için sorgu-sual eder.Rahmet için ödüllendirir.

bu sözü çok begendim kızlar hadisi şerifmi bu bilen varmı acaba?

bunu ilkkez duydum ben benim bildiğimde kız 77 nimetle bollukla erkek 7 nimetle bollukla geliyormuşş hayırlısı olsun..rabbim baş edebileceğimiz hayırlı bir evlad versin..asi olmasın inş..:50:

korkma karın ağrısından canım ...

doktora da sordum kanaman olmadığı sürece normal ağrılar dediii korkma bende her karın ağrımda çorap giyiyom
sonra ateş basıyo soyunuyom..
sonra tekrar ağrıyo aynı işlem bidaha :1::1::1:

korkma karın ağrısından canım ...

doktora da sordum kanaman olmadığı sürece normal ağrılar dediii korkma bende her karın ağrımda çorap giyiyom
sonra ateş basıyo soyunuyom..
sonra tekrar ağrıyo aynı işlem bidaha :1::1::1:

bende walla oyle canım çorap hiç çıkarmıyorum hatta bugun çetik giymeye başladım :34:

bendede ilk başlarda hiç bişey yoktu ama sata göre 6 cı haftaya girince sabah 11 den 2 ye kadar tam bir ızdırap içindeyim halsizlik sürekli yatasım var hani insan üşütürde hiç hali olmazya öyle ev dağınık onu bile umursamıyorum ben o kadar yani..sabah 6 45 te uyandım öyle topladım mutfağı falan..çok şükür kusmam yok ama o parfüm sürenlerden nefret ediyorum..özellikle binibüste allahım ne iğrenç diyorum..çok zor yaa:59:

kizlar bana resmen usutme giriyor sizde oluyormu gece yatarken resmen dislerim takir takir etti usumekten sizdede varmi yaa merak ediyorummm:49::2:

bendede ilk başlarda hiç bişey yoktu ama sata göre 6 cı haftaya girince sabah 11 den 2 ye kadar tam bir ızdırap içindeyim halsizlik sürekli yatasım var hani insan üşütürde hiç hali olmazya öyle ev dağınık onu bile umursamıyorum ben o kadar yani..sabah 6 45 te uyandım öyle topladım mutfağı falan..çok şükür kusmam yok ama o parfüm sürenlerden nefret ediyorum..özellikle binibüste allahım ne iğrenç diyorum..çok zor yaa:59:

ayy bende kizima kiziyorum yaa genc kiz olma adayi surup surusturuyor takip takistiriyor parfum olmasa bide yawwww olduruyor beniiiii ben kullanmiyorum biraktim artik sadece deo rolon kullaniyorum
gurbetgüzeli iyiyim canm şükür evde takılıyom bütün gün
bugün çook soğuk gece sağnak yağmur vardı :25::25:
ayy bugun sadece sicak yuzunu gosterdi bzim burada hep soguk bu sen gelmez oldu yaz

Back
X